2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onu yapiyorsa cok iyi canim bebek doguncada yapar insallah cunku ilk zamanlarda insanin cok ihtiyaci oluyor yardima. Benim esim temizlik bilmez 5 senelik evliyiz hic yapmadi sagolsun:) meyve hazirlar cay tazeler :) cok becerikli :) ama isinde zipkin gibi gider gelir kosturur arastirir vs ama eve gelince fissssss :)

Biraz feminist gibi konuscam ama bunlar hep ataerkillikten kaynaklaniyor erkek cocugu erkek dogurmak erkek üstün kafası hep boyle rahat ve gamsiz yapiyor erkekleri halbuki erkeğin kizdan üstünlüğü ne yani o da evlat o da evlat o da tutsun bi isin ucundan bi yeri incinmez ki aynen dedigin gibi aileler alistiriyor bunlarda boyle rahat davranıyor bi sey istediginde de minnete biniyor Allah beni şaşırtmasin ama ogluma herseyi yaptircam ogreticem ki ilerde esinin tek gorevi ona hizmet etmek olmadigini bilsin yardim etsin elinden tutsun hayat git gide zorlasiyor yuk artiyor kadinlar hem evde hem iste calisiyor yardim etmek kotu ve utanilacak bir sey degil ki oyyy ne dolmusum :) :)

Bende simdi soyluyorum ama bir iki ucuncude canimi iste der gibi bakiyor :)

Dun dolunay mi vardi yoksa merkure mi bi haller oldu yoksa ay baslari mi geldi kocalarimizin :) sabir sabirda iste nereye kadar:)

biz artık kendimiz dolunay olmuşuz
doğurana kadar patlar patlar dururuz diye düşünyüorum

vallahi sonuna kadar katılıyorum sana
her ikimizde çalışıyoruz ama kapıdan içeri girdiğimiz anda evdeki eksikler benden soruluyor
eee sen para kazanıyorsan bende kazanıyorum
sen işteysen bende işteyim
neden ben
ne yicez sorusu ya en basiti bana sorunca kafamın tası atıyor
tencereleri dükkanda unutmuşum kusura bakma diyorum bazen

içten gelmesi ayrı bir olay ama yetiştirme tarzı gerçekten önemli
benim babam da erkek kardeşimde aşırı beceriklidir
market fatura yemek babam mantı açan bir adam hayal edin siz gerisini
öyle bi aileden bir şey beceremeyen biriyle evlenmek kabus gibiydi

markete göndersem 3 şeyin 2 sini almadan geri çıkar

sanki baytari tarif etmissin gibi geldi bana

Günaydın kızlar Tzadkiel yeni yasin sana mutkuluk saglik huzur gtrsn sevdiklerinle berbser ins... Ceneniz dusmus yine masalahh :) esimij fıtığı var abisi dedi bekle dolabi beraber kurariz adama zorla kurdutmaya çalıştm sonuc bel agrisi çogunu yaptik da bir kismi bugune kaldi... Adam zatwn ameliyatli ama napayim yillarca bekliyorum bu zmni olsin bitsn dedm.

Bu arada koti birsey yok ins. Gazelim nasil hberinz varmi gecmisi okuyamadm da

sanki baytari tarif etmissin gibi geldi bana
Bnm esim yaoar ya yardım eder temizlik fln paspas süpürge yapar mutfak dolabına indirilmesi çıkarılması gereken syler oluyor gebelik boyuncs ona yaptirdim valalh bktm in çık yapmaktan diyo bn çıkayım da duseyim mi dedim... Ben izmirdeykn annesi de baska bi r sehirdydi babasina pilav çorba yapmis diyorum kac yillik evliyi, bn gormedm oyle syler yaptığını. Ama yemek yapmasada yinede yardim eder

Gazelim ve talha bebis iyiler canim talha bebek kueze girmedi biraz gazliymis bise cok kuduruk dedi firsat buldukca yazarim desi benim aklimda kalanlar bunlar canim
Cok sagol cnmm daha iyi olsunlar ins. Darisi basimiza burnumda tütüyor ya böcegim sanki uzak bi yerde glmesini bekliyorum. Ama diyorum annecm ben bole dedm diye erkn gelme 38. Haftada gl ne erkn olsjn n gec anlasma yapıyorum pasamla

O anlasmayi ben hergùn yapiyorum ama benimki dinleyecekmi bakalim annesinin sòzùnu
Cok sagol cnmm daha iyi olsunlar ins. Darisi basimiza burnumda tütüyor ya böcegim sanki uzak bi yerde glmesini bekliyorum. Ama diyorum annecm ben bole dedm diye erkn gelme 38. Haftada gl ne erkn olsjn n gec anlasma yapıyorum pasamla

Valla inşallah benim oğlum durur hazırlıklarım daha sürecek gibi offff hiçbişey istediğim gibi olmuyo

Ay yok nerde benimki benden once halim yok deyip atiyor kendini koltuga ha ama hakkini yiyemem bi kac kez merkeze gidince kaldigim zaman sıkılmista temizlik yapmis oda sıkıldigindan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…