- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #54.481
Bakıyorum hemen erkek canım benim bebek.Teşekkür ederim yardımcı olduğun içinnisanbu halı işini çözmüşsün çantayı da tamamlandı mı bişi kalmadı
belki gelmez bebiş ama kafan rahat olur
taç idareten bişi al bence
bu arada n11 de sipariş verbilirsin bak
senin kız mıydı erkek mi
pembesi de vardı ama stokta kalmamış sanırım yine de sor istersen ayarlar belki
https://urun.n11.com/lohusa/helen-tac-yapay-orkide-cicekli-sac-bandi-mavi-beyaz-P249827546
bende ig de yaptırdım terlik yok ama
bu renk 50 tl + kargoydu
Hmm bakalım düzelcekmi şurda azıcık bişi kaldı zaten az daha sabır etcez.
Bakıyorum hemen erkek canım benim bebek.Teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Amiiin inşallah hepimiiznki zamanında gelsin
artık erken gelen bebekleri gördükçe gününü bekleyeceğine inancım kalmadı :)
Benimde yarın diyabette kontrolüm var degerlere ve insülüne bakacaklar.Evet aynen az bir sure icin kasmaya deger, benim degerler genelde duzgun cikiyor ama arada yuksek ciktigi da oluyor. Riske atmamak adina meyveyi tamamen kestim, tam cavdar ekmegi yiyorum. Beyaz un, seker vb zaten yemiyorum. Bir de elimden geldigince yuruyorum. Yarin hastanede kontrol olacak, seker takibi istemislerdi degerlerime bakacaklar. Bakalim ilaca gerek gorecekler mi...
Benim bi önceki kontrolumde doktor acliga baktirmisti 94 cikti gecen hafta saglik ocagi yapti 75 cikti bu seker olayi sadece yemeyle olmuyo canim hersey etkiliyo uykusuzluk sinir sitres hersey yani ben takmiyom artik okadar doktorda devamli yúksek olmadigi súrece sikinti olmaz dediBenimde yarın diyabette kontrolüm var degerlere ve insülüne bakacaklar.
Gece bizde o derecelerdeydik.39u gecerse goturecektim ama sukur gerek kalmadi.burada acilde birsey yapilmadigi ve cok bekletildigi icin kendim dusurmeye calistim.uyandirip su icirdim 20dkda bir.kiyafetlerini hafiflettim.burnu tikandi actim vs derken 38.1e dustu once sonra 37leri gorduk ve uyuduk 6 civari.sabah ilik dus aldirdim.simdi daha iyi.oglusun kusmasi iyi olmus canim.hamilelikte zor olsada mecbur bakiyoruz temizliyoruz.saglik versin Allah butun yavrulara.Size de cok gecmis olsun canim. Sabah saglik ocagina goturduk 38.8 di atesi kulakları kizarmis antibiyotik verdi doktor eve gelince icirdim onu da bir guzel kustuilk defa oglumun kusmasindan bu kadar rahatsiz oldum hamilelikten sanirim yemek yiyemiyorum sanki hersey kokuyor
Evettt. Dün balkondan eve geçerken kapıya bir girdim, kolum morarmadı ama dokununca etim acıyor hala. Ya duvara ya masaya çarpıyorum, ben de içten içe diyorum ne oldu banaAyyy o çok ağrır zonklar bilirim geçmiş olsun canım. Biz bu aralar sakarlaştıkmı ne böyle şeyler çok oluyor oraya buraya çarpmalarda cabası :)
Canım bende 75 + kargoya aşağıdakini yaptırdım bir iki günde geldiBakıyorum hemen erkek canım benim bebek.Teşekkür ederim yardımcı olduğun için
@Gnrcnn yaptırmıştı ikizlere
sayfayı da atmıştı ama hatırlayamadım şimdi
Sağol canım evet hatırladım kimdi diye de düşünmüştüm zaten sağol.
Verdiğin sayfaya da buna da bakıcam canım çok sağol@Gnrcnn yaptirmisti ikiz prenseslere canim gecmise bak istersen burda adreste vermisti yanlis hatirlamiyorsam
Sen nerde yaptırdın cnm.Canım ben yaptırdım isimlik kokulu taştan çok güzel oldu 50 TL ye yaptı. Ama telefondan buraya resim atmayı beceremedim ben
Evet aynen hayırlısı olsun hepimiz için eşimde bu cuma bırak yeter ayakların fenA oldu iyice diyor olmadı cuma bırakırım bakalım artık yarın dr da ne diyecekSimdiden gecmis olsun, ayni durumdayiz benim de persembe son, yarin kontrole gidicem. Heyecan var, zaman gecse, hemen yarin olsa diye bekliyorum...
Oohh afiyet olsun yarasın bebişe evde olunca iyi tabi ama napalım az kaldı amin cnm.Ambulans önerisini yazdım aklıma kuşumişe gitmek kısmına gelince son zamanlar daha da zor oluyor ama bak Bugün balkonum da kahvaltı mu ediyorum, çalışmaya başladığımdan beri ilk uzun aram olacak bu. Bebiş için bende son ana kadar sabrettim ama geçiyor. Darısı senin başına canım.
Ay çok güldümBenim annemin hikayesi biraz farklı bende o yüzden tedirginim aslında. Annem en küçük kardeşime hamile iken babaannem ile dargındı, 6 aylık olana kadar hamile olduğunu bile söylemedi. Çoçuğun yüzünü göstermiycem ona gibi iddialı lafları bile vardı. Nitekim annemin sancısı tuttu, babaannem ile aynı binadayız. Ebe bile yetişemedi, kayseri gibi çok büyük olmayan bir şehirde.. annem hoppp babaannemin eline doğurdu. Ben yıllarca bu hikayeyi hep gülerek anlattım ama şu an annemin bu kadar kolay doğuruyor olması beni tedirgin ediyor. Nasıl mı avunuyorum fiziksel olarak anneme hiç benzemem, tipim ayni teyzem o çok kolay doğurmuyor. Nasıl kafa ama
Kızlar herkese günaydın,dün gittim bebeğin bezini pamuğunu göğüs pedimi aldım şampuanı karar verip alamadım sadece ya sizler ne aldınız oğlumda bübchen kullanmıştım ilk.akşam yatarken bişeyim yoktu 2-3-4 saat başı karnımın ağrısına uyandım böyle sancı değil ama adet ağrısı olur ya karnın buruk buruk sabah da gittim doktora nst ye girdim ağrılarım çıktı alttan muayne etti doktor açılman var ama çok değil dedi,bugün 36+5 im aslında gece bile çıkıp gelebilirsin demez mi? dedim küveze girmez mi erken değil mi 38+3 görünüyo bebek 3.5 kilo olmuş bence doğurman daha hayırlı olacak gibi dedi,40 beklerse 4 buçuk olur dedi,ve ben daha temizlik yapmadım halıları mı yıkamaya vermedim ve hala çalışıyorum ne güzel demi
Güle güle kullan bende ayaklarım kocaman olduğundan ayağıma göre süslü bulamadım sade aldım süslüycem mecbur ama kv de hastanede giyip ne kirleteceksin evinde gelince giy güzelce diyor yıkamak zorunda kalırsın süsü kalmaz diyor oda haklı gibi karar veremedimEki Görüntüle 2166856
Canım bende 75 + kargoya aşağıdakini yaptırdım bir iki günde geldi
Buldum canım yarın sabah gelip alıyo bu akşamda eve gider gitmez yarım olan çantayı tamamlayacam,kendi gecelk pijamalarımı koydum gece 3 buçukda ağrım başlayınnca kalktım çocuğada iki takım koyayım dedim Allah tan yıkayıp ütülemişim onları :) düzleştirici makyaj çantası falan onları hazırlarım soğan evet evet en önemli şeyi soğanımı ve hurmamıı koyayım.
kızlar vakumlu hurç kullanan var mı ? Tavsiyeye ihtiyacım var
Bende merak ediyorum onu. Kullanan kim varsa çok mennun. Özellikle yorgan yastıklarda cok mennunlar.kızlar vakumlu hurç kullanan var mı ? Tavsiyeye ihtiyacım var
Sen neleri koyuyorsun içine mesela. Gerçekten yerden çok tasarruf oluyor mu?ben çok kullanıyorum çok da memnunum
marka farketmiyor ne denk gelirse onu alıyorum
kesinlikle kolaylık
Menemen çay yapmış okıduğumda sana da yapmış sandım bir an, hamilesin ya belki insanlık yapar dedim. Arsızca kendi yiyip oturduğunu düşünemedim .... Cinnet tiyatrosu yapsana birKp menemen çay yapmış salonda keyif yapıyor. Aç aç bekliyorum odaya girsinde çıkayım diye anlasın iyice rahatsız olduğumu. Bide hiçbirşey duymak sinirlenmek istemiyorum bugun açlık şekerimi ölçtüm bu sabah gene yuksek çıktı gerginliğimden kesin yani anladım yemekle alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?