2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vay bee böyle duydukçada bir cesaret geliyorki

Kızlar bu cati agrisi nasıl oluyor.dehset vajinam agriyor resmen ust kemikler arasi fln.baski var boyle degisik birsey oluyor suan.nedir bu tecrübeliler..yarin olsada bi gtsem kntrole

Aynen ben de öyle ayaklarıma buz bağlamak istiyorum ama bu sefer de idrar yolu enfeksiyonu olmaktan korkuyorum yapmıyorum durmadan duşşş
Evet bende ondan korkuyorum çünkü ilk hamileligimde başıma geldi idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için düşük oldu ayaklarım şiş de olsa terliksiz yere basmıyorum bişey olmasın diye. İnşallah sabır edersek bugunleri de atlatıcaz

Ben de temizlik icin biri gelsin yaosin dedim kimseyi bulamadim. Is basa duatu evin hali harap... bugun kucuk banyoyla yatak odasina giristim. Yarin da kucuk odayla mutfaga girisirim. Obur gun salon falan derken artik kac gune biter bilmiyorum :)) ama heryerim agriyor birsey yapinca. Cati kemigim agriyor ia falan yaptigimda, belim ve kalcam tutmuyor mesela, yurumek sikinti oluyor. Yine dr yaocak birsey yok.

Bu arada bugun sevi bebenin aldigim reflj yatagi geldi bnm de ama boyle daha kallavi birsey mi bekliyordum nedir, bana cok basit geldi. Ben de yikarim kilifini tabi ama seninki nasil canim, kiraz cekirdeklisini alamdim bu arada, sadece alt yastkklk olan yenilenmia modelden aldim. Kiraz çekirdeksiz...
Biz 3 muz her aksam ayniyiz zaten uyuyamiyoruz

Ben de aslinda hwr gece buradayim da okuyorum falan vakit geçiriyorum...

İyiyim canım diyetisyen terapi gibi geldi içimi bi güzel boşalttım rahatladım iyi geldi. No stres
Eşine anlattınmı ? Oğlunun sağlığını düşünerek olaya ciddi el atmak gerekiyor.
Kv bugün beni oğluna şikayet etti, bu diyor ki 40 gün kimse gelmesin dedi, eşim de gelmesin tabi dedi, sanki çeyrekleri hazırlamış gelmeyi bekliyorlar, mikroplarını kendilerine saklasınlar dedi,40 tan sonra mevlit yaparız gelmek isteyen o zaman gelir dedi böyle yaptım gözlerimle. Gık çıkaramadı kv

ay varya esine helal olsun tam kayinvalidene kapak olmus

Bizim gelin bugyn normal dogum yapti epidural normalmis vede cok iyiymis hic avri falan hissetmemis onu duyunca bendemi cesaret edip normal dogum yapsam diye dúsûnùyorum
Evet ağrı hissetmiyomuşsun çevremde yapanlar var suni sancı veriyorlar mış sırttan iğne yapıyolarmıs belden aşağı uyussun diye o biraz can yakıyomus sonrası rahat diyolar bir kötü yanı suni sancı da çok açılma olmadığı için vajinada kesik yapıyorlar bende bu yüzden vazgeçtim epidural den

D _Depply_ kiloya cok takılma
Kuzenim iki gün önce 37-1 de Doğum yaptı en son persembe günü ultrason da doktoru 3300 demis Pazartesi’ye kadar daha da alir demiş 2700 doğdu
Küçük ya da büyük olabiliyor toleransı var

Normal Doğum güzel bir şey eger cesaretin varsa yap
Ama stres ve evham yaoacaksan deneme
Çünkü sen birazcık takiyorsun kafaya doğana kadar kendini strese sokabilirsin gibi geliyor

bulasiksuyu bi takımın ütüsü kolay olur yaaaa
Sağlıkla gelsin prenses de üstünde görelim takımını

Ftm41 bende yemekten sonrA uyudum simdi dön sağa dön sola uyku tutmuyor bir de aşırı sıcak

kızlar bunlarda benim el emeğim yastık, kapı süsü, terlik taç takımını ve hastane çıkışı süslemelerini ben yaptım, tüm kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim, rabbim sağlıkla kullanmalarını nasip etsin hepimizinkinin

Eklentiler

• 20180707_182531.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 20180710_014339.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 20180707_182538 1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 20180710_014306 3.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…