2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku düzeni senle aynı
Eğer kalkarsam ağrım oluyor canım. Yemek yerken bile bitirene yakın başlıyor , doğuracam diye yatağa atıyorum kendimi, 5-10 dk sonra geçiyor.
Az kaldi canim benim birazdaha sıkalım disimizi bebisleri hayirlisiyla kucagimiza zamaninda alalim insallah

Gecmis olsun canim.en kisa zamanda atlatir ins.yakisikli prensimiz sariligi.sen de coook guclu dur.bu gunler gececek ins.
NOT: asagidaki yazi sinirimi bosaltmak icin yazilmistir.konumuzla alakasi yok.okumadan da gecebilirsiniz.
Kizlar pek takip edemiyorum.8 ay yattim ise gitmedim.baslarda bulanti kusma vs sonra da tembellik ve oglumu birakmak istemedim.son 1 aydir ziyaret amacli 3 kere gittim.civisi cikmis resmen.cok sinirliyim.restaurant isletiyoruz ailecek.gelen garsonlar mahfetmis ortaligi.duzen kalmamis.isten anlamadiklari halde havalardalar.temizlik 0 ...vs.
Dun dayanamadim 1-2 sey soyledim.masa duzeni,musteri servisiyle ilgili.bugun 2 haftalik eleman esime neredeyse cikismis senin esin boyle demiste bilmem ne.kompleksli bilmiyorsun bari ogren.gidip bu halimle bari toparladim temizledim.bardaklari dizdim makinaya.kurutmayi yapar misin dedim kusura bakma egilemiyorum malum.bozulmus buna beyim.ciftlik sanip otlamaya gelmis.cokkk sinirliyim coook.

Reflu yastigi alacaksin zaten egimlinyatirman gerekiyor
Yenidogan icin yorgan yastik kuklanmiyoruz
Ben kisa kollu zibin pijama giydirip.muslin ortu ile yarim kundak yapıyorum yoksa ellerinhic durmadigi icin uyumuyor

Bende kullaniyorum su an gayet guzel yikaninca boraz zor gecirildi kilif ama kuculmedi besigin icinde koltukta yatagin icinde her yerde kullanilabilecek bi urun

Umarım eşin gereken cevabı vermiştir canım. Binbir zahmetle kurduğun işi ukala birinin bozması insanın canını yakar. Ortalığı patron karısını beğenmeyecek kadar boş bulmuştur demek ki.

Umarım eşin gereken cevabı vermiştir canım. Binbir zahmetle kurduğun işi ukala birinin bozması insanın canını yakar. Ortalığı patron karısını beğenmeyecek kadar boş bulmuştur demek ki.
Cevabini almis ama dogum ve tatil zamani oldugu icin ve o bunu bilip ona gore davrandigi icin esim yazdim kenara diyor.benim calistigimi ve oraya nasil emek verdigimi her gelen bilir.gitmesemde adim gecer.en cok da bu kisi is bilmeden afra tafra yapiyor diye uzuliyororum.is bilip naz edersin biri is gosterince zoruna gider anlarim ama vasifsiz olup bu sekilde afra tafra yapmasi garip.esim tanistirirken ogretirsin dedi kahve makinesini ve kokteylleri.gerek yokmus biliyormus.?is tecrubesini sordum sohbet amacli.2 yil menajerlik yapmis ve tanidigimiz bir yrrde 2 hafta calismis dedi.gunluk saglik evraklari var doldurulacak.biliyorsundur yaparsin diyorum yok diyor yapmadim.saglik..vs sertifikan var mi?yok.ee menajerdin hani.esime baslarken tecrubem yok demis.eee hangisi dogru.biran once dogurmak ve gidip ciftlige bekci olmak istiyorum artik sinirden.

Kizlar bu biberonu bem doktor brawns almistimya ucuna hic dikkat etmemisim gòrumcem yuvarlak almissin damakli almamissin dedi yuvarlak olunca bebis kabul etmiyomu neyapacam ben simdi
O biberon anne gogsune benziyor biberon vereceksen dogru baslikli biberon almissin bizim memeler damakli mi :)

Merhaba tatli hamisleeeerrr:)))

Uzun zamandir bebek arabasi ve puset takımı arastiriyordum.ağır olmayan bi araba olsun istiyordum.nihayetinde tavsiyeler uzerine chicco nun duo lite way plus isimli arabasina ve pusetine karar vermistim.ama heryerde fiyati 1300 liraydi.indirime girerse alirim diyordum.bu sabah trendyolda butik açılmış.birde ne goreyim...benim takım 999 liraya düşmüş bende siparis ettim.siyahı ve kırmızısı vardi.ben tercihimi siyahtan yana kullandim.eğer aynı modelden düşünen varsa indirimi kacirmasin derim

Ben korkarim herhalde canim insallah bende cesaretlenip senin gibi bebisimin altini yikayabilirim her seferinde.ne enfeksiyon kapar ne bisey.huzurlu huzurlu uyur yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…