2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum önce suyu ılıklıyorum istediğim gibi sonra kuruladığım muslin bezi omzuma atıp bebişin bezini açıyorum. Üst zıbınını çıkarmıyorum, altını açıyorum sadece kaka çoksa peçeteyle siliyorum hafif tabi, yere dökülmesin, sonra aldığım gibi hooop banyoya musluğun altına, hızlıca suya tutup totoşunu yıkayıp beze sarıp geri odaya getiriyorum. E tabi elinle yıkıyorsun kendimizi nasıl onu da öyle. Böyle uzun anlattım canım ama yapılışı bir dakika. Islak mendil, kakalı pamuklarla uğraşmaktan hem kolay hem 100% temiz.Şimdi benim kızlar var ya yanımda, en kötü ihtimal bir maşrapa su hazırlayıp şunu dök derim olur biter.

Pek güzelmiş canım güle güle büyüsün içinde bebişin. Çok beğendim ben

Ne korkacaksın canım bütün gün kucağındaki oluyor zaten korkacak birşey kalmıyor. Az çok kafasını tutmayı becerdikten sonra küvetle fileyle de uğraşmayacaksın, kucağına alıp kendinle duş aldıracaksın. Ama öyle olduğunda ikinci kişi gerekiyor havlu açık beklesin, yıkanması bittiğinde sarıp odaya götürsün diye.

Bende öyle sanıyordum ama eni 70 cm, boyu 90 cm, derinlik 80 cm baya büyük bişey :) resimde küçük göründüğüne bakma canım. Beşik döşek ölçüleri de eni 80 cm onu düşünerekten mantıklı geldi. Bakalım ne kadar kuduruk olup içinde dayanabilecek :)
Ayy çok güzel bisiymis bu canımm güle güle kullanın renkler falan çok hoş
Çok teşekkürler canım :) işime çok yarayacağını düşünüyorum
Pek güzelmiş canım güle güle büyüsün içinde bebişin. Çok beğendim ben
Amin inşallah canım çok teşekkürler:)

Allah kolaylığını ve sabrını versin canım. Dularım ikinizle. İnşallah her şey yoluna girecek.

Görürsün insallah canim hayirlisiyla bana sen erken doğuracakmissin gibi gelmiyor senin daha vaktin var oglusta beklesin pasa pasa :) buyusun guzelce daha cicileri kurulacak onlar hallolmadan gelmek yok tamam mi teyzecim :)
İnşallah teyzoşu karın içi yırtılmam oluyor ya çok yanıyor açık yara gibi birde bu ara bel ağrısı fena canımı yakmaya başladı belim kırılcak gibi hissediyorum

Çok sevdim bu yıkama işini. Denemeliyim

gazelim_24 canim gecmis olsun sarilik herkesin oluyor sen sutunu arttirmaya bak en kolay sariligi atlatma yolu dikislerinede kendine de dikkat et sen bebegine lazimsin Allahim yardimcin olsun tez zamanda ikinizede sifa versin

Ayhh yavrum can kan geldi havalar sicak ne yapalim
Son haftalaeya canim bide dogum pozisyonundaymis acaba dedim kanala falanmi girdi hani bide su hareketlerini takip meselesi varya bu zana kadar pek fazla boyle kimildamadan durmamisti bemde neolur neolmaz sayayim dedim hareketleri birkac saat hic hareket etmeyince darlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…