2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de kısmetse 34 de ayrılacagım öncesınde bır vukuat olmazsa:)
o yuzden son ıkı hafta
bu hafta carsamba doktor randevularım, haftaya pazartesı de klasık kontrolum
ıkı haftada 4 er gun ıse gelıcem onun hesabını bıle yapıp sevınıyorum:):)

baby kıyafetlerı yıkandı utulendı, benımkıler de yıkandı ama utulenmedı

e bebekten hastane cıkısı aldım bugun gelecek bu hafta onları da halledersem hazır olms olacagım ınsallah

sen de hazırlıklarını yavastan yap canım hep dıyorum onun strewsını yasamaktansa bı kenarda hastane cantan beklesın senı:)

Günaydın herkese

cnm senınle aynıyız doktorun gün verdimi bana bu ay verecek
Ayaküstü konuştuk muhtemel tarih 16 Ağustos gibi..

Günaydın anneler herkes için mutlu bi gün olsun. Bugün benim doğum günüm inş bidahaki dogumgunumde oğlumda yanımızda olur yeni yaşımdan sağlık ve huzur diliyorum çünkü en önemlisi bu

Kuzum hayırlı uzun bereketli ömrün olsun tüm sevdiklerinle beraber inşallah

Küveze gerek kalmadı demekki çok sevindim canım. Ay yerim ben onu ilgi bekliyor kuzu doya doya kokla öp benim yerime. Annen çok sevinmiştir sezeryanla doğum yaptıgına.

bence duruma göre bakıyolar canım
ama makat gelısı dvm ederse erken gec zzaten kesın sezeryan derler
Allah gönlune göre versın, bebiş hemen dönsün, sende pırt dıye doğur:=)
ay inşallah canım hepimizin gönlüne göre kolay doğumları olsun sonlar yaklaştıkça insan başka hiç konuda muhabbet edemez kimseyle başka bişey konuşamaz hale geliyo

Oranın sıcağını hiç sevemedim canım çok bunaltıcı duramadım geçen sene. Benim kv ler alanyada oturuyorlar tatile gitmeyi hiç düşünmüyorum bebekten dolayı seneye anca. Klimada hasta ediyordu beni Allah yardımcınız olsun

Yaaa gazelim sen boyle anlatiyorsun ya icim gidiyor :) doğurup sevip emziresim geliyor :)

Ne oldu canım hayırdır?
Sevgili kocamin pazar sekerligi ustundeydi canim tartistik biraz ben zaten normalde de duygusal biriyim esime karsi tek oyleyim o da bunu iyi bildigi icin cok basarili bir sekilde kalbimi kirabiliyor ama cok sukur bugun daha iyiyim ama tabi bi kasik suda bogasim yok degil :)

Allah kolaylık versin bize canım çocuk olunca değişmiyormu
Ehh yani soyle soyleyim canim cocukla ilgileniyor Allah var ama evdeki gamsizlik ve rahatlik full devam :) mesela bu sabah kalktim ya evin her odasi mi daginik olur be adam yani cocuk dagitiyor e bari sende bir el at topla dagittiklarini :) dun cinari bahceye indirdim toprakla oynadi oynadi bildigin toprak banyosu yapti :) eve geldim küvetinde bi su tuttum ben cinari giydirirken o da banyoda tiras oluyor ya el insaf el vicdan :) insan kuveti yerden alip bi su tutmaz mi :) canim ama bunlar benim hatam bak mutlka esini dahil et herseye yoksa cok yipranirsin soyle surekli sunu yapar misin canım sunda sana ihtiyacım var vs. Ben herseyi kendi ustume yuk edindigim icin su an bi sey deyince sanki canini aliyormusum gibi oluyo :)

Günaydın anneler herkes için mutlu bi gün olsun. Bugün benim doğum günüm inş bidahaki dogumgunumde oğlumda yanımızda olur yeni yaşımdan sağlık ve huzur diliyorum çünkü en önemlisi bu
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara canım

T TubaSude canim dun sizinde evlilik yildonumunuzdu diminben onu okudum alinti da yaptim sonra malum nedenlerle yazamadim Allah birliginizi askinizi huzurunuzu bozmasin omur boyu devam ettirsin cocuklarinizla guzel bir omur evlilik nasip etsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…