2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek şu an da hıckırıyor hep aşağıda aşağı tarafta hissediyodum hıçkırığı su an sağ üstte hıckırıyor kafası orada olduğu için mi öyle hissediyorum

Dün bütün gün dısardaydım gelince de çok yorgun olduğum için yattım iyisinizdir inşallah arkadaşlar. KV. İşleri var onları halletmek için gittik birazda gezdik derken akşam oldu ama işleri biraz uzadı haftaici tekrar gitmesi gerekiyor eşime diyor ki hafta içi beni götüren olmaz sen bir dahaki izinli gününde yine getirirsin beni karını karını evde bırakırsın dedi ben bir sinirlendim beni tek başıma bırakıp nereye gidicekmis dedim bizimde işimiz gücümüz var e seni de annene bırakırız orda durursun diyor oda eşimle gideymis kayınpeder evde ve bir oğlu daha var ikisininde altında araba var sanki bir eşim var gibi tutturmuş hep o götürsün beni dün sinir bastı onun yüzünden ama beni sinir basınca da karnıma adet olcakmısım gibi ağrı girdi bende eve geldim uzandım korktum birşey olcak diye şükür olmadı bu insanları anlamıyorum ben ya neden bu kadar bencil oluyorlar

Engelliyormuş canim kullanim klavuzunda yaziyor
aktardan aldığımız bal mumu ile göğüs kalkanı yaptık. Hemen tarifi veriyorum. Ceviz kabuğunu düzgün bir şekilde (yarım yarım) kırıp içerisini temizliyoruz. Ocakta su içersinde bal mumunu eritip(buzdolabı poşeti içerisinde) hazırlamış olduğumuz ceviz kabuklarına döküyoruz. İçi balmumu dolu olan ceviz kabuklarına ılındıktan sonra göğüs ucumuzu yerleştirecek şekilde parmağımızla oyup göğüs kalkanı gibi kabukları takıyoruz. Ben başta inanmamıştım ama denediğim onca krem ve yöntemden sonra öyle iyi geldi ki.
Canım bunu biryerden alıntıladım bi dene istersen bende önlem olsun diye alıp evde bulundurcam.

Selam kızlar
Bebiş yataklarından konuşulmuş sanırım biz içine yün yatak yaptık özene bezene demiri koyduk içşne popo gömüldü ayaklar havada sanki huzursuz olduk çğnkü hastanede yattıkları sedye tarzı sert birşeydi aakşam doktorla görüştük ilk zamanlar yani aylar içşn reflü yatağını önerdi dönerken e bebekten aldık omurilik gelişimi için sert olmalıymış gömülmemeliymiş 2 marka vardı sevi baby daha pahalıydı onu aldık 99 du sanırım aklınızda bulunsun diye yazayım dedim

Bende yumuşak yatak bakıyordum iyi oldu bunu paylaşman alırken dikkat edeyim. Berkinin durumu nasıl canım iyimi? Nezaman çıkacak kuzu? Demirle aranız nasıl sen nasılsın agrın sızın varmı annelik nasıl gidiyor? Ay çok soru sordum meraktan :)

Peki bayağı eğimli duruyo görsellerde bebekler aşağı doğru kaymıyor mu bu şekilde yataktan

Bende banyjem visko yatak aldim kisa yun yatak yapacagim :)

Son tahlilimde idrarda protein kaçağı çıktı. Şimdilik azmış benimki 3 eğer 10 olursa tehlikeliymiş. Günde 3 kere tansiyon ölçecem. Hamur, şeker, tuz tamamen yasak ve çok su içmem gerekiyormuş.
Artık son haftalardasın , tedbir gerekli ama çok ciddi bi sıkıntı yaratmıyo, bende 29. Haftadan beri idrarda protein kaçağı ve böbrek genişlemesi var, tansiyon düzenli seyrettikten sonra sıkıntı Yok dedi nefroloji doktoru.

Son tahlilimde idrarda protein kaçağı çıktı. Şimdilik azmış benimki 3 eğer 10 olursa tehlikeliymiş. Günde 3 kere tansiyon ölçecem. Hamur, şeker, tuz tamamen yasak ve çok su içmem gerekiyormuş.
Ve en çok işe yarayan şey bol su tüketimi gerçekten, bendeki bayağı yüksekti ve böbreklerim genişlemişti ciddi ağrılar yapıyodu böreklerim nefes aldırmıyodu, günde en az 3lt su tüketimi bunları tamamen durdurdu

Gerçekten mi? Çok sevindim bunu duyduğuma telefonuma uygulama indirdim hatırlatsın diye Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni Sizinki de tekrar yükselmez inşallah

Kızlar bebek şu an da hıckırıyor hep aşağıda aşağı tarafta hissediyodum hıçkırığı su an sağ üstte hıckırıyor kafası orada olduğu için mi öyle hissediyorum
Benim geçenlerde öyle olmuştu, çok endişelendim dönecek diye. 25.hafta gibi normal doğum pozisyonuna dönmüştü. Tekrar dönecek diye aklım çıktı
Aşağıda hissettiğim hıçkırıkları sol yanımda, sağ üstte hissettiğim tekmeleri de sağ altta hissetmiştim. Resmen dönüyor gibiydi. Sol yanıma yattım bekledim, bir süre sonra tekme yeri normalleşince rahatladım.

Canım resmini atabilir misin yatağın sana zahmet? İnternetten alacaktım bende sevi bebenin reflü yatağını aynısımı diye görmek istedim.

Gerçekten mi? Çok sevindim bunu duyduğuma telefonuma uygulama indirdim hatırlatsın diye Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni Sizinki de tekrar yükselmez inşallah
Zaten havalar sıcak ister istemez insan 3 litreye yakın su tüketiyor. Aldığımız diğer sıvılarla beraber yetiyo. Endişe edicek bi durum yok sıkıntı yaşamazsın inşallah sayılı günler kaldı.

Yani hareket halinde oldukları için normal dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…