2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim progestani ne zmn birakiyorsun sen? Ben cars.gunu tam 36 da bırakıyorum.kabizliktan cok cektim son verdigi ilac cook iyi grldi resmen dualar ettim doktora.mutlaka soyle kabizligini en iyi bn bilirim
Benim de bir sonraki kontrolüm 36 haftada canım . muhtemelen bıraktırır. Sancılarım oluyordu diye verdi . Aslında magnezyum iki gün ard arda içersem sorun halloluyor ekstra ilaç istemiyorum çünkü soğuk düt, meyve de tüketiyorum , bu sefer de ishal olurum )))) o da çok canımı yaktı. Bir şey de düzgün çalışsa

Kızlar size birşey sorucam dün değil ondan önceki gün mısır pişirmiştim akşam yedim tadı normaldi ama sonradan damagıma tuhaf tat geldi dedim bayatladımı acaba bişey olurmu bayat birşey yiyince

Kızlar size birşey sorucam dün değil ondan önceki gün mısır pişirmiştim akşam yedim tadı normaldi ama sonradan damagıma tuhaf tat geldi dedim bayatladımı acaba bişey olurmu bayat birşey yiyince
Kaynamış mısırmı canım? Sanmam birşey olacağını ama yarın yeme artık. Olmaz inşallah.

Ahh ahh hepsi ayri hir zor canım ya.ama bugunumuze sukur az kaldi cok az..senin dogum sekli belli mi?

Hayırlı evlat olsun inşallah canım gözün aydın.
Sen de kurtuldun maşallah darısı bizlerin başına .
Kuzucuğun nasıl küvezde mi?
İnşallah ağrın sızın olmaz herkeste aynı şikayetler olacak diye birşey yok. Anlattığına göre iyisin maşallah.

Ayy canım süpersin ALLAHIM sağlık sıhat versin.Spinal sezeryanın kaç dakika yada saat sürdü, panik oldunmu uyanıkken işlem yapılmasında?

Laedrii canım gözün aydın allahım tez zamanda kucağına almayı da nasip etsin inşallah iyisinizdir dualarimiz sizinle allah bizleri de bir avazda kurtarsın insallah

Ahh ahh hepsi ayri hir zor canım ya.ama bugunumuze sukur az kaldi cok az..senin dogum sekli belli mi?
Sezeryan canım. Haklısın az kaldı, iki hafta iki gün daha sabretmek gerek. Gözümde günler büyüyor saatler uzuyor 35 haftayı devirmişken bu iki hafta öyle zor geliyor ki. Neyse, bebişim duymasın gelmeye falan kalkmasın )))))) otur oğlum sen 3 hafta daha sabret

Çok sukur masallah iyiymis kontrolleri yapildi,amin teşekkürler, suan kuvezde, süt sagiyorum

Kimisi yarım saatte girip çıkıyor, seninkide 2 saat sürmüş herkeste farklı oluyor demekki çok uzun sürmüş doğumun ayy Rabbim kurtarmış canım.
Dogrudur hiç bilgim yok ama şöyle söyleyeyim operason o kadar sürmedi, üniversitenin hocası idi dogumu yapan kişi hatta 5.6 yıldır burda çalışan biri ilk defa bu hocamizin dogumuna sahit oldum dedi, anestezi doktorlarinin da hocası anestezimi yaptı ve onu beklediler, benim doktorumun da yakın arkadaşı imis

Geçmiş olsun cnm sevindim ikinizinde iyi olmasına benim ağrım çok olmadı ama çıkana kadar ağrı kesici düğmesine vakti gelince korkudan bastım. Evde de ağrı değilde ameliyT yerim acıdı sadece oturup kalkmak wc ye gitmek yatmak kalkmak bunlar çok canımı yakmıştı ve bir süre tek yapMamıştım. Bunlarda normal sanırım kesik var sonuçta

Oo senin baya şişmiş ben 37 38 giyiyodum 39 numara sandalet aldım sis ayakla o bile sıkıyor ev terlikleri 38 numara olmuyor ayağıma eşimin terliklerini giycem mecbur
Evet cnm baya fena kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama dikkat et artmasın tabi imkanın varsa. Birde tansiyon tKip et mutlaka şişmelerde çok önemli yüksek olmamalı

Hayirli olsun canim.saglikli olmaniza cok sevindim.en kisa zamanda toparlanip evinize donersiniz ins.

Bizim 31+0'da 2100 gr cikti, %95lik dilim ve ustunde oluyor. Sizinki 1 hafta sonra ve 100 gr az o nedenle o kadar da iri degil sanirim. Ben de seker yukleme testinden gectim diye dikkat etmemistim. Olcum yapmaya basladim, fark ettim ki seker giderek bozuluyor. 24. haftada yapilan test sonuclari 12. haftada yapilandan kotu cikmisti ama ikisi de sinirin altinda diye sorun yok gectin demislerdi. En cok bozulma 28-32 haftalarda oluyormus. Az da olsa, seker/karbonhidrat yersem sekerim sinirin ustunde cikiyor. Artik dikkat ediyorum. Onumuzdeki hafta hastaneden cagirdilar. Hem seker konusunda kontrol yapacaklar, olcum alip yediklerimi yazmami istediler hem de ultrasonla bebegin durumuna bakacaklar, normal doguma engel var mi diye.

Gozunuz aydin, en kisa zamanda iyilesip bebeginizle yuvaniza donmenizi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…