2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar herkes iyidir umarım geçmişi henüz okuyamadım.

32. hafta bebeğinizin kilosu kaçtı? Benimki 2013 gr olmuş doktor ilerde gidiyor dedi. Çok şükür baş aşağı dönmüş ama şimdi de bu kafama takılacak normal doğuma engel olur mu diye

Benim 32. Haftanın sonuna doğru 1950 gramdı canım şekerin varmıydı seni

Yok canım benim de 32nin başında 2 kiloydu.haftasıyla uyumlu dedi doktorum 3 kilo felan olur dedi..bence normal

Kızlar ben bugün Doğum kursuna gittim Konya’da olan varsa tavsiye edebilirim harikaydı hem sohbet havasında geçti hemde çok rahatlattı beni sorularınız varsa yarın sorabilirim ebeye kasılmayı sordum bu haftalarda kasılma ve çatı agrısı çok normal dedi progestan için bilmiyorum dedi doğumu açılmayı zorlaştırır mu dediğimde ve 37. Haftadan sonra cinsellik öneriyoruz biz dedi spermlerin doğumu başlatma etkisi varmış ayrıca Doğuma yakın alaturka tuvalet kullanın ve çömelme oturup kalkma pilates egzersizleri yapın dedi

Cnm bizde 31+2 yiz 1850 olmuşuz ama 1 haftada 300 gram almış pamuğum. Şeker ölçümlerini yaz getir dedi. Bemde bu hafta kahvaltıda mutlaka 1 yumurta kaşar ceviz 2 günde birde muz yedim o mu yaptı acaba. Açlık şekerim 90 çıkmıştı en son kanda cihazdada 95 çıktı tokluk pek bakmadım. Acaba şekerden mi oldu böyle pamuğum yoksa normal mi?

Neyaptiniz canim sen ve bebis nasil hala su geliyormu
Evet doğum yaptım çekirdek ailem biliyor sadece bir de siz kızlar öğrendiniz, kacinci Ağustos görünümlü temmuz annesiyim? Bilmiyorum.. Sezeryan hakkinda bilgim sıfır, tecrübeli annelerim idrarımı yaptim gazimi çıkardım bundan sonrasi icin doktorum saat basi yürüyüs, iki saat icinde de 15er dakika sut sagim verdi, sizin extra tavsiyeleriniz var mı? Epidural spinal olmuşum bu arada, bebegim minicik ama sağlıklı çok şükür, hamd olsun ki doğum doktorum çok iyiydi ve sureci elinden geldiğince uzattı, ciğer geliştirici yapıldı son damla suyu kalana kadar bebeği benimle tuttu tam 34.haftaya girdim ve dogurdum

Oo tebrikler canım. 4. oluyorsun. Rabbim sağlık sıhhat versin. Ağrın sızın çokmu? Bol sıvı tüket, kahve de iyi geliyormuş. Bebeğin nasıl? Kilosu sağlığı iyimi? Küvezdemi?

Canim cok sukur iyisiniz ikinizde Allah anali babali büyütsün insallah :)
Canim gazini cikardiysan sıkıntılı sureci atlatmissin demektir sen yine de ara ara kisa da olsa yurumeye çalış yurudukce daha hizli toparliyor insan Allah acil sifalar ve bol sut versin insallah canim. Kuzucugun nasil simdi kilosu ultrasonla uyumlu muydu

Canim gozunuz aydın gecmis olsun..biran evvel toparlanin miniginle insallah.

Yok şükür olmuyor canım iyiyim. Progestan ve yatış yardım ediyor çok şükür. Wc ve birkaç ufak ihtiyaçlar dışında sürekli yatıyorum. Sende de kabızlık varmı? Yeni başladı bende.
Canim progestani ne zmn birakiyorsun sen? Ben cars.gunu tam 36 da bırakıyorum.kabizliktan cok cektim son verdigi ilac cook iyi grldi resmen dualar ettim doktora.mutlaka soyle kabizligini en iyi bn bilirim

Gözünüz aydın canım. Ellah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin.
Böyle doğuranları görünce insan heves ediyor ya

1.715gr dogdu bu uyumlu çıktı, kızım 3300_3500 deniyordu ama normal dogum ile 3850 doğdu

Benimki de 3 haftada 700 gr almış. Şeker çıkmamıştı bende. O yüzden evde ölçme durumum olmamıştı hiç. Bilemiyorum o yüzden

Arkadaşlar 2.5 sene önce epidural normal doğum yaptım, 8saat önce epidural spinal ile sezeryan oldum, sanırım ikisi de aynı yani normalde öncesinde ve dogum surecinde çekiyorsun, sezeryande daha çok bir zorluğunu görmedim açıkçası belki daha yeni olduğu için ama sonrasında cekiyorsun bilemiyorum. Her dogum farkli ama tecrübeli arkadaşların fikrini merak ediyorum şuan iyiyim demek için erken mi? Nelere dikkat etmeliyim?

Oo senin baya şişmiş ben 37 38 giyiyodum 39 numara sandalet aldım sis ayakla o bile sıkıyor ev terlikleri 38 numara olmuyor ayağıma eşimin terliklerini giycem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…