2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Internette sitelerde terligi lohusa taci bebise lohusa bandi erkek bebislerde sadece terlik ve anne lahusa taci var onlardan getittirebilirsiniz canim ben oyle takim aldim
Terlik aldım canım, lcw ddn aldım , mavi, geceliklerime uyumlu, yumuşak ve çok da gönlümce oldu. Bir tek taç kaldı, ne bileyim hevesimmi söndü yata yata, merakım gitti sanki

Evettt. Dün balkondan eve geçerken kapıya bir girdim, kolum morarmadı ama dokununca etim acıyor hala. Ya duvara ya masaya çarpıyorum, ben de içten içe diyorum ne oldu bana
Hani gözünü bağlarlar önünü görmeden yürür oraya buraya çarparsın ya öyle olduk kör ebe oynuyoruz

Kuzum senin kontrollerde herseyin normal cikmiyomu benim normal ciktigi icin doktor sekeri òlcup òlcmedigimi yada kac ciktigini sormuyo bile
Valla hani bişeyler yapmaya çalışıyorsun herşeyden kısıyorsun ama yüksek çıkınca moralin bozuluyor ister istemez

Olsun al annesi pasayada mavi bir takim alirsin fotolarda takim olursunuz bende bugyn esime dedim sana pembe renkte bi gomlek yada tisort alalim diye oda sacmalama neyapacam ben pembe rengi dedi aonra dedimki aile kombini yapacaz fotolarda takim olalim benim ve mizinin kiyafaeti pembe olacak sen ayri renkte siritir drdim haa tamam izaman aliriz dedi
Terlik aldım canım, lcw ddn aldım , mavi, geceliklerime uyumlu, yumuşak ve çok da gönlümce oldu. Bir tek taç kaldı, ne bileyim hevesimmi söndü yata yata, merakım gitti sanki

hiiiç bir şey olmuyor montlara
eşimin kaz tüyü montu
kendi kaşe kabanım inceli kalınlı ceketler hepsini koyuyorum
bir tek kırışmaya meyilli bluzlar buruşuk çıkıyor o kadar

ekstra koku olmuyor montları genelde kışa girerken kuru temizlemeye veriyorum zaten
kıyafetlerde temiz olduğu için sorun olmuyor :)

Canlar simdi size bir soru caniniz cekmesin ama bugyn benim canim ciger istiyo hamileligimin basindan beri hep cekti ama biara burada baska topukte okumustum zararli oluyo diye yesem neolurki sizce

her gün yemiyorsun sonuçta
arada yemekten bir şey olacğaını sanmam

Canlar simdi size bir soru caniniz cekmesin ama bugyn benim canim ciger istiyo hamileligimin basindan beri hep cekti ama biara burada baska topukte okumustum zararli oluyo diye yesem neolurki sizce
Ben ilk başlarda bir parça ağzıma attım hemen uyardılar sakatat agzına sürme iyi deil dediler bende birdaha yemedim. Canım canın çok istiyosa tadına bak sadece yeme az kaldı dayan

Dünya kadar yedim valla,kızda da , bunda da. Bu son zamanlarda soğudum ondan da, eşim yapıyor ya,yapsın diye öve öve çook pişirttirdim

Ben ilk başlarda bir parça ağzıma attım hemen uyardılar sakatat agzına sürme iyi deil dediler bende birdaha yemedim. Canım canın çok istiyosa tadına bak sadece yeme az kaldı dayan
Ben neyi seviyorsam hamileligimde hep korkarak yedim yada yiyemedim senin dedigin gibi esime diyecemki dogumda g9zúmy acar acmaz benim sevdigim ne varsa odada onlardan istiyom adam kalpkrizi gecirir herhal

Sonuçta pişiriyorsun niye zararlı olsun ki oda et

Valla benim de canim basindan beri ciger istiyor annem bir kere yapti kusma doneminde yedigim icin hic tadina varamadim sonrada yemedim ama dogumdan sonra ilk yiceklerimin arasinda

Ne olabilir kiz erken donemde deniyor a vitamini yonunden zengin oldugu icin icin ama onda bile doktorum yiyebilirsin demişti. Zaten memleketinde edirnedeyiz yememek olmuyor :)

Menemen çay yapmış okıduğumda sana da yapmış sandım bir an, hamilesin ya belki insanlık yapar dedim. Arsızca kendi yiyip oturduğunu düşünemedim .... Cinnet tiyatrosu yapsana bir
Yok canım bol biber ve baharat acı atmıştı yiyemeyecegim şekilde. Kalktım kendime kahvaltı tabagı hazırladım yedim.

Hayırlısı olsun inşallah
büyüdü de bayağı
bugün kuzenim 37+1 de doğum yaptı 2700 doğmuş sağlığı falan da iyi maşallah
seninkisi de iyi olacak Allahın izniyle
Amin canım inşallah. Kuzenin için de çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.

Hayirlisi olsun canim saglikli bir sekilde kavus bebosuna gelen sumuymus acaba
Amin canım. Gelen sıvı sızıntı şeklinde amniyon sivisi da olabilirmiş ama net bir şey söyleyemeyiz denildi yine. Yarın da üniversitedeki doktorumdan görüş alacağım. Bakalım o nasıl bir açıklama yapacak.

ben azda olsa hamılelığim boyunca hep tükettim ama sık degil ıkı ayda bır ayda bir ilk hamılelıkdede cok canın cekıyorsa asırıya kaçmadan yıyebılırsın bence

Kuzum senin kontrollerde herseyin normal cikmiyomu benim normal ciktigi icin doktor sekeri òlcup òlcmedigimi yada kac ciktigini sormuyo bile
Canım bu ara böyle oldu çok gerginim sinirlerim bozuk ondan galiba şimdiye kadar yoktu böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…