2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korktum ya. Şükür.
Bide beni görseydin canim okadar saat hareketsiz durmasina aliskin olmayinca dedim hetalde kanala girdi basi zaten bas gelis pozisyonuna girmistiya bu korku bana dogurana kadar yeter dedimki birdaha boyle seyler yapip anneyi sitrese sokma tabi isine gelirse sipamin

Senin de bugün 35 doldu deilmi. 2-3 hafta daha oyunbozanlık yapmasa kuzular. Ve lütfen haftasonu kimse doğurmasın, ek ücret istiyormuş hastaneler baksana.

Senin de bugün 35 doldu deilmi. 2-3 hafta daha oyunbozanlık yapmasa kuzular. Ve lütfen haftasonu kimse doğurmasın, ek ücret istiyormuş hastaneler baksana.
Benim hastanede 9yle birsey yok canim bildigim kadariyla doktorum nezaman dogum baslarsa gelecem desi hayirlisi 35+1oldum bugùn canim 25 gùnùm var hayirlisi

Benim hastanede 9yle birsey yok canim bildigim kadariyla doktorum nezaman dogum baslarsa gelecem desi hayirlisi 35+1oldum bugùn canim 25 gùnùm var hayirlisi
Bana da öyle dedi . ama arkadaş söyledikten sonra aklıma takıldı, gelir gelmesine de ücret eklermi acaba. Önümüzdeki perşembe gittiğimde muhasebeye uğrayam bi

Kizlar bu biberonu bem doktor brawns almistimya ucuna hic dikkat etmemisim gòrumcem yuvarlak almissin damakli almamissin dedi yuvarlak olunca bebis kabul etmiyomu neyapacam ben simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…