2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben dun gece rúyamda kendimi dogururken gòrdum ama nasil bir dogum evdeyim gayet sakince oturuyoruz esimle kanepede otururken bir sıcaklim hissettim altimda esime desimki altima kacirdim heralde sonra ben bi degistireyim diye kalktim ve kalkar kalkmaz anam benim sipa iniverdi assagiya ama beni g9rmeniz lazim aldim elime iceri sokmaya calisiyorum daha zamani degil gir iceri hem sen sezeryanla dogacaksin diyorum esim o arada tabi beni g9rúnce kadin sen neyapiyon dogan cocugu iceri geri sokmak ne diyo bemde diyomki hayir daha haftasi dolmadi simdi dogarsa kueze girer ben bútun esyalarini yeni dogan alsim diyom bir uyandimki kas kati kesilmisim sabah esime anlattim sende nasil bir psikoloji var diye kah kaha atti resmen adam

Şimdi doğarsa kuvoze girer kısmını anladım da bütün kıyafetlerini yenidoğan aldım ne kız kıyafetler büyük gelir diue çocuğu içeri sokuyor :) ay bizi delirtti bebeler hayrolsun kuzum

Canım ben oğlumuda götürmeyi düşünüyorum gece yanımda kalsın o da anlasın neler oluyor bi arkadaşla da paylaştım o da dio internette bi pedegogda çocuklarınızı hastaneye götürün, ailem beni bıraktı vs gibi duygulara kapılıp bebeğe soğumasın diye

Ay nebileyim canim nasil etkilendiysem artik sacma sapan rúyalar gòrùyorum
Şimdi doğarsa kuvoze girer kısmını anladım da bütün kıyafetlerini yenidoğan aldım ne kız kıyafetler büyük gelir diue çocuğu içeri sokuyor :) ay bizi delirtti bebeler hayrolsun kuzum

Sizede gecmis olsun canim neden olmua peki kuzunun atesi
Canım biliyorsun havalar çok sıcak. Klimanın önünde bu ara çok durduk. O etkiledi şimdi iyi çok şükür. Sen de senin oğlana kaysı yedirsen mevsimi de hem iyi gelir inşallag

Canım biliyorsun havalar çok sıcak. Klimanın önünde bu ara çok durduk. O etkiledi şimdi iyi çok şükür. Sen de senin oğlana kaysı yedirsen mevsimi de hem iyi gelir inşallag
Canim masallah yiyor kayisida salatalikta yogurt vs de ama cinar cok fazla hastalaniyordu ya bu astim tedavisine baslamadan once cok ilac kullandı ve o ilaclar bagirsak dengesini bozdu osmolak kullandik ama sonuc alamadik iste yarin gastroenteroloji ye bi gostercem tahminimce bagirsak florasi bozuk

Cok tesekkur ederim canim. Belli ki aile olarak zor gunler geçirmişsiniz bundan sonraki gunleriniz birbirinden guzel olsun insallah Allah cocuklarini dilediğince buyutmeyi nasip etsin sana
amiiinn canimin ici cok ama cok tesekkur ederim Allah razi olsun❤

CocoChanelmademoiselle sen nerelerdeain sende yazmadin yada ben g9rmesim bugyn
kuzu buralardayim ara ara gidip geliyorum bi yemek yapiyorum arada bakiyorum veya bulasik diziyorum yine geliyorum flaan bdv ye bakiyodum.sen napion canoo

Sabirsiz61 sen neyaptin canim kontrolùn nezandi dikislerde baski var diyodun dyzelmistir insallah agrilarinda gecmistir
İki dogum cikinca ekstradan randevular sarkmis bir saattir bekliyoruz bir saat daha bekleriz herhalde. Bugun itibariyle muayenelere temkinli gelme donemi basladi bavul arabada :) ne olur ne olmaz.

Ben herzamanki gibi gene buralardatim hicbir is yapmiyorum yat kalk yemek ye resmen evde tek kisilik dram filmi cekiyorum neyse saat 7 de bi sahil yapacam kafaya koydum
amiiinn canimin ici cok ama cok tesekkur ederim Allah razi olsun❤

kuzu buralardayim ara ara gidip geliyorum bi yemek yapiyorum arada bakiyorum veya bulasik diziyorum yine geliyorum flaan bdv ye bakiyodum.sen napion canoo

İki dogum cikinca ekstradan randevular sarkmis bir saattir bekliyoruz bir saat daha bekleriz herhalde. Bugun itibariyle muayenelere temkinli gelme donemi basladi bavul arabada :) ne olur ne olmaz.
Bende dun hazirladim cantalari ufak eksiklerim var 2 gyne onlarda hallolur esime diyorumki cantalari bagaja koyalim dursun verdigi cevap arabayi temizletmeden koyamayiz adamdaki sakinligin yarisi b3mde olsa hamileligim boyunca pamuk gibi olurdum herhal

Hayirli ve guzel haberlerini bekliyoruz insallah fazla beklemezsin

Kizlar ben bisi sorucam dogumdan sonra gaz olmasin diye bebekte ve annede neler yemeliyiz cunku aksamdan ac olacagimiz icin acikiyor olabiliriz tecrubwliler bizi beslermisiniz :)
Aile buyuklerinizden birinden rica edip, hastaneye kayısı hoşafi yapıp getirmesini rica edersin cancazım:) hemsire yiyip icebilirsin dediğinde başlarsın saat başı bir bardak içmeye. Hem süt olur hem bağırsak çalışır :) planlı hazırlıklı doğuma gidersen (inşallah) bir gün önceden sen de yapıp kapali kaba koyup goturebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…