2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle yapmayı düşünüyorum canım yada komple anneme bırakıcam :))

Anlatıyorum canım iki kere düşük yaşadım o masaya yatmak hiç kolay değil ne kadar üzüldüğümü kendi biliyor neden birden fikri değişti onu anlamadım

Allah razı olsun canım,Rabbim hiçbirimizin huzurunu bozmasın inşallah. Kötü gözlerden esirgesin. Sağlık sıhhat versin her birimize

bence acele et canım 36. haftada görünüyosun ne ara alacan yıka ütüle çanta yap uzun sürer yatağa da serersin hasta bezini ama ayağa kalkınca napıcan derli toplu giyersin dependi ben al derim

Aynen canim benimde 1 agustostan sonra herhangi bigun dogum olur desi bakalim benim asil dogum tarihim agustosun 11 agustosun ilk haftasi gerceklesecek sezeryan acaba cok.u erken oluyo buseferde siye susunmeden kendimi alamiyorum
Sezeryan olursa 2 hafta önceden oluyo canım çocuk doğum kanalına girmeden sezeryan olması gerekiyormuş erken deil normal doğmuş sayılıyor oda. Benim tarih yarınki kontrolde netleşecek bakalım ne diyecek doktorum çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…