2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım diyet listelerinde meyve yada tatlıdan somra süt veya yoğurt öneriliyor. Hemen 2 bardak süt içiver gitsin öyle çokta stres yapma ama stres en zararlı şey aslında

Aynen canim baya heycanlı oldu doğum hikayesi gazelim_24
Bende okadar değilde biraz eğlenceli heycanlı doğum isderim, yuruyuş bol hareket doğumu kolaylaşdırıyor elbetde inşallah hepimizin hayalındeki gibi olur doğumumuz, sağlıkla bebeklermizi kucağımıza alırız inşallah.

Canim hic ebebekten alma orasi cok pahali gecen bana nesrinay sokta var dedi bende gittim ordan aldim ebebekten daha uygun tavsiye ederim

Kızlar 35.haftada 4 saatlik kendi aracımızla yolculuk yapsak nasıl olur. Dr izin vermişt. Ailemin yanına gidip 1 gece kalmak istiyoruz. Evde çok bunaldım sıkılıyorum. En azından ailemin yazlıgında nefes alırım dedim doktor yüz dedi hatta bol bol. Saatte bir mola vererek ve sürekli su içerek olur dedi siz ne diyorsunuz? 1 gün kalıp döneceğiz

Bir sorunun agrin sizin yoksa mevcutta hicbir sorun olmaz molali gideceksiniz zaten. Bak gazelim_24 e nisan sonrasi yapti daha uzun saat yolculugu :)

Bence sorun olmaz canım. Ama kusa süre kalmak ağır gelir mi onu bilmem

Kızlar şimdi doktordan geliyorum. Plasentanın rahim ağzına uzaklığı 2.97 cm imiş. Normal Doğumda risk olur mu?? Aynı şeyi yaşayan var mı? Sizlere bu ölçüm söylendi mi??

Bir sorunun agrin sizin yoksa mevcutta hicbir sorun olmaz molali gideceksiniz zaten. Bak gazelim_24 e nisan sonrasi yapti daha uzun saat yolculugu :)
Herhangi bir sorun yoktu gidebilirsin demişti doktor. Acaba dedim sonrada 10 temmuzda kontrolüm var. Nst sokacak dr 36. Hafta oluyor. Ondan sonra mı gitsem dedim. Garanti olur. Gerçi o zamanda bir hafta daha atıyor hafta.

Çok güzellll Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Hep böyle olun ömür boyu.

Herhangi bir sorun yoktu gidebilirsin demişti doktor. Acaba dedim sonrada 10 temmuzda kontrolüm var. Nst sokacak dr 36. Hafta oluyor. Ondan sonra mı gitsem dedim. Garanti olur. Gerçi o zamanda bir hafta daha atıyor hafta.
36 daha gec bir hafta zaten dogumlar da o hafta sonrasi patir patir olacak :) hani dogum baslarsa dogumu oradada yaparım bisey olmaz diyorsan bekle o hafta cik. Ama yok burada olacagim diyorsan sureyi uzun tutma derim.

Ben ordan aldim canim normal reyonunda var indirim gùnú mali degil vardir muhakkak yani bir iki tane gelen birsey degil sen muhakkak bak
Aaa öyle mi? E madem gidip ordan alayım depend hasta külotu mu yaZıyor üstünde. Baktım nette hasta külotu diye geçiyor. Lohusa yazması gerekmezmi

36 daha gec bir hafta zaten dogumlar da o hafta sonrasi patir patir olacak :) hani dogum baslarsa dogumu oradada yaparım bisey olmaz diyorsan bekle o hafta cik. Ama yok burada olacagim diyorsan sureyi uzun tutma derim.
Aman yok istemem orada yapmak ya. Sanırım en mantıklısı ayın 10 kadar gidip gelmek

Bizim toplumumuzda malesef öyle yetiştiriliyo erkekler biz değiştireceğiz inşallah oğullarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…