2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en guzelı Ceylın ve Miray gıbı
ama bence en cok senın ıcıne sınen hangısıyse o olmalı

Kasilmalarim 2 gündür sıklaştı kızlar ya bu aksam 2 saat boyunca 15 dkikada bi oldu yarın doktora yazıcam en son pers.nst de bişey yoktu ama 2 gündür başladı offf acaba kasilma onleyici ilaç falan verirmı?

artık son haftalardasın ya belkı ılac vs vermez canım
soncta sancılarda yavas yavas baslamıs olabılır

Günaydın anneler herkes için mutlu bi gün olsun. Bugün benim doğum günüm inş bidahaki dogumgunumde oğlumda yanımızda olur yeni yaşımdan sağlık ve huzur diliyorum çünkü en önemlisi bu

nice mutlu senelere canım dogum gunun kutlu olsun
oğlunla uzun uzun yıllar dogumgunlerı kutlarsınız ınsallah saglıkla

artık son haftalardasın ya belkı ılac vs vermez canım
soncta sancılarda yavas yavas baslamıs olabılır
Ya bilmiorum ama 39 da fln zmninda gelsin çok isterim hayırlısı artık. Gece kasilma çok hissetmedim ritmik olsa gecede çok olurdu sanırım Allahtan olmadi

Günaydın anneler herkes için mutlu bi gün olsun. Bugün benim doğum günüm inş bidahaki dogumgunumde oğlumda yanımızda olur yeni yaşımdan sağlık ve huzur diliyorum çünkü en önemlisi bu
Iyiki dogdun canim insallah minnaginida sag saglim kucagina alirsin dedigin gibi birdahaki dogum gúnúnú onunla kutlarsin

Kasilmalarim 2 gündür sıklaştı kızlar ya bu aksam 2 saat boyunca 15 dkikada bi oldu yarın doktora yazıcam en son pers.nst de bişey yoktu ama 2 gündür başladı offf acaba kasilma onleyici ilaç falan verirmı?
Doktora git canım bizim gurubun bebişleri aceleci belki zamanı gelmiştir yada biraz daha tutmak için birşeyler yaparlar.

ben de eğer erken gelmeye kalkarsa illa sezeryan mı oluyo diye anlamaya çalışıyorum da canım normal istiyorum ama daha makat geliş bebeğim

bence duruma göre bakıyolar canım
ama makat gelısı dvm ederse erken gec zzaten kesın sezeryan derler
Allah gönlune göre versın, bebiş hemen dönsün, sende pırt dıye doğur:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…