2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yikiyali 3 hafta oldu canim hazirda dursun guzelcede bir ortunun arasina koydum ki tozlanmasin

Reactions: D-E
Bişey sorsam cahil dermisiniz bu çatı kemiği neredeki ağrı oluyor

Benimde akıntım çok ben 31. Haftada yım bayadır akıntım var günlük ped takıyorum

Evet ondan korktum bende

Kızlar şu an Doğum eğitimindeyim kasılma ne ögrendim benim kasılmam varmış açıklık vs Allah’a emanet :) bu arada progestan kullandığım halde varmış kasılma ve normal olması çatı agrısı altta kemiklerinin ağrıması normal diyor ebe

Tarif etsene canım kasılmayı belkim bizde çözeriz artık şu anlaşılamaz konuyu:)

yıka hazırla canım
bebegınkıler hazır benımkılerı de yıkadım utulemesı ve cantaya yerlestırme kaldı sadece
sen de hazır et bence cantaya koy dursun orada, o beklesın senı, çıksın aradan:)

Berkinin keyfi herinde kuzummekemek elden su gölden
Oksijen küvezden mama mideden :)
O da almış bitirmiş bugün hepsini çok şükür bana en fazla bir hafta süremiz kaldı gibi geliyor

Bugún daha iyi oldugum için gitmek istemedim acikcasi aksam yine sıklaşirsa giderim diye dusundum

Tarif etsene canım kasılmayı belkim bizde çözeriz artık şu anlaşılamaz konuyu:)
Canim ben magnezyum kullanmadan once ard arda bir sürü kasılma yasadim hergun.Allaha şükür açılma vs olmadi.erken onlem almis oldum.

Kasilmaya gelince,bende bilmiyodum doktorum kasilman var deyince anladim.
Bebegim karnimin sag sol veya ortasina bi yerde oluyo.o taraf sisiyo.sonra taş gibi oluyor vücut kitleniyo o anda.yani acı veriyo.bi muddet öyle durduktan sonra duzelmeye baslayinca bir agri basliyo bu sefer.belinden kasiklarina kadar bi agri

yıka hazırla canım
bebegınkıler hazır benımkılerı de yıkadım utulemesı ve cantaya yerlestırme kaldı sadece
sen de hazır et bence cantaya koy dursun orada, o beklesın senı, çıksın aradan:)
Iyi diyorsun canim, ben bu hafta herseyi hazir edeyim en iyisi

Berkinin keyfi herinde kuzummekemek elden su gölden
Oksijen küvezden mama mideden :)
O da almış bitirmiş bugün hepsini çok şükür bana en fazla bir hafta süremiz kaldı gibi geliyor

şimdiden karakterleri farklı desene
hazırlıklarınız bitti mi
hiç resim de atmıyorsun aşk ol

KIZLAR kendı hastanemı aradım randevu için doktoeum dolu bu hafta hasta kabul edemıyormus pekı ben calısabılır raporumu baska hastanede alıp çalısamaz raporumu kendı dokorumdan alsan ı sıkıntı olusturmaz galıba deyılmı

Kızlar dün gece esim benim sinirimi bozdu ya ben doktora özele gidiyorum zaten devlette geceleri doktor olmuyor benim de hamile kaldıgımda düşük riskim olduğu için gece doktora gidiyodum mecbur gittiğim doktor da iyi ilgili bir doktor başından beri ona gidiyorum doğumda orda yapmayı düşünüyorum insan çünkü güvendiği doktora gitmek istiyor. Bir önceki hamileligimde bebegin iki aylıkken kalp atışı durdugu için kürtaj olmuştum İstanbul kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nde ama yapan doktor kürtajı tam yapamadığı için parça kalmıştı rahimde bir ay onu çektim birde ve tekrar gittiğimde ilgilenmemişlerdi bile bende özelde bir doktor bulmuştum o ilgilendi rahim kendi kendine ilaçla temizlendi bir ay sürdü ne çektim ama ben. Ve o kanuni hastanesi ni hiç beğenmedim zaten hiç ilgilenmiyorlar bagırıyolar hal böyleyken beyfendi bana diyor ki doğum için oraya gidelim özele para vermeyelim ya dedim sen ne diyorsun ben oraya gitmem dedim ne var diyor orda doğum yapanlar insan değil mi senin ne özelliğin var diyor illa özel istiyorsun diyor benim çok zoruma gitti böyle demesi yani şu an sırf ben istiyorum diye özelde olmasına razı geldi ama içten içten istemiyor çocuk isterken iyidi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…