- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.061
Benim bebek arabasida geldi dyn agir degil hafif súrmesi gúzel kullanisli bisey srnde bebisde gyzel gynlerde kullanin canimMerhaba tatli hamisleeeerrr:)))
Uzun zamandir bebek arabasi ve puset takımı arastiriyordum.ağır olmayan bi araba olsun istiyordum.nihayetinde tavsiyeler uzerine chicco nun duo lite way plus isimli arabasina karar vermistim.ama heryerde fiyati 1300 liraydi.indirime girerse alirim diyordum.bu sabah trendyolda butik açılmış.birde ne goreyim...benim takım 999 liraya düşmüşbende siparis ettim.siyahı ve kırmızısı vardi.ben tercihimi siyahtan yana kullandim.eğer aynı modelden düşünen varsa indirimi kacirmasin derim
Eki Görüntüle 2166459
Cok sagol balım,sizde guzel gunlerde kullanin insallah.sende mi internetten siparis vermistin?Benim bebek arabasida geldi dyn agir degil hafif súrmesi gúzel kullanisli bisey srnde bebisde gyzel gynlerde kullanin canim
İnşallah cnm hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız. Allah isteyen herkese nasib etsinAy insallah canim heveslendim simdi, Allahin izniyle evimizde üçüncü bi soluk bi ses yavrumuz,onun kiyafetlerini de yikiycam asicam artik kurban olurum yaa
Oynamış sonradan şükür ama bazan biz çok koştururken farkedemeyebiliyoruz bazende uzun uyuyorlar biz çok yoruluncaEve geldim geleli benim sıpa beni protesto ediyo sanirim hic hareket etmedi cikolatada yedim bakalim oynayacakmi
Güle güle kullansın çok cici ama 18 ay park yatağın üstü bile yetmez. Biraz hareketlenince kenarından tutunup kendini kaldırıyor ve düşme ihtimali oluyor baya derin birşey gerekiyor bu işte maksimum 8-9 ayda oluyor dikkat et her üstünde yazana itibar etme tabi bebeğin yapısınada bağlı. Mesela pusetlerede öyle deniyor ama ben oturmaya başlayınca oto koltuğuna geçmiştim.Kızıma babynest yatağı da hazırlattım kızlar oturma odasında mutfakta onun içinde yanımda olsun diye, birde eşimin ve benim memleketlere gittiğimizde yanımızda götürüp bunda yatırırız diye düşündük. 18 aya kadar kullanılıyormuş.Eki Görüntüle 2166376
Benim dr temmuzun son cumartesi alabiliriz demişti ama sanırım gece veya mesai dışı dr u evden getirtincemi ek ücretliki bizede bişey demedi hastaneSenin de bugün 35 doldu deilmi. 2-3 hafta daha oyunbozanlık yapmasa kuzular. Ve lütfen haftasonu kimse doğurmasın, ek ücret istiyormuş hastaneler baksana.
İnşallah iyidir ve çıkar cnmBende emzirme için bekliyorum 3 ye giricem tekrar oğluşuma sabah 9 da belli olacak çıkıp çıkmayacağı
Bende avent aldım oda yuvarlak ama muhtemelen ağzında şekil alıyorlatdır. İyi Markalarda sıkıntı olacğını sanmıyorumKizlar bu biberonu bem doktor brawns almistimya ucuna hic dikkat etmemisim gòrumcem yuvarlak almissin damakli almamissin dedi yuvarlak olunca bebis kabul etmiyomu neyapacam ben simdi
Malesef insanlarla uğraşmak çok zor hepsi ayrı artis oluyor bende anlamıyorum bazıları kendini ne sanıyor bu kadar ego nerden geliyor. Sen sakin ol doğumdan sonra el atarsınGecmis olsun canim.en kisa zamanda atlatir ins.yakisikli prensimiz sariligi.sen de coook guclu dur.bu gunler gececek ins.
NOT: asagidaki yazi sinirimi bosaltmak icin yazilmistir.konumuzla alakasi yok.okumadan da gecebilirsiniz.
Kizlar pek takip edemiyorum.8 ay yattim ise gitmedim.baslarda bulanti kusma vs sonra da tembellik ve oglumu birakmak istemedim.son 1 aydir ziyaret amacli 3 kere gittim.civisi cikmis resmen.cok sinirliyim.restaurant isletiyoruz ailecek.gelen garsonlar mahfetmis ortaligi.duzen kalmamis.isten anlamadiklari halde havalardalar.temizlik 0 ...vs.
Dun dayanamadim 1-2 sey soyledim.masa duzeni,musteri servisiyle ilgili.bugun 2 haftalik eleman esime neredeyse cikismis senin esin boyle demiste bilmem ne.kompleksli bilmiyorsun bari ogren.gidip bu halimle bari toparladim temizledim.bardaklari dizdim makinaya.kurutmayi yapar misin dedim kusura bakma egilemiyorum malum.bozulmus buna beyim.ciftlik sanip otlamaya gelmis.cokkk sinirliyim coook.
Ayy sevindim işe yarar bişey olsunda bende şehir dışı içinde iyi olur diye düşünmüştüm kısmetse bayrama antalyaya gitmek istiyoruz bebişle orda yatarBende kullaniyorum su an gayet guzel yikaninca boraz zor gecirildi kilif ama kuculmedi besigin icinde koltukta yatagin icinde her yerde kullanilabilecek bi urun
Yok canim ben burdan besik bebek arabasi hamak canta hepsini bir magazadan aldimCok sagol balım,sizde guzel gunlerde kullanin insallah.sende mi internetten siparis vermistin?
Anladim canim,bu arada biberon olayını sormussun.ben de genis agizli 150 ml almıştım.baktim bberonun emzik ucu biraz büyük yenidogana göre.eczaneye gidip başlıklarına falan baktim 30 küsür fiyat verdiler.bende bari standart alayım dedim,standart olanlarin ucu yeni dogana uygun diye.geniş agizliyla standarti degistirdim.genis ağızlı alicam yine ama 240 ml olanlardan.biraz büyüyünce kullanir.Yok canim ben burdan besik bebek arabasi hamak canta hepsini bir magazadan aldim
Soğuk su içince hareketleniyor muBende aynen oyle yaptim canim 1 sise soguk suyu diktim depemeanca kendine geldi benim zilli kizim
Sinirlenme canım az kaldı. İş bilen olsaydı zaten düzenini kurmuş olurdu iki haftada,ben dayanamıyorum bilmediği halde ayy ne var ki ben bilirim havalarına girenlere. Öğrenmek istesin amenna, bu zamana kadar kaç kişiyi öğrettim programları ama bilmişlk yapıp sonra sorun üstüne sorun bindirince sinirlerim tavan yapıyordu benim de.Cevabini almis ama dogum ve tatil zamani oldugu icin ve o bunu bilip ona gore davrandigi icin esim yazdim kenara diyor.benim calistigimi ve oraya nasil emek verdigimi her gelen bilir.gitmesemde adim gecer.en cok da bu kisi is bilmeden afra tafra yapiyor diye uzuliyororum.is bilip naz edersin biri is gosterince zoruna gider anlarim ama vasifsiz olup bu sekilde afra tafra yapmasi garip.esim tanistirirken ogretirsin dedi kahve makinesini ve kokteylleri.gerek yokmus biliyormus.?is tecrubesini sordum sohbet amacli.2 yil menajerlik yapmis ve tanidigimiz bir yrrde 2 hafta calismis dedi.gunluk saglik evraklari var doldurulacak.biliyorsundur yaparsin diyorum yok diyor yapmadim.saglik..vs sertifikan var mi?yok.ee menajerdin hani.esime baslarken tecrubem yok demis.eee hangisi dogru.biran once dogurmak ve gidip ciftlige bekci olmak istiyorum artik sinirden.
Ya ben zaten aslinda ogretmenim.cok ogrenci de eleman da yetistirdim.hicbir zaman emir cumlesi kullanmadim kimseye.disiplinliyim, kurallarim var ama gostererek ve beraber yaparak ogretirim hep.ama kisi sorunluysa yapacak birsey olmuyor ne yazik ki.Sinirlenme canım az kaldı. İş bilen olsaydı zaten düzenini kurmuş olurdu iki haftada,ben dayanamıyorum bilmediği halde ayy ne var ki ben bilirim havalarına girenlere. Öğrenmek istesin amenna, bu zamana kadar kaç kişiyi öğrettim programları ama bilmişlk yapıp sonra sorun üstüne sorun bindirince sinirlerim tavan yapıyordu benim de.
Ben besik icine reflu yatagi koyacagim canimGünaydın herkese. Doğum yapan emziren tüm annelere Allah kolaylık versin darısı başımıza inşallah. Kızlar sizler beşik içine yatak aldınız mı önerebilceğiniz marka vs var mı?
Su an berbat durumda satıcı ile yazişıyorum biraz zaman alir etkis etmesi diyor da bende Emziriyorum sonucta dun zeytinyagi isitip sürdüm bilmiyorum su an canimKuzum gümüş kalkanlar işe yaradı mı?
Nasıl göğüslerin?
Ay çok zor oğlumdan biliyorum ben de . Rabbim şifa versin en kısa zamandaSu an berbat durumda satıcı ile yazişıyorum biraz zaman alir etkis etmesi diyor da bende Emziriyorum sonucta dun zeytinyagi isitip sürdüm bilmiyorum su an canim
Yıkayacaksın canım, bir hafta, bilemedin on gün korkarsın. 7/24 al emzir uyut rutininde öyle alışacaksın ki koltuğuna alıp götüreceksin banyoya. Bakma şimdi tuhaf geldiğine.Ben korkarim herhalde caniminsallah bende cesaretlenip senin gibi bebisimin altini yikayabilirim her seferinde.ne enfeksiyon kapar ne bisey.huzurlu huzurlu uyur yavrum.
Canım banyodan 15 dk önce soğanı dda dene bir, ne kaybedersin ki. Belki işe yarar ama. O ağrıyı ben çok güzel biliyorumSu an berbat durumda satıcı ile yazişıyorum biraz zaman alir etkis etmesi diyor da bende Emziriyorum sonucta dun zeytinyagi isitip sürdüm bilmiyorum su an canim
Kurban olurum sana cok tesekkur ederiz teyzesiYıkayacaksın canım, bir hafta, bilemedin on gün korkarsın. 7/24 al emzir uyut rutininde öyle alışacaksın ki koltuğuna alıp götüreceksin banyoya. Bakma şimdi tuhaf geldiğine.
Bu arada bebek araban çok güzel hayırlı olsun canım, fiyati da iyi almışsın güle güle kullanın.
Benimkinin içinde yatak var ama öyle kaliteli bir şeye benzemiyor, yün ystak yaptırtacağım. Bebek geldi gelecek ben daha yaptıracağım ...Günaydın herkese. Doğum yapan emziren tüm annelere Allah kolaylık versin darısı başımıza inşallah. Kızlar sizler beşik içine yatak aldınız mı önerebilceğiniz marka vs var mı?
Oynadi canim ben bugyn biraz is yaptim disari alisverise ciktim yoruldum saat 9 dan beri kipirti yoktu ama biraz ònce kuzularin sessizligi gibi geri dònüs yapti sipa
Günaydın, yatağınızı çok beğendim , internetten bayağı araştırdım ama buna benzer bulamadım özel birine mi yaptırdınız acaba, yaptırmak istesem bundan nerde yaptırabilirimKızıma babynest yatağı da hazırlattım kızlar oturma odasında mutfakta onun içinde yanımda olsun diye, birde eşimin ve benim memleketlere gittiğimizde yanımızda götürüp bunda yatırırız diye düşündük. 18 aya kadar kullanılıyormuş.Eki Görüntüle 2166376
Bana da öyle dedi . ama arkadaş söyledikten sonra aklıma takıldı, gelir gelmesine de ücret eklermi acaba. Önümüzdeki perşembe gittiğimde muhasebeye uğrayam bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?