2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben perşembe günü gittim doktora
32+0 cumartesi günüydü gelmene gerek yok yazarız raporu görüntüsünü göndeririz bir ara uğrar alırsın dedi bana
sende sor sekreterine yardımcı olurlar

sorun yaşayacağını sanmam ama kendi doktorun yazarsa daha iyi

maddi olarak düşünüyordur belki ama bunu söyleme tarzı çok yanlış olmuş
madem öyle en başıda deseydi sende düşünürdün belki iyi bir devlet hastanesi bulurdun
bir de bu kadar sıkıntı yaşamışsın orada insan tahlil vermeye bile gitmek istemez

senin kv falan istemiyordu seni değil mi ? eşini doldurmuş olabilirler mi acaba ?

Tarif etsene canım kasılmayı belkim bizde çözeriz artık şu anlaşılamaz konuyu:)
Alttan yada karnında gelen bi batma hissi canım bi arkadaş demişti ben öyle sordum sanki karnında bi ip var o ipi çekiyormuş gibi ben onu oğlumun hareketi sanıyordum aşagı vuruyor gibi geliyordu ama o vurmuyormuş

Kızların ilk çamaşırlarını makineye attım Allahım ütülenmiş hallerinide göstersin inşallah :)))

en zoru başlamak :) Kolay gelsin
ütü masasını koy koltuğun önüne sırtını da yastıkla destekle ütüyü öyle yap
çok fazla parça var ya
belin kopar ağrıdan
minicik şeyleri ütülemesi kaç saat sürüyor

Yenidoğan unitesi bazen o kadar soğuk oluyordu ki ben bile üşüyordum

Kizlar kendiniz icin kac tane gecelik aldiniz, bir de normal ped mi alacaksiniz?

gazelim_24 un dogum hikayesi maceraci ruhlari etkiledi baya :) Ben de normalde macera ruhlu bir insanimdir dogal olarak hamileligin getirdigi kisitlamalar biraz can sikiyor. Ama dayanmak gerek, gereksiz risklere kendini sokma derim ben. Gecenlerde eglence parkina gittik, ablamin esi binmek istedi birseylere ama ne ablam ne esim yanasmadi eslik etmeye. Dedim yanlis zamanda geldiniz, ben hamile olmasaydim binerdik beraber :)
Bu arada faydasi olmadi gibi dusunme, mutlaka rahima agzini yumusatiyordur, doguma hazirliyordur vucudunu yuruyusler.

Hicbir sorun olmaz alabilirsin

Ayy kizlar arkadasa misafirlige gelmiztim bugyne kadar yapmadigim birsey yaptim ben karisık kizartma yaninda tabiki beyaz ekmek 2 dilimde cikolatali kek yedim tabi sonrasi bas dònmesi gòzúmùn ònùnde siyah noktalar ucusuyo arrik ko4kmadan yemek istiyorum yaaaa seker òlcum alerimde yani.da degil òlcedim eve gidene kadar súser sanirim ciktiysa bile

CocoChanelmademoiselle S Syba D-E

Beyaz, krem rengi gibi bir akinti normal olmasi lazim. Benim yirmi kusurlu haftalardan beri her gun oluyor, gunluk ped kullaniyorum (hatta hemsire bazi gunler daha fazla bazi gunler daha az olmasi da normal, bazen su gibi de olabilir demisti). Erken dogum belirtisi olmamasi lazim, benim 31. haftadaki kontrolde rahim agzi kapali, baskiya karsi direncli demisti doktor.

Son düzenleme:
tesekkur ederim cnm yarın eşim gidip konusucak yoksa baska hastaneden alırım ne yapayım mecbur

Kizlar kendiniz icin kac tane gecelik aldiniz, bir de normal ped mi alacaksiniz?

ben 2 takım pijama aldım bi tane daha alıcam ama gecelik almayı düşünmüyorum şimdilik

ped gece boyu vardı evde onlardan koydum
birde hasta bezi normal
külot şeklinde olan hasta bezleri çok mantıklı gelmedi
giymek için eğilmek vs gerekir diye

Teyzeleri biz evimize geldik cok şükür
Keyfimiz yerinde

Darisi wintersun basina insallah canim

maşallalhhh size
huzurla büyüsün evinde atlas paşamız

bana diabet hemşiresi şekerini yükseltecek bir şey yiyip içince
yoğurt ayran ya da süt tüket dedi
sende iç belki dengeler az da olsa

Ben iki tane gecelik aldım yanıma. Yeterlidir diye düşünüyorum. Ben ebebekte satılan depend diye bir markanın lohusa külotları varmıs kullan at pek mennun insanlar onlardan alacagım. Normal ped yeterli gelmeyebilirmiş.

Reactions: D-E
dikkat et cnm gebelik şekeri varsa son haftalardayız zaten ihmal etme diyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…