2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence keyfini çıkar keşke gelip benim işimi de yapan kv olsa gençken böyle şeyler takılıyor yok orayı neye ekledi falan diye ama yaş geçince hele birde çalışan hamile olunca yani ben gibi vallaha hiç umurum olmaz her türlü iş yapan kabulumdur

Offf offf bu sıcaklar ne olacak arkadas kizimin kiyafetlerini ûtulemem gerekiyo kalkip ûtûntn basina gidemiyorum
Ben cuma günü ütü yaptım valla gözlerim karardı üstümü başımı çıkardım kendimi nereye atacağımı sasırdım bol bol su içtim ve benim de daha yıkamam gereken bebek eşyaları var daha onlara başlamadım bile

Beni bu sırt ağrısı mahvetti ne iş yapabiliyorum ne oturabiliyorum sırtımın sağ tarafı çok ağrıyor ya sızlıyor nasıl duracagımı şaşırdım

Peki sag tarafa yatmak tehlikeli mi canim? Benim soluma yatmaktan sol yanim aciyor artik
Ben sordum dr tehlikesi falan yok dedi. Sol daha sağlıklı ama bebek rahat edemiyorsa o seni yönlendirir zaten dedi. Ben çoğu zaman sırtüstü uyanıyorum. Solumda özellikle dürtüyor besbelli rahatsız oluyor

İçine tek kullanımlık yumuşak alt açma var ya canım, eğer allez bulamazsam onu koyacağım çarşafın altından. Allez karşıma çıkarsa alırım çıkmazsa aynı işi görür zaten. Bir sene gitse zaten beşik bizimki, anca bir yaşına kadar kullanılır.

Şok markette bebek alezi vardı geçen gördüm.

Güle güle kullanın canım bende incelemiştim çok güzel birşey :)
Teşekkür ederim canım. Hiç beklemiyordum çok sevindim.
Artik alismisim kuzum,tv yi aciyorum,sofrayi seriyorum.bagdas kurup yiyip yiyip kalkiyorum bana Rahat geliyo en basindan beri oyleyim:))
Eğer 30lı haftalarda aynı şekilde yemeyi becerirsen kahramansın canım
Nasilnuygulaniyor canim cok fenayim
Sadece sürüyorsun 15 dakika sonra yıkıyorsun. nisanbu söyledi. Ben de yapacağım, ağlaya ağlaya emziriyordum kızı kremler fayda etmiyordu

Offf offf bu sıcaklar ne olacak arkadas kizimin kiyafetlerini ûtulemem gerekiyo kalkip ûtûntn basina gidemiyorum
Klimalı odaya geç sandalyeye oturarak yavaş yavaş ütüle canım. Benim oğluşumun odası geldi bu seferde kp o odada uyuyor diye hazırlayamıyorum hiçbirşey sabırsızlıkla gitme
Sağol canım. Yarın değil de bir sonraki pazartesi tam hazırım. Yatak ve makas, tarak gibi şeyleri almam lazım.
benimde bebek odası tum mobilyalar geldi heryeri bitirdik sadece oğlumun odası kaldı kp burda diye yapamıyorum o odada yatıyor diye. Esyalara bakıp sinir oluyorum gitmiyoda off

Eki Görüntüle 2166491
33.haftadan herkese merhaba teyzoslar. Biz anneanneye geldik habire yedirip duruyor annem sağolsun. Yiyip içip yatmak harika bişey ya iş yok güç yok ohhh misss
Maşallah canım. Ne de kibar karnın var, ben karnımı yollasam dinozor yatıyor sanarsınız yiyin yiyin artık bu saatten sonra bebişe kar

Biz iyiyiz canm demiri uyandıramıyoruz sıcaktan onun icin beslenme saatleri sıkıntılı biraz berkin için bu hafta dediler ama gün belli değil onu orada tek bırakmışım gibi geliyor benim ağrışarım yok çok şükürr

Rahatı yerinde anlaşılan karnı burnunda kadının evinde erkeğin ne işi yahu. Benim kp de her akşam burda ama o geldimi odaya geçip yatıyorum gidene kadar.

Baska odan yokmu misal salonda kanepe yada koltuk varsa oraya acarsin yatagini yapin odasini belki bu sebeple ceker gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…