2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileyken sacininizi kesmeyin diyorlar ya sacim belime gldi artik hem cok hem kalin bi saatte dustan çıkamıyorum... Sacini kesen varmi bu dönemde. mantıkli glmiyor ama insan iste yine tereddüt ediyor
Benimde saçım belime geldi canım sıcaklarda hiç çekilmiyor ama yapacak bişi yok 2 hafta daha sabır

Hamileyken sacininizi kesmeyin diyorlar ya sacim belime gldi artik hem cok hem kalin bi saatte dustan çıkamıyorum... Sacini kesen varmi bu dönemde. mantıkli glmiyor ama insan iste yine tereddüt ediyor
Benimde saçım belime geldi canım sıcaklarda hiç çekilmiyor ama yapacak bişi yok 2 hafta daha sabır

Takma bence kiloyu canım 34+5 te gittiğimde benim oğlum 2250 idi sağlıklı olsunda doğduktan sonrada kiloyu aldırırsın sütünle. Ben normal doğum istiyordum ama benim oğlan dönmüyo kafası hep aynı yerde yukarda. Yapabiliyorsan ebede iyiyse normal doğuma git derim çok sağlıklı hem senin hemde bebek için. Yapamam dersende sezeryana git canım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…