2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ölüsü değil dimi

kaynanalık gebelikle hormonal olarak bence bünyede bir yere yerleşiyor
ondan sonra oğlunun parmağına yüüzk takıldığı anda aktive oluyor
başka açıklaması olamaz

Teyzeleri biz evimize geldik cok şükür
Keyfimiz yerinde

Darisi @wintersun basina insallah canim

Rabbim bir daha ayrılık vermesin kuşum
Kokla bizim için de mis mis
Aa atarım kuzummteyzelerimizin nazarı değmez

Maşallah barekallah
Yerim o gülüşleri
Rabbim en kısa zamanda kucağındaki resimleri de görmemizi nasip etsin

Cok iyi sahip cikalim yavrularimiza her yer sapik kaynar oldu insanlar iyice bozuldu lanet olsun boyle insanlara bir yavru daha solup gitti

Allah sebep olanları kahretsin
Mevlam annelerinin içini ferahlatsın inşallah
Yanıyor şimdi ciğerleri cayır cayır
Ne desem boş

Ben bu lohusa takimimi yikamayip bi havalandirsam bide cantaya koyarken útúlesem olmazmi canlar kiyamadim yikamaya
Ben yıkadım hemde kendi deterjanımla değil bebek deterjanıyla çünkü kucağına alacaksın emzireceksin cildi değecek ve çok hassas olduğu için etkilenebilir diye düşünüyorum

Ben bu lohusa takimimi yikamayip bi havalandirsam bide cantaya koyarken útúlesem olmazmi canlar kiyamadim yikamaya
canım kumaşlar çok tozlu oluyo üretimden o şekilde geliyo yenidoğan bebekte ilk bir yıl alerjiye çok meyilli oluyo her şeye bence sudan geçir 15 dkkalık programında

Bòyle bir dûnyaya çocuk getirirken bile korkar olduk sòzde namusu kadinlarda ararlar ama nedense meydan bòyle sapik ruhlu erkeklerle dolu doguriyorsun nice emeklerle búyútup her túrlu degeri ogretiyorsun kiz erkek farketmez bu saplin insanlar artik ceksin ellerini cocuklardan sen 8 yasindaki bir sabiye te.... nasil bir zevk aliyorsun gercekten bunlari asicaksin

Suanda haberlerde izliyorum erkek cocuga bile cinsel istismarda bulunulmus ya bu millet ne hale geldi rabbim kimseyi sasirtmasin

Yiğenimden hatırlıyorum biraz ani olmuştu yıkamadan bir takımını giydirmişler bebeğin cildi ciğer gibi kızarmıitı susmadan ağlıyordu o yüzden ben kendi sütyenimden çamaşırıma herşeyimi bebek deterjanıyla yıkarım

Aa atarım kuzummteyzelerimizin nazarı değmez
Oyyy maşallah yakışıklılaraa Allah bu melekleri korusun maşallah maşallah. Canım Allah iki kuzuyuda sana bağışlasın Allahın en güzel mükafatı bunlar ya hayırlı evlat olur inşallah. Hep acaba saçları oluşmuşmu diye merak ediyordum maşallah demekki yavrularımızın saçlarıda oluşmuş

Hangi erkek çocuğu bu?
Kayıp olan küçük bir erkek çocuğu vardı onu da mı buldular ?
Yok canim bu kayseride sanirim apartman boslugunda bir erkek cocuguna cinsel istismarda bulunmaya calisan 44 yasindaki bir adam apartmanin kòmùrlúgune saklanmis herkes idam diye bagiriyorsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…