2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bakıyorum hemen erkek canım benim bebek.Teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Hmm bakalım düzelcekmi şurda azıcık bişi kaldı zaten az daha sabır etcez.

Evet aynen az bir sure icin kasmaya deger, benim degerler genelde duzgun cikiyor ama arada yuksek ciktigi da oluyor. Riske atmamak adina meyveyi tamamen kestim, tam cavdar ekmegi yiyorum. Beyaz un, seker vb zaten yemiyorum. Bir de elimden geldigince yuruyorum. Yarin hastanede kontrol olacak, seker takibi istemislerdi degerlerime bakacaklar. Bakalim ilaca gerek gorecekler mi...

Benimde yarın diyabette kontrolüm var degerlere ve insülüne bakacaklar.

Benimde yarın diyabette kontrolüm var degerlere ve insülüne bakacaklar.
Benim bi önceki kontrolumde doktor acliga baktirmisti 94 cikti gecen hafta saglik ocagi yapti 75 cikti bu seker olayi sadece yemeyle olmuyo canim hersey etkiliyo uykusuzluk sinir sitres hersey yani ben takmiyom artik okadar doktorda devamli yúksek olmadigi súrece sikinti olmaz dedi

Gece bizde o derecelerdeydik.39u gecerse goturecektim ama sukur gerek kalmadi.burada acilde birsey yapilmadigi ve cok bekletildigi icin kendim dusurmeye calistim.uyandirip su icirdim 20dkda bir.kiyafetlerini hafiflettim.burnu tikandi actim vs derken 38.1e dustu once sonra 37leri gorduk ve uyuduk 6 civari.sabah ilik dus aldirdim.simdi daha iyi.oglusun kusmasi iyi olmus canim.hamilelikte zor olsada mecbur bakiyoruz temizliyoruz.saglik versin Allah butun yavrulara.

Ayyy o çok ağrır zonklar bilirim geçmiş olsun canım. Biz bu aralar sakarlaştıkmı ne böyle şeyler çok oluyor oraya buraya çarpmalarda cabası :)
Evettt. Dün balkondan eve geçerken kapıya bir girdim, kolum morarmadı ama dokununca etim acıyor hala. Ya duvara ya masaya çarpıyorum, ben de içten içe diyorum ne oldu bana

Simdiden gecmis olsun, ayni durumdayiz benim de persembe son, yarin kontrole gidicem. Heyecan var, zaman gecse, hemen yarin olsa diye bekliyorum...
Evet aynen hayırlısı olsun hepimiz için eşimde bu cuma bırak yeter ayakların fenA oldu iyice diyor olmadı cuma bırakırım bakalım artık yarın dr da ne diyecek

Oohh afiyet olsun yarasın bebişe evde olunca iyi tabi ama napalım az kaldı amin cnm.

Ay çok güldümşaka gibi valla ama annen büyük konuşmuş ondan olmuş bence. Birde normal doğumlar evde oyalanabilir belki ama sezeryanda hemen gidilmeliki bebek kanala girmesin diye biliyorum

canım ben de 36+0 da ızne ayrılmıs 36+5 de dogurmustum
37 de ayrılayım deseydım son iş gunumun gecesınde dogurmus olacaktım:)

cok sukur kı kızım kuvozde kalması 2600 gr dogmustu
senın kı bı de önden gıdıyomus 3.5 degıl 3 bile dogsa kuvoze gerek kalmaz Allah ın ıznyle

Eki Görüntüle 2166856
Canım bende 75 + kargoya aşağıdakini yaptırdım bir iki günde geldi
Güle güle kullan bende ayaklarım kocaman olduğundan ayağıma göre süslü bulamadım sade aldım süslüycem mecbur ama kv de hastanede giyip ne kirleteceksin evinde gelince giy güzelce diyor yıkamak zorunda kalırsın süsü kalmaz diyor oda haklı gibi karar veremedim

biz de halıları yıkamaya vermıs halıcıya da acele etme bı ara getırrısn demıstık tnaıdıktı
ne de olsa yaz sıcak halısız da olur dıye dusunduk
sonra dogum erken olnca adama dedık acele et, eve geldıgınde ablam annem sermıslerdı bazıları azcık nemlı gıbıydı:)

Kızlar benim birde 6 yaşında kızım var rehber öğretmeni bebeği hastanede görmesin evde yatağında görsün götürmeyin hastaneye diyor ama bu benim içime sinmiyor kızım iki gün bensiz olacak ve bende oda üzüleceğiz hatta kızım çok heyecanlı ve anne lütfen bende orda sizinle kalayım diyor hastanede bir iki kere görmüştüm kalan ilk çocuk ama ne yapsam kızım için daha iyi karar veremedim

Menemen çay yapmış okıduğumda sana da yapmış sandım bir an, hamilesin ya belki insanlık yapar dedim. Arsızca kendi yiyip oturduğunu düşünemedim .... Cinnet tiyatrosu yapsana bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…