2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben alıstım hergun yùrúmeye simdi evde canim sıkılıyo aslında bebisimin ütülenmemis bazi seyleri var onuda busicakta yapmak icimden gelmiyo bu son haftalar fena gececek sanirim rabbim hepimize dayanma gùcú verain canlar tabi bebislerimizede

Şekeri stres üzüntü vs de etkiliyormuymuş allah allah bilmiyordum.

Şekeri stres üzüntü vs de etkiliyormuymuş allah allah bilmiyordum.
Hemde nasil etkiliyo canim benim babam seker hastasi hemde komalik oluyo o derece doktoru kesinlikle sinir sitres úzúntû heyecan bunlar yok dedi babam rehabilitasyon merkezinde ògretmen obile cok etkiliyo benim doktorumda bana sitres yapma sitres yaptikca daha cok cikiyo sejer dedi aynen ben ilk baslarda dúsmúyo niye dùsmùyo desikce 2 òlcúmlerimde yuksek cikiyodu sonra saldim kendimi simdi ilk òlcùmler yúksek ciksa bile bazen 2 òlcumlerde susuyo

Sen neleri koyuyorsun içine mesela. Gerçekten yerden çok tasarruf oluyor mu?

valla kışlıkları
yorganları yastıkları
herşey var
bayağı yer kazandırıyor
benim yer sorunum yok da derli toplu duruyor bi ara çıkarsam çatıya çeker atarım resim size

Ama ben almıştım vakum tutmadı. O yüzden marka verirseniz sevinirim. Tekzenden almıştım ben mesela

aaaa iyi kapatamamışsındır belki
hiç bilmiyorum ki
ben bi milyoncudan aldım
koçtaştan aldım
a101 ya da bime gelmişti oradan da aldım 6-7 tane var
üstünde sanırım marka yazmıyor ama varsa bakar söylerim

Merhaba herkese ben sizi çok takip edemiyorum. Doğumlar başladı mı? Doğum yapan arkadaşlar ve bebişleri ne durumda acaba? Bu sıcaklarda insan bir an evvel kurtulmak istiyor yaz hamileliği gerçekten çok zor oluyormuş.

rofleli_kedi Canım randevum sabahti. Haftaya çarşamba 37. Hafta olduğu için bebeği alacağız dedi doktorum. 3 günde bir gideceğim artık kontrole. Perşembe tam netlik kazanacak sanırım.

Hayırlısı olsun inşallah
büyüdü de bayağı
bugün kuzenim 37+1 de doğum yaptı 2700 doğmuş sağlığı falan da iyi maşallah
seninkisi de iyi olacak Allahın izniyle

Doğrudur valla, bu stres herseyi bozuyor zaten. Ama 4/4 lükte olmuyorki hayatımız

Mont ve kabanlarıda alırmı acaba, peki pres yaptıgı için kumasları bozmuyor mu canım sonucta aylarca o şekilde kalıyorlar koku falan yapmaz di mi? Bu arada senin bebek odası geldi mi? Kuruldu mu baya bir beklemiştin.

Vakimu geri actihin zaman eski haline geri donuyo canim ben kase kabanlarimi montlarimi kazaklarimi yastiklarimi yùn yorganlarimi bile koyuyorum

Valla hani bişeyler yapmaya çalışıyorsun herşeyden kısıyorsun ama yüksek çıkınca moralin bozuluyor ister istemez

Canlar simdi size bir soru caniniz cekmesin ama bugyn benim canim ciger istiyo hamileligimin basindan beri hep cekti ama biara burada baska topukte okumustum zararli oluyo diye yesem neolurki sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…