2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebek arabasida geldi dyn agir degil hafif súrmesi gúzel kullanisli bisey srnde bebisde gyzel gynlerde kullanin canim

Ay insallah canim heveslendim simdi, Allahin izniyle evimizde üçüncü bi soluk bi ses yavrumuz,onun kiyafetlerini de yikiycam asicam artik kurban olurum yaa
İnşallah cnm hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız. Allah isteyen herkese nasib etsin

Eve geldim geleli benim sıpa beni protesto ediyo sanirim hic hareket etmedi cikolatada yedim bakalim oynayacakmi
Oynamış sonradan şükür ama bazan biz çok koştururken farkedemeyebiliyoruz bazende uzun uyuyorlar biz çok yorulunca

Güle güle kullansın çok cici ama 18 ay park yatağın üstü bile yetmez. Biraz hareketlenince kenarından tutunup kendini kaldırıyor ve düşme ihtimali oluyor baya derin birşey gerekiyor bu işte maksimum 8-9 ayda oluyor dikkat et her üstünde yazana itibar etme tabi bebeğin yapısınada bağlı. Mesela pusetlerede öyle deniyor ama ben oturmaya başlayınca oto koltuğuna geçmiştim.

Senin de bugün 35 doldu deilmi. 2-3 hafta daha oyunbozanlık yapmasa kuzular. Ve lütfen haftasonu kimse doğurmasın, ek ücret istiyormuş hastaneler baksana.
Benim dr temmuzun son cumartesi alabiliriz demişti ama sanırım gece veya mesai dışı dr u evden getirtincemi ek ücretliki bizede bişey demedi hastane

Bende emzirme için bekliyorum 3 ye giricem tekrar oğluşuma sabah 9 da belli olacak çıkıp çıkmayacağı
İnşallah iyidir ve çıkar cnm

Kizlar bu biberonu bem doktor brawns almistimya ucuna hic dikkat etmemisim gòrumcem yuvarlak almissin damakli almamissin dedi yuvarlak olunca bebis kabul etmiyomu neyapacam ben simdi
Bende avent aldım oda yuvarlak ama muhtemelen ağzında şekil alıyorlatdır. İyi Markalarda sıkıntı olacğını sanmıyorum

Malesef insanlarla uğraşmak çok zor hepsi ayrı artis oluyor bende anlamıyorum bazıları kendini ne sanıyor bu kadar ego nerden geliyor. Sen sakin ol doğumdan sonra el atarsın

Bende kullaniyorum su an gayet guzel yikaninca boraz zor gecirildi kilif ama kuculmedi besigin icinde koltukta yatagin icinde her yerde kullanilabilecek bi urun
Ayy sevindim işe yarar bişey olsunda bende şehir dışı içinde iyi olur diye düşünmüştüm kısmetse bayrama antalyaya gitmek istiyoruz bebişle orda yatar

Yok canim ben burdan besik bebek arabasi hamak canta hepsini bir magazadan aldim
Anladim canim,bu arada biberon olayını sormussun.ben de genis agizli 150 ml almıştım.baktim bberonun emzik ucu biraz büyük yenidogana göre.eczaneye gidip başlıklarına falan baktim 30 küsür fiyat verdiler.bende bari standart alayım dedim,standart olanlarin ucu yeni dogana uygun diye.geniş agizliyla standarti degistirdim.genis ağızlı alicam yine ama 240 ml olanlardan.biraz büyüyünce kullanir.

Bu arada denetimi güzel atlattım dualarınız için teşekkür ederim ama çok yoruldum sabah 8:00 akşam 20:00 gibi oldu nerdeyse ve bi ara koptum wc ve yemek için ara verdik dosya bakmaktan oturmaktan kuruk sokumum çok acıdı resmen ve karnım sertleşti yeni düzeldim resmen ama güzel geçmesine sevindim. 7,5 saat çalışmayı neden koymuşlar anladım yani

Sinirlenme canım az kaldı. İş bilen olsaydı zaten düzenini kurmuş olurdu iki haftada,ben dayanamıyorum bilmediği halde ayy ne var ki ben bilirim havalarına girenlere. Öğrenmek istesin amenna, bu zamana kadar kaç kişiyi öğrettim programları ama bilmişlk yapıp sonra sorun üstüne sorun bindirince sinirlerim tavan yapıyordu benim de.

Ya ben zaten aslinda ogretmenim.cok ogrenci de eleman da yetistirdim.hicbir zaman emir cumlesi kullanmadim kimseye.disiplinliyim, kurallarim var ama gostererek ve beraber yaparak ogretirim hep.ama kisi sorunluysa yapacak birsey olmuyor ne yazik ki.

Günaydın herkese. Doğum yapan emziren tüm annelere Allah kolaylık versin darısı başımıza inşallah. Kızlar sizler beşik içine yatak aldınız mı önerebilceğiniz marka vs var mı?
Ben besik icine reflu yatagi koyacagim canim

Ben korkarim herhalde canim insallah bende cesaretlenip senin gibi bebisimin altini yikayabilirim her seferinde.ne enfeksiyon kapar ne bisey.huzurlu huzurlu uyur yavrum.
Yıkayacaksın canım, bir hafta, bilemedin on gün korkarsın. 7/24 al emzir uyut rutininde öyle alışacaksın ki koltuğuna alıp götüreceksin banyoya. Bakma şimdi tuhaf geldiğine.
Bu arada bebek araban çok güzel hayırlı olsun canım, fiyati da iyi almışsın güle güle kullanın.

Su an berbat durumda satıcı ile yazişıyorum biraz zaman alir etkis etmesi diyor da bende Emziriyorum sonucta dun zeytinyagi isitip sürdüm bilmiyorum su an canim
Canım banyodan 15 dk önce soğanı dda dene bir, ne kaybedersin ki. Belki işe yarar ama. O ağrıyı ben çok güzel biliyorum

Kurban olurum sana cok tesekkur ederiz teyzesi aynen ilk zamanlar belki korkarim düşürurum diye falan ama,kendimi alistirsam iyi olur.yikamak gibisi var mi.hele ki kiz cocugu enfeksiyonlara acik olur.o gun gelince burdan da bi alistirma yapariz olur mu:))

Günaydın herkese. Doğum yapan emziren tüm annelere Allah kolaylık versin darısı başımıza inşallah. Kızlar sizler beşik içine yatak aldınız mı önerebilceğiniz marka vs var mı?
Benimkinin içinde yatak var ama öyle kaliteli bir şeye benzemiyor, yün ystak yaptırtacağım. Bebek geldi gelecek ben daha yaptıracağım ...

Oynadi canim ben bugyn biraz is yaptim disari alisverise ciktim yoruldum saat 9 dan beri kipirti yoktu ama biraz ònce kuzularin sessizligi gibi geri dònüs yapti sipa

Bu sıpalar dogunca da nefes alıyorlar mı diye kendimizi yiycez di mi yandık biz

Günaydın, yatağınızı çok beğendim , internetten bayağı araştırdım ama buna benzer bulamadım özel birine mi yaptırdınız acaba, yaptırmak istesem bundan nerde yaptırabilirim

Bana da öyle dedi . ama arkadaş söyledikten sonra aklıma takıldı, gelir gelmesine de ücret eklermi acaba. Önümüzdeki perşembe gittiğimde muhasebeye uğrayam bi
Ftm41 ikinizin hastanesinde de yoksa doktora trip aticam bana bildirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…