2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz seninle arkali ònly gidoyoruz canim şaka maka son 1 aya girdik bebeciklerimiz 1 aydaha dayansa gerci tahminen gerci benimki seninkinden ònce sogacak ama bizde sizi bekleriz
Benimkide sezeryana döndü canım benim yaramaz milim dönmediği için doktorum artık dönmez birde iri bebek olacak gibi görünüyor normal doğuramazsın çok zor olur riske atmaya gerek yok dedi. Yarın hem kontrolümüz var hemde anestezi doktorlarıyla randevumuz var herşeyi konuşup gün alacağız galiba 27 veya 28 Temmuzda doğuma alınacağım.

Günaydınlar mutlu bi hafta olsun herkese inşallah. 1 haftadan fazladır bacak aramdaki kemikte ağrı var ne yatarken dönebiliyorum, ne oturup kalkabiliyorum, hele otururken ilk kalktığımda yürüyemiyorum. Sol taraf o şekilde sadece hareket ettikçe ağrıyı resmen beynimde hissediyorum internetten araştırdım çatı kemiği ağrısı deniyor neden ağrırki şimdiden, aynı durumda olan varmı kızlar? Bugün 32+2 olduk doktor kontrolümde var sorcam onada.

Canim hayirlisi olsun sen pasani saglikli birsekilde kucagina alda normal sezeryan farketmez gene sòylúyorum ònemli olan bebislerimizin ve bizim sagligimiz sende hazirliklarini bitir ozaman benimde bugyn cimcimemin kiyafetleri ulasacak elime yarin yikayip ùtulerim heralde buhafta besukte gelecek ondan sonrada prenseaimi beklerim tabi zamaninda gelmesi sartiyla

güzel haftalarr

gazelim_24 sağlıkla büyüt inşallah paşanı
geldi gelecek derken :) gümbür gümbür bi doğum hikayeniz oldu
az zorlasa yollarda doğacaktı paşa
ömür boyu unutmazsın 2 günü

interiorarchitect dün genel olarak hepimizde bir şey vardı demek ki
kahvaltıya gidecektik gitmeden eşime bi haller oldu
ben ağlama krizine girdim
2-3 saat ağladım ağladım ağladım
rahatladım sonra bişiler yedim yattım falan akşama bir şeyim kalmadı
benimkisi benden çok gebe
eskiden işten eve gidince benden erken çıkıyor o
evi toplardı falan geçen 1 hafta izindeydi 2-3 günü hastaydı diğer günlerde bir işe elini sürmeden yattı yalnızca
ama sabır az kaldı :)

Tzadkiel nice güzel yaşların olsun inşallah
seneye daha da güzel olacak

exixizimm bugün çıkıyorsunuz sanırım ya da öyle anladım ben
gözün aydın :)

wintersun biberon almalara da başlamışlar maşallah onlara
doktorlar yaklaşık tarih veriyorlar mı çıkacakları için
demiri önce çıkartacaklar muhtemelen
Berkin paşa rahatlarda

Çok teşekkürler canım :)

Alışmış rahatlığa benimki evin tek çocugu her istediği ayagına gelmiş annesi bu yasında bile kahvesini önüne getiriyor herseyine karışıyo kıyafetini alıyor bebek gibi davranıyor ama ben bu aralar çok ağırlaştım isteklerim bitmiyor sağolsun oda yapıyor evin temizliği falan. Ben ufak tefek şeyleri ve yemeği yapıyorum ama sanki dört gözle doğurmamı bekliyo gibi :)

Gúnaydin canlar ve onlarin canlari gyzel ve huzurlu bir hafta başı olmasi dilegiyle saat 9 dan beri benim sipa icerde hic durmuyo resmen karnim calkalaniyo bi oraya bi buraya canimda cok aciyo tabiki birde artik durdugu taraf normalde sert oluyo yani suan solda ve orasi sert kafasi poposu belli oluyo arrik canlar bugyn bizim evlilik yildònumumuz ama benim odun kocisimde hic ses yok sanirim hatirlamadi

Canm bende dün bizim kiz heryeri dağıtıyor diye delirdim sonra biraz bagiris biraz derin nefes almayla kendime gldim. Benim eşimde yardım eder ama senin ki gibi dağınık ve şuanda en tahmamul edemediğim şey daginiklik cunku ztn zoraki is ypiorum birde eğil kalk vs pert oluorum. Anaları bunları aliştiriyo herşey önlerinde sonrada bu dağınıklığı rahatlığı biz cekioruz.

herseye dahıl etmek lazım
benım esımde söylersen yapıyo ben de sınır oluyodum öyle olmasına
sonra dedım her yiğidin yogurt yiyişi farklıdırı:)
şimdi süreklı soylkuyporum dırektıf verıyorum ıse yaradı bız de:)

Dun dolunay mi vardi yoksa merkure mi bi haller oldu yoksa ay baslari mi geldi kocalarimizin :) sabir sabirda iste nereye kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…