2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim kv ust katta oturuyor. bende 5 senelik evliyim ben olmayınca kocamin hep bi kapisi var ya ablasins gider ya yukari gider hep bi b plani var yani o yuzden caba sifir :) aynen bende o huyuna sinir oluyorum ya zaten her turlu yenigim yemeği ben yapcam orası garanti e bari fikir ver be adam :) neyse bakalim insallah senin bebisin doguncs benimde 2 numaram gelince bi hamaratliklari tutar :) yoksa bizim evde lohusa muharebeleri yaşanacak :)

30 bile yapmazlar da işteee :)
haklsın ama sussun yapsınlar

anneler de bozulmasa ne güzel olcak ahhh ahhhh
topikçene dertliyiz :)

Benim esimde basta is yapiyor falan diyince kv biraz rahatsiz oluyor gibiydi ama isine gelen yerde diyor ki benim oglum evde daha cok is yapardi falan demeye basladi kafasi gitti kadinin kendi evinde mumkun degil is yaptirmiyordu ama ben konusunca zaten is yapan biri oluverdi sadece gulup geciyorum

Kendini ùzme canim hersey hallolur senin minnaginda durur zamanina kadar insallah
İnşallah canım şu hazırlıklar bi bitse ondan sonra gelse sakin kafayla sarsam yavrumu kavuşmaya az kaldı heycan dorukta

ben şimddien lohusa hazırlığı yapıyorum
bunalıma kesin girerim
benim annem maximum 1 hafta kalır o da çalışıyor bir de babam kardeşim evde diye
kv zaten gelmez ya da gelmesin
bende artık hem ağlar hem iş yaparım yeni evliyken de öyleydim

Benim kv hem bozuluyor
hem de kendine pay çıkartıyor ben öğrettim çocuklarıma
yardım edin dedim
kendi başınızın çaresine bakın diye öğrettim falan diye kasılıyor :) oysa ki yalan
zaten kızı varmış o evlenmiş gelin almış eltimle konuşmuyoruz ama Allah var çok beceriklidir her işini görmüş
oğullarına mı iş yaptırmış yersen işte

İnşallah canım şu hazırlıklar bi bitse ondan sonra gelse sakin kafayla sarsam yavrumu kavuşmaya az kaldı heycan dorukta
Aynen canim benimde 1 agustostan sonra herhangi bigun dogum olur desi bakalim benim asil dogum tarihim agustosun 11 agustosun ilk haftasi gerceklesecek sezeryan acaba cok.u erken oluyo buseferde siye susunmeden kendimi alamiyorum

Allah korusun canim aman diyim he girme bak ben girdim 2 senedir lohusayim :) :) gecmek bilmedi bunalimim simdi 2. Atak geliyor :) :) Allah korusun inşallah korktugum gibi olmaz delicesine mutlu bir lohusalik geciririm cokca amin ya rabbim :)

exixizimm canım bende antalyada oturuyordum kızım eylülde doğdu çok sıcaktı tabi. en az 25 derece oda sıcaklığı olmalıymış. Ama 25 dereceyi ayarlayınca da çok soğuk üflüyordu sanki klima. Bende sen gibi 27 derece de çalıştırıyordum birşey olmaz Allah’ın izniyle. B mim kızım hasta olmamıştı etkilemedi klima. klimaya direkt maruz kalmayacak şekilde yatağını çevirmiştik iyiydi

Ayy bende erkek annesi olcam bunlar gelin alinca kafalari gidiyor heralde :)))) cok guldum ya hepsi ayni seyi yaparmi

Allah korusun canim aman diyim he girme bak ben girdim 2 senedir lohusayim :) :) gecmek bilmedi bunalimim simdi 2. Atak geliyor :) :) Allah korusun inşallah korktugum gibi olmaz delicesine mutlu bir lohusalik geciririm cokca amin ya rabbim :)

amiiiinnnnnn amiinnn
hiç birimiz yaşamayalım

senin çınarın hastalığı falan da etkilemiştir
bunda da gebeliğini anlamadın ki küçük çocuk falan :)
belki lohusalıkta anlamadan geçer gider

Ayy bende erkek annesi olcam bunlar gelin alinca kafalari gidiyor heralde :)))) cok guldum ya hepsi ayni seyi yaparmi

kaynanalık gebelikle hormonal olarak bence bünyede bir yere yerleşiyor
ondan sonra oğlunun parmağına yüüzk takıldığı anda aktive oluyor
başka açıklaması olamaz

amiiiinnnnnn amiinnn
hiç birimiz yaşamayalım

senin çınarın hastalığı falan da etkilemiştir
bunda da gebeliğini anlamadın ki küçük çocuk falan :)
belki lohusalıkta anlamadan geçer gider
Amin canim insallah hepimiz icin cok kolay bir donem olur bebisler pirt pirrt kendiliğinden atar gazlarini misil misil uyurlar :)

Boşver içiné atma ztn konusmak paylaşmak her zmn iyidir. Benimde oglum olcak kısmetse bnde herseyi gostericem sorumluluk alsın kıza gosteriorum üşene üşene ypio bişeyler gostermesem oda rahatlığa alisir

Isyerinde ayrilmadan bitirelim denilen isler sikistiriyor beni. Oturup kalem kagit planlama yapmam lazim, eksikleri cikarip nereden neyi alicam belirlemem sonra da alisverisleri tamamlamam lazim. Bu ara saga sola gezdikce aklimin bir kosesine yaziyorum neyi nerden alabilecegimi ama oda planlamasi da yapicaz o duruyor. Sonra yikama, utuleme, canta hazirlama kismi gelicek.Hersey bitince genel temizlik isine girerim herhalde (buyuk kismini esim yapacak muhtemelen :) ).

Gunde 2 kez yag/krem vb surmeme ragmen karnimin kenarinda ufaktan bi catlak olmaya basladi. Haftasonu elimde kremle gezdim ama karnim cok onde, artik deri bir yerden sonra daha fazla genisleyemiyor sanirim. Cok sert hareketler oluyor karnimda artik kasilma mi bebek mi ayiramiyorum. Yururken ayaklarim agrimaya da basladi, agirlastikca yavasladim, penguen yuruyusune gecis yaptim. Bu arada 1 kilo da vermisim (bebek iri dediklerinden beri sekeri kestim, et/sebze/salata/protein yaninda gunde 1 dilim ekmek, 1 meyveye indirmistim, belki onlari bile azaltabilirim).

Canim tedbir amacli cagiriyorlar gec3n haftada ben aradim belimde agri var bebek sertlesiyo diye oda gel bi bakalim desi git neseteye sokar icin ferahlar 3nazindan
Doktora kasilmayı yazdım gel bakalım demiş ama dünkü gibi bugün ritmik kasilma yok niye çağırdıki bu adam şimdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…