2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileyken sacininizi kesmeyin diyorlar ya sacim belime gldi artik hem cok hem kalin bi saatte dustan çıkamıyorum... Sacini kesen varmi bu dönemde. mantıkli glmiyor ama insan iste yine tereddüt ediyor
Ben iki defa kestirdim hemde bence batıl inanç yok ömrü kısa olur yok aklı kıt olur Ben aklınıda ömrünüde allahtan başkasının düzenleyeceğine inanmıyorum ondan kestirdim Ramazan’da omzumda kestirdim şimdide daha da kısalttım çok iyi oldu her gün duş alırken ta belimdeydi saçım çok zorlandım

Sezeryan canim normal haftam 11 agustos sezeryan oldugu icin avustosun 1 den sonra yapabilirim dedi
Dokuz ay dolmuş olucak yani dogumunda iyi canım. Benim doktor 41 haftalık olarak hesapladı Eylül'ün 10 unda 41 hafta doluyor o güne kadar bekliycez dedi ama bana bebek o güne kadar beklemez gibi geliyor :)

Bizim gelin bugyn normal dogum yapti epidural normalmis vede cok iyiymis hic avri falan hissetmemis onu duyunca bendemi cesaret edip normal dogum yapsam diye dúsûnùyorum
Ama epiduralın risklerini ve yan etkilerini araştır bence canım önce

Canım bence bebeğin kilosu yerinde . Haftasını doldurana kadar beklemelisin. Haftalık 200 gram civarı alma şansın var Buda normal bi bebiş demek . Aslında karbonhidratlardan da baya kilo alıyormuş bebek diye biliyorum. Eğer normal şansın varsa tercih etmelisin bence.

Sorma odert bendede var benimkide beklemeyecek gibi bu aralar biraz assagida hissediyorum yada bana oyle geliyo bakalim cuma gúnù randevum var ozamana kadar sikkat edeyim doktor nedeyecek bakalim
Dokuz ay dolmuş olucak yani dogumunda iyi canım. Benim doktor 41 haftalık olarak hesapladı Eylül'ün 10 unda 41 hafta doluyor o güne kadar bekliycez dedi ama bana bebek o güne kadar beklemez gibi geliyor :)

Kizlar size kafami karistiran bir soru daha simdi dogum yapip eve geldikten sonra yataginizdami yatiyorsunuz yoksa oturma odasindami gelenleri òylemi karailiyorsunuz
Ben yatak sereyim diye düşünmüştüm ancak o zaman bebeğimin beşiğini içeri koymam gerekecek yanıma ve her gelen tepesinde olup bakıcak bende onu istemiyorum arka odada odamızda dursun kimse gelemesin diye düşündüm o yüzden içeri yatak sermiycem süslü pijamalarımı giyip ayakta inşallah karşılıycam

Ben de bugün hastanedeydim keşke haberleşseydik nerdeyse doğuracağız bir denk gelemedik. Saat 2.15 de oradaydım ben. Hatta benim ufaklık çıkışta senin doktorla kanka olmuştu Baktım oturmuşlar masada muhabbet ediyorlar, benim ki cilve yapıyor senin doktora.

Kizlar size kafami karistiran bir soru daha simdi dogum yapip eve geldikten sonra yataginizdami yatiyorsunuz yoksa oturma odasindami gelenleri òylemi karailiyorsunuz
Ben annemde olucagım için büyük ihtimal yatak odasında olurum biri gelirse salona geçerim daha iyi bence oyle

Kızlar sıcaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor fenalık geliyo zaten hiç sevmezdim yaz aylarını ve sıcakları tahammülüm yok pek

Eşim akşam işten geldiğinde bir haber verdi haftasonu iş nedeniyle şirket İzmir'e gonderiyormus perşembe günü yola cıkacaklarmıs pazar dönüceklermis gitme desem olmuyor el işi sonuçta müdürüne gidemem dese sorun olur cuma günü de annem gelicekti bana evde temizlik yapacaz iyi denk geldi bari annem olucak burda gerçi annem gelmeseydi eşim beni anneme bırakır öyle giderdi tek kalmazdım ama insan tedirgin oluyor bişey olursa nasıl yaparım diye :/

Sağol bitanem. Yok ya geçmiyor artık yemek borum yanmayı geçti ağrıyor
Vallahi bende galiba şu hamilelikte her sorunu yaşamışım, herkesin ne şikayeti varsa geçti başımdan neyseki şu an bişey kalmadı, ama berbat bi yanma ve Boğazında hava kalmış gibi bi baskı ağrı bunun içinde bi ilaç verdi doktorum tamamen gebelikte rahatlıkla kullanılan bi şurupmuş ve iki ölçek aldığımda tamamen kesildi ağrı ve yanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…