2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim kari koca pek bir gamsizlar seninde oyle olman gerek yoksa yer bitirirsin kendini nerde rahatsa nasil rahatsan oyle yap lohusa olacaksın sen kimsenin seni uzmeye çocuğunu etkilemeye hakkı yok

Ben neyi seviyorsam hamileligimde hep korkarak yedim yada yiyemedim senin dedigin gibi esime diyecemki dogumda g9zúmy acar acmaz benim sevdigim ne varsa odada onlardan istiyom adam kalpkrizi gecirir herhal
Bende hastane çantama sevdiğim herseyi istiyorum doğurur doğurmaz masa kurup yemek için

Valla canim kari koca pek bir gamsizlar seninde oyle olman gerek yoksa yer bitirirsin kendini nerde rahatsa nasil rahatsan oyle yap lohusa olacaksın sen kimsenin seni uzmeye çocuğunu etkilemeye hakkı yok
Bunlara çata pata girişen gelin lazım pamuk gibi olurlar

Imkanlar kısıtlı olunca insn kendi kendinin doktoru oluyor degil mi? Belkide boyle olmasi daha iyidir cinarin kaka sorunuda vardi yapamiyor kakasini dunki kakadan sonra ateslendi sabahta saglik ocagina goturdum ya doktor kulak dedi ama kulak olsa yemek yiyemez icemez bogazida acirdi neyse dedim belki daha hafiftir saat 2.30 da yine kaka diye agladi tuvalete oturttum mahvoldu çocuk ve yapamadı hemen esimi aradim isten geldi doktora goturduk hastaneye ordaki doktorda bakti kulak bogaz ciger temiz dedi e dedim sabah doktor bize kulak icin antibiyotik yazdı yok dedi kulakta bi sey yok iyi ki de icmemis oglum o antibiyotigi iyi ki kusmus dedim ve doktora asiri derecede sinirlendim yarin gastroenteroloji ye goturcem benim suphem bagirsaklardan dolayi boyle ateslendigi yani velhasil sen orada acilde pek bi sey yapmiyorlar diye gitmiyorsun bizde burda doktora gidiyoruz yanlis teshisle antibiyotik kullanacak duruma geliyoruz sagligimizi emanet edebileceğimiz bi doktorlar var onlararw ne kadar guvenilir bilmiyorum

Yok canım bol biber ve baharat acı atmıştı yiyemeyecegim şekilde. Kalktım kendime kahvaltı tabagı hazırladım yedim.
Allah sabır versin nasıl bir insan o öyle hiç sevmediğim şey mutfakta birşey pişirip oturup kendin yemek evde birşey pisiyorsa evde kim varsa herkese yapılır öyle şey mi varmış kendime pişireyim yiyeyim hamile olmasan bile ayıp yaptığı. Allah yardımcın olsun şekerim var diyosun bence kimse için kendini üzmeye değmez sen orda üzülüp kendini yıpratırken o orda keyfine bakıyor olan sana oluyor önce kendini düşün sağlığın herşeyden daha önemli ve sen uzuldukce bebekte etkileniyor onuda düşün ne yapmak istiyorsan onu yap işine gücüne bak keyfine bak o evde diye kendini hicbirseyden kısıtlayıpta strese girme canım

Benım de 5 yasında kızım var canım, sezeryan olacagım kısmetse. Ben de bebek de insallah hayrlısıyla odamıza gelirsek kızımı da istiyorum yanıma hatta gece bile kalsın odada diyorım

Canım ben Instagram da takip ettigim bir hesap vardı bu tür şeyler yapan ordan yaptırdım isim verebiliyomuyuz vereyim sende bak istersen

Kızlar kokulu taş pleksi yada başka bir malzemeden isimlik yaptıran oldu mu? Fiyatlar yüksek geldi bana varsa resim ve ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız? çok şey mi istemiş oldum ya
Yazdım ama seni eklemeden yazmışım :) tekrar soyliyeyim Instagram da bir hesap var bu tür şeyler yapan istersen ismini vereyim bakarsın

Kizlar 37 +0 olunca dogum yapildigindami prematùre denilmiyo ben onu anlamadim 36+0gectigimizde sogursak ozamandami prematúre oluyo

Kizlar 37 +0 olunca dogum yapildigindami prematùre denilmiyo ben onu anlamadim 36+0gectigimizde sogursak ozamandami prematúre oluyo
Benim bildiğim erken aylar da doğan bebeklere öyle diyolar 6 7 aylık doğarsa. 36 37 haftalık bebek dokuzuncu ayın içinde oluyor 38 olunca dokuz ay doluyor çünkü ben böyle biliyorum birde internette okumuştum 37. Haftaya giren bebek artık doğuma hazır oluyomus zaten

Kızlarımız yaşıtmış canım. Benimki bana gözü gibi baktı, diyabet beslenme listemi bile ezber biliyordu, yasak bir.şeye elimi uzattırmazdı. Şimdi yanımda değil, annemlerde tatil yapıyor , olsaydı mutlaka o anları onunla beraber yaşamak isterdim. Büyük kızım (eşimin kızı) yanımda, o gelicek hastaneye, gece kalmasına izin vermedim ama gelmesi görmesi, izin olursa akşama kadar yanımızda oturması iyi olur, olayı idrak açısından.

Benimde okudugum sitelerde farkli karkli yaziyo kimisi 37 haftadan 9nce doganlar premature oluyo diyo kimisi olmuyo diyo

Kizin okullar acilirkenmi gelecek canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…