2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu cati agrisi dediginiz bacaklariniz úst taraflarinın iciniagritiyomu ben anlamadim bu cati agrisi nerde oluyo ve cok sakincalimi

Arkadaslar dogumu yapan doktorunuza hediye almayi dúsúnûyormusunuz alacaksaniz ne alacaksiniz ben bir túrlu bulamadim ne alacagimi

Yemyesilbirdeniz canim sen doktora bisey alacanmi neler giyiyo nelerden hoslaniyo bi bilgin varmi acaba soktorcugum basindan belli cok kahrimi cekti bi hediye alayim diyorum

Kizlar bu cati agrisi dediginiz bacaklariniz úst taraflarinın iciniagritiyomu ben anlamadim bu cati agrisi nerde oluyo ve cok sakincalimi

Apış arasındaki kemik canım.Genital bölgedeki tüylü kısım ile popo arasındaki kemiklerin ağrıması.25.haftadan beri ağrıyor bende doktor normal kemikler yumuşuyor dedi.

Allah razı olsun teyzeden. Nurlu teyzeymiş Allah şifasını versin
Arkadaşına da Allah yardım etsin canım, bebesine de. Rabbim yavrusuyla imtihan etmesin. Mucizeyle ayağa kaldırsın inşallah.
Leyla konusunda bir şey diyemiyorum. Kanım almıyor benim bunları. Sözle içim soğumaz. Evimde iki kız büyüyor benim. Saçlarına dokunmaya cesaret eden olsa derisini yüzerim. Bu kadarını....bilmiyorum benim düşüncem kelimem yetersiz bu yerde

P
sorma canim bizim burada cok sıcak bende evin camlarini actim karsilikli insallah ceryan kapmam
Daha haftalar var ya. İnşallah birazcık azalır sıcaklar. Yarım ciğer yarım kalple iki can taşıyoruz çok zor valla. Bebek planlarken yaz tatiline denk getirmeyi düşünmüşüm de sıcakları hesaba katmayı akıl edememişim

Enazindan son aya girdik canim insallah bugunlerde gececek

Sen iyisin degilmi kasilmalarin nasil olsu agrin falan oluyomu

Demir ilacini ictigim ic8n fala olmuyo haftada 2 gùn falan bazen oda ama ilk baslarda cok cektim
Yok şükür olmuyor canım iyiyim. Progestan ve yatış yardım ediyor çok şükür. Wc ve birkaç ufak ihtiyaçlar dışında sürekli yatıyorum. Sende de kabızlık varmı? Yeni başladı bende.

Yok şükür olmuyor canım iyiyim. Progestan ve yatış yardım ediyor çok şükür. Wc ve birkaç ufak ihtiyaçlar dışında sürekli yatıyorum. Sende de kabızlık varmı? Yeni başladı bende.
Doktor progestrani bana 6 aya girdigimizde birak dedi ama ben tedbir amacli gynde 1tane iciyorum birakmaya cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…