2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sıkıntı canim sana da yazik gunah sen gune gitmiyorsun ki oturup dinlenesin calisiyorsun bi efor sarfediyorsun bedenen bile olmasa beyin yoruyorsun ki bu daha da yorucu bi de eve gelince is guc sana bakinca insan cigrindan cikiyor benim esim su konuda iyidir asla yemek olayına sunu yap bunu yap demez yani ne yaparsam itirazı yoktu tost yap der hatta bazen ama is konusunda sıfır e oyle olunca da evin içinde at gibi koşturan oluyorum e bi de ilgi de bekleniyor ona enerji kalmiyor ki pit diye devriliyorum. Benim babamda abilerimde dedigin gibi manti acamazlar :) ama baslarinin caresine bakarlar yemek yaparlar bulasik yikarlar camasirlarini hallederler dediğin gibi oyle bir aileden boyle bir ese gelince insan bi cuvalliyor :)
Benim bi de dez avantajim kv yukarda olduğu icin yemek yoksa kacabiliyor oraya yani ac kaliyorum cabaliim yok :)

Masallah de canim felak nas ayetel kursi falan oku :) :) ben kv yi gecen övdüm iyidir falan diye ertesi gun esimi fitledi o yuzden sen oku bolca :)

Kızın kutlama yapıyor canım baktın eşin hatırlamadı sen hatırlat canım. Yalnız varya senin cimcime tam cadı olacak yerim onu benn

Masallah de canim felak nas ayetel kursi falan oku :) :) ben kv yi gecen övdüm iyidir falan diye ertesi gun esimi fitledi o yuzden sen oku bolca :)
Nazar degmesin ins :) hatta gecen kayınvalidnin gun vsrdi ağrıdan aglicm artik. Evi supurmem de gerekiyor es aldi salonu supurdu o sirada annesi iceri girdi adamin elinde süpürge bnde salak givi sanki kotu biseu yapmışım havasina girdm. Kizlsr yanlis anlasilmasn kocam kilibik degil kalbi iliktir diyormusum saka bir yana yoruldugumu görünce yapar yoksa kalkayimda evi supureyim demez yani

Oda iyi canım çay tazelet doğumdan sonra :)

Sorma canimya buaralar daha bi kuvvetlendi bir video cektim bugun gormen lazim gecenlerde bi arkadas burda duygularini yazmisti kocasina benimde aklima geldi gyzelce yazdim duygularimi g9mleginin cebine koydum g9mlegi giyerken okumus gelsi òptù kutladi
Kızın kutlama yapıyor canım baktın eşin hatırlamadı sen hatırlat canım. Yalnız varya senin cimcime tam cadı olacak yerim onu benn

bence erkeklerın geneli böyle
işlerine göre
bi de toplumda alışılagelmıs seyler bunlar sonucta, annem bızdeyken mesela kalkıp kocam caydanlıgı alıp cay koysa
annem hemen bozulur :) garıp gelıyo ona
ama soncta bende sabah 6 aksam 6 evde yokum o da , ıkımzde masa bası
yanı farkımız yokken evdekı herseyı nıye ben yapmak zorundayım
yıne yuzde 70 ı bende ama bı zahmet yuzde 30una da gık demesın:)

sende mi aynı binadasın kv ile
bizimde altımızda oturuyor ama
5 senelik evliyim
evinde yediğimiz yemek sayısı sayılıdır
bizimki gitmez annesine hayatta
gider yemek alır kendine hazır yer yerse

tost doamates ekmek koyayım bişi demez ama ne yapalım sorusuna daha hiç cevap vermemiştir
insanın canı hiç bir bir şey çekmez anlamıyorum

eskiden dediğim gibi daha yapıcıydı benle birlikte gebelik yaşıyor umarım lohusalığı tek bana bırakır da rahat ederim

Canim kilibik diye bir sey yok bence zaten esine yardim ediyor diye kimsenin o adama bir sey demeye hakki yok ama kendilerine odun diyebilirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…