2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya, biraz rahatını bozsa iyi olur aslında
E yani keyfi yerinde umrunda degil ac daracik koltuga yerini yatsin olmadi yer yatagi acsin salona falan madem bur koseye sigisir yatarim diyordu gelirken. Bu gece dogum yapmayacaginin garantisimi var herseyi hazir beklesin gunah yahu su insanlari anlayamiyorum nasil bu kadar yuzsuz olabiliyorlar.

Bağdaş kurarak ben de rahat ediyorum. Özellikle hafta içi kendi başıma kahvaltı yapıyorum, tv karşısında, koltuğa bağdaş kurarak. Ama göbeğim tepsiyi zorluyor artık :))

Rahatı yerinde anlaşılan karnı burnunda kadının evinde erkeğin ne işi yahu. Benim kp de her akşam burda ama o geldimi odaya geçip yatıyorum gidene kadar.
Ben iyiyim desenize kizlar.simdi de esimin Trdeki kiz yegeni vize almaya calisiyor Alamanyadan gelecek kuzenlerine denk gelebilmek icin.o da 16 yasinda.aralarinda plan yapmislar bwnde bulismak icin.ya gelsin hatta 15 kuzenin hepsi gelsin de niye dogumuma denk geliyor bu olay.

Esin ne diyor bu duruma ben olsam ortaligi ayaga kaldiririm hamile halimle ok de lohusa halimle kimseyi cekemem.

Esin ne diyor bu duruma ben olsam ortaligi ayaga kaldiririm hamile halimle ok de lohusa halimle kimseyi cekemem.
Trdekinin haberi yeni geldi.telefonda birsey diyemedim pek.ama sabah ucuzler icin kanina girmeye basladim gibi.kiz neyse de erkekler bari beraber gelsin.1 hafta mi 2 mi ne kadar kaliyorlarsa kalsinlar donsunler dedim.6 hafta boyunca o gelsin o gitsin hem maddi hem manevi yipraniriz dedim.ayri yedir gezdir vs.emzirecem durmadan nasil rahat edecem cocuk degiller artik vs diye siraladim sefkatle :) hak verdi.umarim en azindan bunu soyler ablasina

Sözde sana yardımmı etmek için geliyorlar?! Bağışıklığı gelişmemiş bebeğin yanında olmaz ki o kadar insan

Ne kosulda olursa olsun gelmeleri en basta hata analari babalari rahat edecek sana yollayip birde esin sana sormadan tamami diyor emrivaki yaptiklarini sanmiyorum belkide esinin yuzu gevsek saniriim

Keşke mevzu iş yapma mevzusu olsa , sabahtan beri ihtiyaçları için kaç saat çarşı gezdik sonra da görmek istedikleri bir yer için pikniğe geldik , akşam olsa da uzansam diye dört gözle bekliyorum, karnım taş gibi oldu.. ağrım var ben oturayım diyorum biraz oturuyoruz sonra yine devam ediyoruz.. en son çarşıdaydım eşime yazdım sen ara artık gelin de yoksa bitmeyecek diye

Ne kosulda olursa olsun gelmeleri en basta hata analari babalari rahat edecek sana yollayip birde esin sana sormadan tamami diyor emrivaki yaptiklarini sanmiyorum belkide esinin yuzu gevsek saniriim
Sözde sana yardımmı etmek için geliyorlar?! Bağışıklığı gelişmemiş bebeğin yanında olmaz ki o kadar insan
Bizim ki hayir diyemez hos bende diyemem de onlar niye dusunmuyor.trdekine demis yardim ederler yengelerine vs.oda demis dogum ne zamandi.cus yani her seferinde sorup duruyor.iyi ki dememis aa hamilemiydi diye.ya neyse belki hersey cok guzel olacak.ben oturup bebisime bakacam onlari da kole gibi kullanacam ve hic istemiycem gitmelerini hayat guzel hava guzel kafa guzel...

Maşallah canım. Ne de kibar karnın var, ben karnımı yollasam dinozor yatıyor sanarsınız yiyin yiyin artık bu saatten sonra bebişe kar
Yaaa deme oyle eminim senin karnında gayet tatlı duruyordur sonuçta sen benden ondesin bakalım ben nasıl olcam 1 aya kadar. teşekkür ederim bu arada canımm

Ağrının olmamasına sevindim canım demir huzurlu huzurlu evinde uyuyordur yavrum benimm berkinde inşallah biran önce gelir yakında gelirsin imdat kızlar bunlar ikisi çok fena yetişemiyorum diye :) Allah oğluşlara sağlık versin inşallah sizlere bağışlasın

Sabah biraz sisari ciktim sonra útú yap yerlestir cantalari hazirla derken sol ayagimin ústù acayip sismis òdem olinca nasil gideriyorsunuz kizlar sadece aol ayagimda var

Canim esin neyapsin etsin gondersin babasini sende biran ònce basla hazirliklara inan hepsini 2 gúndur yapmaya calisiyorum cok zorlaniyorum gece ayaklarimin agrisindan uyuyamiyorum son haftaya falan birakma derimki dinlen dogumdan 9nce

Senin yerine sinirleniyorum resmen

Kızlar,bu haftalarda afedersiniz iliski durumunuz nedir?doktorunuz yasakladi mi? Bi zarari var midir erken dogum gibi

Bir konuda danışacağım size. Dün Panço’ya girdik bizim oğlana yeni doğduğunda ilk giyeceği 5li set alayım dedim. Beğendiğim set 1-3 aylıktı. 56 cm. Ama satan kız ısrarla biz yenidoğanlara veriyoruz bunu dedi. Ben de aldım. Daha küçüğü de yok. Ama kendimi kandırılmış hissediyorum büyük olmaz mı bu yenidoğana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…