Meleğin haberini okudum akşam ve dağıldım resmen, Allah bu canilerin bin belasını versin, insanlığın merhametin kaybolduğu bir zamandayız , Allah sonumuzu hayır eylesin. Çocuklarımızı bize bağışlasın, onları merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah...
10 haftalık hamile arkadaşım toplardamarında pıhtı oluşması nedeniyle hastanede yatıyor işten çıktıktan sonra öğrendim ziyaretine gittik, ilaçla geçmezse gebeliğini sonlandırıp ameliyat edicez demiş sayın meslektaşım! Hiç önünü arkasını düşünmeden. Sizlerden ricam gebelerin duası kabul olur dualarınızı bekliyorum...
Güzel şeyler de oluyor tabi , bugün baya yaşlı hasta teyzemle ilgilenirken bana derdi ki senin oğlun olacak belli, maşallah teyze bildin dedim. Sonra diyor ki baya olmuş 8. Ayındasın değil mi dedi, biz eskiler biliriz dedi güldü :) muayeneyi yarıda kesip “hadi git gayrı sen yeter bu kadar, seni böyle neden çalıştırıyorlar” dedi , Allah razı olsun bir güzel de duasını etti:) Bizim insanımız bu kadar merhametli düşünceliyken nasıl olduk da bu kadar canileştik toplum olarak...