2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minik kuzular canim neyaptin nasilsin bugún yazmadin sanirim bisetin yok degilmi pasada iyi bi ses ver
Sagol canim iyiyim ama pek halim yok ortaligi toplayip surekli yatiyorum agrilarim hat safhada takip ediyorum burayi elimden geldigince az kaldi hepimiz kurtulucaz bu sıkıntilardan

Ben herzamanki gibi gene buralardatim hicbir is yapmiyorum yat kalk yemek ye resmen evde tek kisilik dram filmi cekiyorum neyse saat 7 de bi sahil yapacam kafaya koydum
Ooohhh ne guzel keyfini çıkar canim,dogumun yaklasti zaten ararsin bu gunleri falan sahilde gez dondurma ye aahh ahhh ben unuttum oyle seyleri :/ canim da kizartma istiyo onunla cebellesiyom

Sagol canim iyiyim ama pek halim yok ortaligi toplayip surekli yatiyorum agrilarim hat safhada takip ediyorum burayi elimden geldigince az kaldi hepimiz kurtulucaz bu sıkıntilardan
Insallah canim hepimizin kuzucuklari sakince dursun hepimiz agustosun ilk gùnlerinden sonra patir patir dogurabiliriz allahin izniyle insallah

Ben diyete basladim baslayali yani 2 aya yakindir kizartma yemiyorsum bu hafta yeminimi bozdum ulennn diyerekten bir tabak dolusu karisik kizartma yedim sende ye ama hergyn degil tabiki
Ooohhh ne guzel keyfini çıkar canim,dogumun yaklasti zaten ararsin bu gunleri falan sahilde gez dondurma ye aahh ahhh ben unuttum oyle seyleri :/ canim da kizartma istiyo onunla cebellesiyom

H
Hatta cigerden vaz gectim yiyemedigim kumpir vardi sahilde onu yiyecemaman sefam olsun diyerekten tabi sekeri dúsunmeden nasil olsa yurúyecem ardina

Kiz evlat evden ayrilinca bam baska oluyo bende ilk evlendigimde bayramlarda annemlere her gittigimde aglayarak geri geliyordum artik esime bayrama gitmek istemiyorum diyordum zor oluyo rabbim evlatlarimizi korusun kollasin insallah
Evet canım 8 eylülde bileti, inşallah. Dört gözle bekliyorum

Tamam oylle yapayim hilosummmm yine yetisdin yardimima :)))

Anladım canım. Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah

merhaba bayanlar sizlere sormak istedigim borsey var ben mayıs ayinda ilk tup bebek denememi yaptim ama olumsuz sonuclandı ve dusunmeyi bıraktık bu ayda 4 gunluk bir kabızlik yaşadım ve musil hapıyla rahatladım ve bir yandanda zayiflamak icin spora basladim bitki cayları ictim toplamda 7 kere gittim spor salonuna sanirim ve bu ay adetim 5 temmuzdu ve olmadim hala birde vajinal enfeksiyon gecirdim sanırim idrarimda yanma oldu ve suan aşiri siskinligim var bunlar normalmi hamile olabilirmiyim acaba ???? birde cok merak ettigim hirsey var bu adet olmadigi ay hamile kalanlarda siskinlik oluyor mu

Adetiniz 4 gün geçmiş neden test yapmadıniz? Testte ne var ne yok çıkar

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun sen nasilsin prensesler nasil
Yatıyorum canım kızlar ciğer geliştiricisen sonra çok fazla hareketli oldular bi anlam veremedim içimde arbede var ve bu beni çok yoruyor perşembe kontrol var dilerim rahim ağzı boyu uzamıştır melina yukarı çıkmıştır

Kizlar ben bisi sorucam dogumdan sonra gaz olmasin diye bebekte ve annede neler yemeliyiz cunku aksamdan ac olacagimiz icin acikiyor olabiliriz tecrubwliler bizi beslermisiniz :)
Yemeyeceklerin mercimek, kuru fasulye, gazlı içecekler.
En güzeli tavuk suyu çorba öneririm hem kabız yapmaz, hem süt için sulu yemek iyidir.

Kızlaar bugün oğlum taburcu oldu
Evimize getirdik minik paşamızı
Sizler nasılsınız takip edemedim hiç hergün iki kez hastaneye emzirmeye gittim çok yoğundum ama çok şükür geçti gitti herşey iyi
Darısı diğer annelere inşallah güzel ve kolay bir Doğum diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…