2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bi gecelik
bi dantelli sabahlıklı pijama takımı
bi spor sabahlık, pijama, tşört( bunları kendim takım haline getirdim)
lohusa terlik,taç,çiçekli çemberi
naylon terlik
iç çamaşırı ve ped çeşitleri depend, gece pedi, baby me lohusa pedi
göğüs kalkanı, emzirme atleti çorap götürüyorum

Ben bu lohusa takimimi yikamayip bi havalandirsam bide cantaya koyarken útúlesem olmazmi canlar kiyamadim yikamaya

Kızlar tüm mesajları okuyamadım @exixizimm eve dönmüşsünüz çok sevindim canım @Tzadkiel doğum günün kutlu olsun canım.

Ayyy bu son haftam iş yerinde ama artık bu saatler çok dayanılmaz oluyor
Hadi hayırlısı benimde 17 günüm kaldı ama o kadar dayanabilecekmiyim emin değilim ayaklarım çok fena şişti ve ağrıyor

Ben bu lohusa takimimi yikamayip bi havalandirsam bide cantaya koyarken útúlesem olmazmi canlar kiyamadim yikamaya
Ben almadm daha ama alirdam muhakkak yıkarim magazada yere düşüyor yafa yafa baska biri giymistir n bileyim. Huyumdur zaten ilk aldığımda yikamadan giymem

Yakın zamanda bırakırsın bnce sende 15 gune falan
Yok canım bi hafta içinde bırakmam lazım zaten de ben bırAkma sürecindeymiş gibi kullanıyorum iki gündür bi gün alıyorum bi gün almıyorum

Kizlar zaman yaklastikca sizdede heyecanla karisik korku oluyomu ben suan hem tamamlayamadiklaeim var hemde acayip dogum sitresim basladi sezeryan olmasina ragmen

Birde kızlar biri göğüs Kalkan’ı demişti göğüs Kalkan’ı göğüs ucunun çıkmasını saglıyormuş ve o yüzden Rahmi o sırada uyardıgından göğüs Kalkan’ı 37. Haftadan önce kullanılması erken Doğum açısından sakıncalıymış

Kizlar zaman yaklastikca sizdede heyecanla karisik korku oluyomu ben suan hem tamamlayamadiklaeim var hemde acayip dogum sitresim basladi sezeryan olmasina ragmen
Bana rüyadaymışım gibi geliyor çoğu zaman sanki hazırlık yapıyoruz hızlı hızlı da inanamıyorum bu günlerin gelebildiğine çok dua etmiştim bu günleri yaşamak için erken Doğum riskinin olduğu zamanlar hala idrak edemiyorum :)

Bakalim yarin gorcez insallah yaniliyoruzdur o elimize gelen sey ayaklaridir :)

Nerde bulunmus.canim tevedemi g9steriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…