2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinin içinde yatak var ama öyle kaliteli bir şeye benzemiyor, yün ystak yaptırtacağım. Bebek geldi gelecek ben daha yaptıracağım ...
Aslında en sağlıklısı oda ama işte onunda işi zor. Altına yaptı bebek işedi falan nasıl başedeceksin. Senede bir içini açıp yıkamak lazım. Küçükken annem hep yıkar balkonda çırpıp kururturdu

Ay bağdaş kurarak nasıl oturyorsun ve kalkıyorsun ben azcık düşük bir yere otursAm ayağa kalkamıyorum hatta bacak bacak üstüne atamıyorum artık özledim onuda​
Artik alismisim kuzum,tv yi aciyorum,sofrayi seriyorum.bagdas kurup yiyip yiyip kalkiyorum bana Rahat geliyo en basindan beri oyleyim:))

Peki sag tarafa yatmak tehlikeli mi canim? Benim soluma yatmaktan sol yanim aciyor artik
Ben buzamana kadar hep soluma yattim ama artik solum hic tutmaz oldu birde benim ufaklik cogunlukla solda otarafa yatinca dúrtúyo oyuzden genelde saga yatiyorum benim doktorum illa sola yatacan diye birsey yok dedi yemek yedikten sonra ve yorulunca yat soluna sende oda rahatlasin dedi

Nasilnuygulaniyor canim cok fenayim

Ben karbonat kullanmıştım o da çok iyi gelmişti.
Suyu kaynatıp bir kaşık karbonat ekleyip üzerini kapatıp ılınmaya bırakıyorsun. Her emzirmeden önce ve sonra sürekli sürdüm toparladı. Bebeğin ağzı da yara olmadı böylelikle.
Ama çok yarıldığı dönemde işe yaramadı maalesef.

valla benimde kziim solda duruyor canim,artik sol yanim cürüdü bildigin.sabahlari sol yanimi kazıyarak kalkiyorum.bende sagda yatayim arada bari.

Yok canim lansinoh gumus kapak kalkan kullaniyorm dönüşümlü yarıldı iyice
Gumus kapak 2 haftayi bulabiliyormuş
cok gecmis olsun canim insallah hemencecik gecer

Hafif aşşağıya doğru eğimli anladığım kadarıyla. Peki direk yatağa konuluyor di mi bu? Yani başka yatakta almamıza gerek yok. Nerede satılıyor bu ürün
evet canim direkt besige koyabiliyosun,hatta yaninda da yatirabiliyosun bu yatakla.e bebek sitesinden aldim ben.90 liraya

Bence artik kurma bagdas canim masada yada sehbada ye enazindan
bende son zamanlarda korkmaya basladim canim erken dogum falan olur diye Allah korusun.eskiden kadinlar nasil yiyordu ki acaba.yerde yemiyorlar miydi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…