2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet zaten benim bu çevrede doğum için dusunebilecegim tek hastane özel hastane birtane devlet hastanesi var oda yeni açıldı doktorlarını bilmiyorum ve gece kadın doğum yok. En önce tercihim mecbur özel oldu devlet kadın doğum hastaneleri bana uzak gerçi kanuni de uzak ben o sancıyla iki saat yol çekemem bide kendi diyordu özelde yaptırcam bir daha gelmem buraya sen iyi ol bebek iyi olsun güvendiğimiz doktor olsun diyodu ne değişti öyle dedi anlamadım. Evet KV. Beni istemiyordu hala da benden memnun değil annemle de konuştum bu konuyu annemde öyle düşünüyor ailesinden biri ona bisey demiştir diyor birden niye fikri değişti diyor annem de

Aaa öyle mi? E madem gidip ordan alayım depend hasta külotu mu yaZıyor üstünde. Baktım nette hasta külotu diye geçiyor. Lohusa yazması gerekmezmi
Bana depend piyasadan kalkti dediler. Zaten iki markette bulabildim onlar da orta boy bana buyuk lazim canped var dediler eczanede de

Allah kolaylık versin arkadaşım
mümkünse eşine çaktırmadan fazla son dakika doktor değişiminin sıkıntısını
hastane zorluğunu
bi bebeği kaybettiğinde yaşadıklarını vs vs kavga etmeden alttan alttan anlatmaya çalış
mutlaka anlayacaktır
biz gibi o da bi buhran dönemi yaşıyor olabilir

Kizlar kendiniz icin kac tane gecelik aldiniz, bir de normal ped mi alacaksiniz?
Merhaba, ben 1 gecelik 1 tane de önden açılan pijama takımı alacağım. Doğum yapan arkadaşlarımdan da kime sorsam Depend ne demek, ne işe yarıyor diye soruyor. Yatağa zaten bebe alt açması gibi bir şey seriyorlar, ve sürekli kontrol ediliyor gereken ne ise yapılır, bir de hava alması lazım vücudun enfeksiyon vs ihtimaline karşı. Depend mantıksız geliyor. İhtiyaç olmuyormuş o nedenle ben gece pedi aldım.

Evet 1 gun var. Senin ikinci gebeliginde zor oldu mu iyi misin ben cok zorlandim dayanamiyorum artik
İlk hamileligim cok güzel gecmisti ama bunda ilk 4 ay çok kötüydü baş ağrısı beni mahvetmisti şuan iyiyim Allah'a şükür. Az kaldı inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımizi.

Bende gece pedi en buyugunden almak istiyorum, ama ise yaramiyor diyen var onun icin kararsiz kaldim.

Ben doğum çantama iki tane alt açma ve depend bırakmayı düşünüyorum ama normal doğum düşünüyorsanız normal pedler pek işe yaramaz ilk gün
Dilerseniz depend yerine normal çocuk bezi belki olabilir

Aaa öyle mi? E madem gidip ordan alayım depend hasta külotu mu yaZıyor üstünde. Baktım nette hasta külotu diye geçiyor. Lohusa yazması gerekmezmi
Dun soktaydim bende normal pedlerin ve bebek bezlerinin oldugu reyonda var sanirim 25 tl clvari biseydi ama buyuk beden yaziyordu almadim sadece baska bi marka daha vardi sanki tam bakamadim indirimli urun degil her zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…