2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sıcaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor fenalık geliyo zaten hiç sevmezdim yaz aylarını ve sıcakları tahammülüm yok pek
Elimde soguk su sisesi icip duruyorum kac kere dusa girdim bilmiyorum buranin nemi sicagi beni mahvetti sirf bu yyzden biran once dogurasim var

Kızlar sıcaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor fenalık geliyo zaten hiç sevmezdim yaz aylarını ve sıcakları tahammülüm yok pek
Sorma benim yaz kış ayaklarım üşür yazın bile çorap giyerim mecbur çünkü adet ağrım benim çok oluyor giymezsem hastanelik olucak kadar ağrı oluyor yıllar sonra ilk defa bir yaz çıplak ayakla duruyorum ayaklarım davul gibi ve sıcak basıyor sürekli uzanmaktan da sıkılıyorum kalkyorum az dolanıyorum bi bakyorum ayaklarım sisiyor terlige girmiyor haydi bir daha uzan bütün gün böyle geçiyor artk bunaldm gercekten

Sabirsiz61 neyaptin nasilsin varmi bi gelisme
Dr umuzdan haber bekliyoruz kalip kalmayacagimizla ilgili ama sanirim eve gidecegiz aksilik yok gibi. Dikis oldugu icin vajinal muayene istemedi dr um nobetci ebelerden. Nstde hersey normal sukur. Karnimdaki sertlikte gecti bu cocuk hastaneden korkuyor sanirim beni yalanci cikartti :)))

Kızlar kasilamm var bir saattir 5 kere oldu nerdeyse tas gibi oluyor. Agrimds da yok aslinda normal midir

C
Kızlar kasilamm var bir saattir 5 kere oldu nerdeyse tas gibi oluyor. Agrimds da yok aslinda normal midir
Canim benim doktorunu ara sorsana icin rahatlar normalde bu haftalarda kasilma normal ama 1 saatte 5 jez fazla gibi gelsi kasilma olduguna eminmisin

Gecen hafta bende gittim doktora senin gibi devamli sertlesiyo belimde agri oluyo diye doktor neseteye soktu sanci cikmadi belimin agrisida hamilelikten cikmadi sende biara sor doktorun yònlendirir seni canim

Basim catliyor canim ya sanki beynim icinden cikacak
Ay kıyamam çok zor . Rabbim şifa versin hepimize. Geçmiyor gerçekten. Parol içebilirsin canım içlerinden en iyisi o yine. Biraz olsa da hafifletse senin için iyi olur. 3 gündür kesilmiyor ağrım bugün mide bulantısı yapmaya başladı artık. Bence sen parol iç ağrıyı dizginle.

Bnde 1 buçuk ta ordaydim canım denk gelemedik nst te önce girdim sonra muane ye . Sendemi kontrole girdin nasıl gecti

Saol ictim canim Allah hepimize sifa versin yardim.etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…