2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim tedbir amacli cagiriyorlar gec3n haftada ben aradim belimde agri var bebek sertlesiyo diye oda gel bi bakalim desi git neseteye sokar icin ferahlar 3nazindan
Senin gecende duzenli kasilmanmı olmuştu bel ağrısı dışında? Bugün biraz işim var durumuma göre gidicem ama kasilmalar bnde aksama başlıyo ne alaka anlamadim

Havalar sicak, terliyoruz, yorgunluk ve susuzluk kasilmalari artiriyor. Dun esime gozluk almak icin ciktik, cok gezmisiz, karnim kasilmaya basladi magazada. Hemen bolca maden suyu icip, dinlendim. Isyerine de birkac sise getirdim (magnezyum katkili maden suyu) gun icinde iciyorum.

Kızlar ben carşanda 3 saat uzaklıkdakı bir yere arabayla gitsem pikniye orda gezip doşasam nefesim kesilinceye kadar. sonra yine 3 saat lik yol gelsek doğurma ihtimalim ne kadar? Boyle yokuşlu engebeli dağ yolu. Cok heycanli bir doğum hikayesi isdiyorum nedeni ne acaba delirmiş ola bilirmiyim?...
Son günlerimi biraz gezerek gecirmek isdiyorum ve doğumumun 40 haftaya kalmamasını.
Cok yoruldum artık.

Senin gecende duzenli kasilmanmı olmuştu bel ağrısı dışında? Bugün biraz işim var durumuma göre gidicem ama kasilmalar bnde aksama başlıyo ne alaka anlamadim
Yok canim benim bel agrim vardi sizlama seklinde birde bebek sertlik yapiyodu ama o bebegin normal sertlesmesiymis 2 kere kasilma cikti nesetede ama onlar normalmis bu haftalarda

Laedrii nasilsiniz, hastanede kontrol altinda devam ediyor herhalde hamilelik. Sizde rahim agzinda acilma vb yoktu, suyunuz az oldugu icin almilardi, merak ettim surekli yatmanizi mi istediler yoksa hastane icinde kisitli da olsa hareket verdiler mi?

Boşver içiné atma ztn konusmak paylaşmak her zmn iyidir. Benimde oglum olcak kısmetse bnde herseyi gostericem sorumluluk alsın kıza gosteriorum üşene üşene ypio bişeyler gostermesem oda rahatlığa alisir
Aynen canim cekirdekten baslamak gerek yoksa dedigin gi bi alışıyorlar ve oyle gidiyor

3 saat boyunca oturmak ise yaramiyor ama 3 saat boyunca evin cevresinde yurusen daha iyi olur. Hem uzaklasmamis olursun, olurda olaylar hizli gelisirse (ikinciler daha cabuk oluyormus) panik yasamazsiniz.

3 saat boyunca oturmak ise yaramiyor ama 3 saat boyunca evin cevresinde yurusen daha iyi olur. Hem uzaklasmamis olursun, olurda olaylar hizli gelisirse (ikinciler daha cabuk oluyormus) panik yasamazsiniz.
İçim calkalanıcak benim eşimin araba kulanmasını bilmiyorsun tabi nerde cukur var oraya giriyor yolda biraz engebeli, hem o heycanı yaşamakda eylenceli olur hastaneye varır varmaz 1 saat içinde doğururum.
Bide 3 saat bahcede kızım kucağımda kuruyorum bir faydası olmadı onun.

Canım benimde 25.haftadan beri çatı kemiklerim ağrımaya başladı doktora her söylediğimde çok normal çatı kemiklerin doğuma hazırlanıyor yumuşuyor dedi. En son artık 2 hafta önce doktora tekrar söyledim magnezyum verdi ama pek geçirdiği söylenemez.Yataktan kalkamıyorum'merdiven çıkamıyorum hele oturduğum yerden kalkmak işkence napalım bugünlerimizede şükürler olsun.

Eymen berat ismi bence gayet güzel

Doktora kasilmayı yazdım gel bakalım demiş ama dünkü gibi bugün ritmik kasilma yok niye çağırdıki bu adam şimdi beni

canım artık son haftalar ya rıske atmamak ıcın gel demıstrı
ben de 28. hafta da cok skntılıydım doktora soyledım ılac vs ıstedım aslında ama hastaneye cagırdı
hem normal dedı herseye telefonda hemde gel bakalım dedı

yanı artık rıske atmamak adına kontrol etmek ıstıyolar

Arkadaslar sizin haftalariniz daha ilerde diye soruyorum.erken dogum belirtisi kasılma haricinde baska nedir mesela? Mesela benim cok yogun krem kivaminda süt beyaz renginde akintilarim oluyo.yaklasik her gün.bu bir erken dogum belirtisi olabilir mi?

Merhaba guzel anneler, uzun zaman size yazamadi, allaha cok sukur hersey yolunda 33 haftamizdayiz. Umarim hepiniz iyisiniz. Biz butun alisverisleri tamamladik sayilir, sadece kendime gecelik ve sabahlik almam gerekiyor bu hafta. Oglumun kiyafetlerini bu hafta yikasam
erken mi sizce, siz yikadiniz mi?

Benim de son gunlerde akintilarim biraz artti, insallah erken dogum riski yoktur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…