- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #55.161
Bazen yanilma paylari oluyo az yada cok cikabiliyo farkAaa o nasıl bişiymiş yaa
Yok ben sezeryan alayım yine )))))Gazelim atraksiyonlu bi dogum yapacam dedi durdu yapti sende doguracam diye tutturuyon dogurursun
Vay bee böyle duydukçada bir cesaret geliyorki7 saat suni sancı çektim o kısmı en zor olandı zaten ama doğum anı hiç zor değil.doğumhane ye girdikten tam 5 dk sonra doğurdum.kendi sancınla doğurursan hiç bişey anlamazsın çünkü ben doğumdan 2 gece önce sancılandım ama sıklaşmamıştı daha.sonra suyun azalınca mecbur suni sancı aldım
Yok ben sezeryan alayım yine )))))
Ama yakındır doğuracam, öne çıkmak isteyenlerin sayısı artıyor ))))
Gaza gelme yavrum daha vakit varGaza getirmeyin gider bir de normal doğum yaparım gelirim var ya
Evet bende ondan korkuyorum çünkü ilk hamileligimde başıma geldi idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için düşük oldu ayaklarım şiş de olsa terliksiz yere basmıyorum bişey olmasın diye. İnşallah sabır edersek bugunleri de atlatıcazAynen ben de öyle ayaklarıma buz bağlamak istiyorum ama bu sefer de idrar yolu enfeksiyonu olmaktan korkuyorum yapmıyorum durmadan duşşş
Kızlar benimde dün alttan baskı hissi baya olunca bugün işe gitmedim dinleneyim diye ama tabi duramadım geneama çokta yapamadım gene alttan baskı var ayağa kalkınca. Bugün kontrolüm var akşama bakalım hayırlısı. Sevi bebenin reflü yatağını aldım demiştim ya onun örtülerini yıkamıştım süngere takayım derken bi baktım çok kokuyo sünger dün balkona koydum gene geçmemiş duramadım bastım sabunla suyla sıka sıka yıkadım duruladım balkona güneşe koydum şimdi geçti gibi biraz bebeği rahatsız etsin istemedim. Bu arada benimkide 1 aydır felan yanaştırmıyor kendine korkuyor nokır nolmaz diye bende aman sen bilin dedim bundan sonrada doğumdu lohusalıktı derken iki üç ay görüşmeyiz gibi bu arada kaç güne adetimiz bitiyordu bir ay sonra denize girebilirmiz acaba benimde derde bak doğurdum herşey halloldu deniz derdindeyim ama çok bunaldım napıyım sıcaktan
Biz 3 muzher aksam ayniyiz zaten uyuyamiyoruz
Ben baktım göremedim link atabilir misin ya fa hangi markanın ?@CocoChanelmademoiselle cnm joker baby de çiftli göğüs pompası 198 tl sabah 10 na kadar kampanya
Eşine anlattınmı ? Oğlunun sağlığını düşünerek olaya ciddi el atmak gerekiyor.İyiyim canım diyetisyen terapi gibi geldi içimi bi güzel boşalttım rahatladım iyi geldi.No stres
ay varya esine helal olsun tam kayinvalidene kapak olmusEşine anlattınmı ? Oğlunun sağlığını düşünerek olaya ciddi el atmak gerekiyor.
Kv bugün beni oğluna şikayet etti, bu diyor ki 40 gün kimse gelmesin dedi, eşim de gelmesin tabi dedi, sanki çeyrekleri hazırlamış gelmeyi bekliyorlar, mikroplarını kendilerine saklasınlar dedi,40 tan sonra mevlit yaparız gelmek isteyen o zaman gelir dediböyle yaptım gözlerimle. Gık çıkaramadı kv
Aman aman, soğuk su falan iç,yukarısı klimalı sansınBenim sipa yarim saattir assagiyi zorluyo bakalim bulacakmi cikis yolunu
İnşallah tatlım yarın sezeryan tarihide verilecek bakalım haber veririm.Sende git pasani gör gùzel haberler bekliyoruz senden canim insallah sorunsuz atlatirsin
Evet ağrı hissetmiyomuşsun çevremde yapanlar var suni sancı veriyorlar mış sırttan iğne yapıyolarmıs belden aşağı uyussun diye o biraz can yakıyomus sonrası rahat diyolar bir kötü yanı suni sancı da çok açılma olmadığı için vajinada kesik yapıyorlar bende bu yüzden vazgeçtim epidural denBizim gelin bugyn normal dogum yapti epidural normalmis vede cok iyiymis hic avri falan hissetmemis onu duyunca bendemi cesaret edip normal dogum yapsam diye dúsûnùyorum
valla canım dediğim gibi doğum anı o kadar kolay ki afedersin kabız olmuşsun gibi daha fazlası yok yani.çevremde de herkese söylüyorum aynı şeyi ama herkesin doğumu da aynı olmayabiliyo.Vay bee böyle duydukçada bir cesaret geliyorki
Mis gibi sakin kuzun var demek ki. Benim bu sıpa çok yaman, ama ilki sakindi, hala da sakin. Bir karnı açken sesi çıkar, uykusu geldiği yerde başını koyar uyurBen uyumak istedigimde hic rahatsiz olmuyorum hareketlerinden
Abooooo bide normalllGaza getirmeyin gider bir de normal doğum yaparım gelirim var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?