2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de öyle ayaklarıma buz bağlamak istiyorum ama bu sefer de idrar yolu enfeksiyonu olmaktan korkuyorum yapmıyorum durmadan duşşş

Canım kiloya takılma, ocakta bursada arkdaşımın sancısı başladı, 35 haftalıktı, 4 doktora usm e girmiş hem devlette hem özelde hepsi bebek 2200-2400 gram çok küçük demişler. Ertesi gün suyu geldi sezeryana alındı 3080 gram bebek

Bnde 1 buçuk ta ordaydim canım denk gelemedik nst te önce girdim sonra muane ye . Sendemi kontrole girdin nasıl gecti

Herşey yolundaymış . Bir problem görünmüyormuş canım.Hanımefendi yine yüzünü göstermedi. 2180 gr olmuş. Tarih belirleyelim mi dedi istersen hemen alalım dedim Yok tatlım olmaz dedi, plesenta yerindeymiş ,maşallah şu an hiç 4. hamilelik gibi değil yaşadıkların dedi ,sancı kasılma olabilirdi dedi. Ama ben de yok. Dr benden daha mutluydu ayrılırken
2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sen ne zaman gideceksin?

Bende hamilelikte hic icmedim ama migrenim oyle dayanilacak gibi olmuyor ;(
At kestanesi kremi aldım dün rahatlatıyor gerçekten.
Bir de evde biberiye yağı vardı o da biraz geçirdi.
Tabi ki geçici çözüm oluyor bunlar.
Rabbim nerede hasta varsa Şafii ismiyle şifa versin en kısa zamanda

Masallah prensese cnm. Benimkide yüzünü gostermedi sadece saçları çıkmış ucusuo dedi saçlı olcak sanırım bizimkı :) . Tekrar 15 gün sonra cgrdi ameliyat tarih saatini belirleyelim dedi.

Doğum kanalına girdiği zaman sezeryan oluyormuki canım? Ben hep doğum kanalına girmeden sezeryan olması gerekiyor diye biliyordum. Sağlıkla gelsin kuzular çok az kaldı.

Sağol bitanem. Yok ya geçmiyor artık yemek borum yanmayı geçti ağrıyor
Artık biran önce doğursakta bitse bu kabus havasına girdik ya tuhaf tuhaf hallere girmeye başladık. 2 hafta daha dayansak yeter sonrası mis kokulular kucagımızda dünya umrumuzda olmaz

Kizlar size kafami karistiran bir soru daha simdi dogum yapip eve geldikten sonra yataginizdami yatiyorsunuz yoksa oturma odasindami gelenleri òylemi karailiyorsunuz
canım ilk bir kaç gün odanda yatman gerekir gelenler senin yanına gelir yani ben öyle yapmıştım bebeği de hep yanında yatır senin kokunu alsın sürekli çünkü onlar kendini boşlukta hissediyor dar yerden çıkınca güvende hissetmesi lazım buda senin kokunla olur

Tesekkürederim canim

Doğum kanalına girdiği zaman sezeryan oluyormuki canım? Ben hep doğum kanalına girmeden sezeryan olması gerekiyor diye biliyordum. Sağlıkla gelsin kuzular çok az kaldı.
Valla daha önceki dogumumda bnde kanala girme olayını duymamistim ama bugün doktor yavaştan kanala kafasıni sokmaya başlamış dedi belki bi olcusu vardır bende tam hakim degilim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…