2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi bakmissin oglus sana o sovlari yaparken dönmüş belli mi olur :) benimde kontrolum var yarin bi supriz yapip donmus olsun insallah

Bi bakmissin oglus sana o sovlari yaparken dönmüş belli mi olur :) benimde kontrolum var yarin bi supriz yapip donmus olsun insallah
Yarın ikimizde görecez ozaman dönüp dönmediklerini ama benim oğlan hiç kıpraşmadığı için avucuma geliyo kafası kaburgalarımın orda daha yarına dönermi bilemem. Benim yaramaz yaparsa bir sürpriz son gün sezeryana giderken yapar bence :)

nasıl yaptın alışverişi canım hep aynı şeylerden iki tane mi aldın farklı farklı şeyler mi aldın
Bazılarından çift bazılarından değişik renk ve modellerde aldım biraz kafama göre takıldım alışverişin yarısını kayınvalidem yaptı sağolsun oda öyle bazılarını aynı model farklı renk bazılarını aynı renk farklı model almış

çok güzel ya ikisinin de kız olması falan tam küçüklüğümden beri özendiğim şeydi keşke bi ikizim olsa beraber oynasak derdim

Geçmiş olsun canım sanada. Evet kötü bir ağrısı var herkeste olmuyor sanırım doğumdan sonra da devam edebiliyormuş bu ağrılar inşallah kalmaz ne diyeyim. Çok şükür bu günümüze aynen

Kızlar simdi ben 1tane 150 ml biberon aldim kiminle konussak 1tanede su icirmek icin kûcúk al diyorlar yai 40 ml yada 60 ml gereklimi sizce 2 biberon kafam karisti

Kizlar kendiniz icin kac tane gecelik aldiniz, bir de normal ped mi alacaksiniz?
Ben bir lohusa takımı aldım birde evde hiç açılmamış pijama takımı vardı m bedendi büyük diye hiç açıp giymemistim o yüzden başka pijama takımı almayı düşünmüyorum

Kızlar simdi ben 1tane 150 ml biberon aldim kiminle konussak 1tanede su icirmek icin kûcúk al diyorlar yai 40 ml yada 60 ml gereklimi sizce 2 biberon kafam karisti
yok canım ya su içirmeye şunlardan alırsın bak atıcam hem 4 aylık olana kadar mama vermiyosan gerek olmuyo diyolar

Ftm41 bu resimdekilerin en küçüğü iki tane başlıkla satılıyo bi üstündeki olan bide normal biberon ucu oluyo yedek bunla 6 aylık civarı çok güzel içer sonra da o resimdeki gibi model büyütürsünüz yetmez hale geldikçe

Eklentiler

• 918D6EC9-3D4B-4AD8-9F77-1CC3B5F882B5.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…