2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah ne kadar cok esyasi olmus allahim ustundede gormeyi nasip etsin

O sokak nerde canim tam rarif edermisin
belsa plaza varya onun hizasında ulugazi ortaokulu üst sokağı belsanın oraya gidince ikizli çeşme dersen o sokağı gösterirler hazır yapılmışlarda çok var çok dükkan var uzun sokak hep bunlardan istersen hazır al istersen malzeme al yap çok seçenekli bir yer

amin canım darısı hepimizin bebişine, tatlım ben cinsiyet belli oldu 13 haftada ondan sonra her çıktığımda bir şey aldım, hem ödemeyi uzun zamana yaydım, hem erkenden hazır oldu
Mantikli ama ben ilk giyinceklerini aldim birde aldiklarim olmamaya basladiginda giydircegim bir kac parca bir sey aldim sonra yavas yavas ustune olani aliriz dedim

Ya beni korkutan da o sırttan iğne oldu kemigemi ne vuruyolarmıs. Bide bi arkadaş dedi ki bu normal doğumlarda bağırsaklara ilaç salıyolarms arkadan o ne ya her normal doğum yapana yapıyorlar mı onu
yani her normal doğum yapana yapıyolar mı bilmiyorum ama bana da yaptılar lavman o.suni sancı yı başlatmadan yaptılar.amaç bağırsakları boşaltmak ıkınırken altına yapmamak için.bi de doğumhane de sında taktılar ama bunların hiç.biri acılı işlemler değil.tek acıtan suni sancı kısmı.onun da son 1 saati çok yoğun oluyo

kızlar ben yaşça hepinizin ablası sayılırım yaşım 42 ve 3. bebeğimi kısmet olursa kucağıma alacağım
size naçizane bir tavsiyem olacak sakın yanlış anlamayın
tabiki anne ve bebeğin sağlığı için verilen sezaryan kararları ayrı bu son anda doğum anında bile olabilecek bir şey tabiki hepimizin başına gelebilir.
Ancak bu zamana kadar okuduğum yorumlardan bir çok arkadaşımızda şunu gördüm, normal doğumdan korku, sezaryan zorunluluk olarak değil de tercih...
Benim oğlumu 19 yaşında 4100 gram, kızımı 25 yaşında 3850 normal doğurdum, inanın normal doğum hiç korkulacak bir şey değil, eğer herşey normal gidiyorsa sakın korkmayın, tek zorluğu doğumhaneye gitmeden çekilen sancı buda hepimiz adet sancısı, böbrek sancısı vs... ağrılar çektik, onların bir tık üzerinde bir ağrı ve sürekli değil dinlendire dinlendire, o ağrıyı çektikten sonra doğum çok kolay.... hele sonrası o kadar rahat ki anlatamam.... burada anlatılanlardan sezaryandan sonra çekilen sıkıntıların doğum sancısından daha az olduğunu kimse söyleyemez.
benden size abla tavsiyesi eğer doktorunuz zorunlu demezse, normal doğumu bir kez daha düşünün derim sakın ama sakın korkmayın, inşallah bu bebeğimde de bana rabbim normal nasip eder, ben doktoruma bile ben normal istiyorum, zorda kalmadıkça sezaryan istemiyorum diye baştan söyledim, ama tabiki zorunluluk olursa da ve en ufak risk var denilirse tabiki sezaryana karşı değilim. umarım yanlış anlamazsınız sadece korkanlara korkmayın demek istedim. uzun oldu biraz kusura bakmayın

evet gerçekten dediğimiz gibi bem etrafımdakilere hiç epidural falan almadan normal doğurdum dediğimde şaşırıyolar.halbuki adı üstünde normal olan o.ama zorunluluk hali olur o ayrı.ablam saatlerce suni sancı çekti bebek bi türlü kanala girmedi zorunlu sezeryan oldu.yani iki şekli de zorlamamak lazım ama zorunluluk hali başka..

kesinlikle katılıyorum canım

Bende 42 yaşındayım ilk bebeğim. Tüp bebek ve hayati bir sıkıntı olmadıkça sezeryan düşünmüyorum. Normal doğum yapanların daha rahat olduğuna çok tanık oldum. İnşallah allah normal nasip eder. Normal olursa herşey yolunda giderse tercihim suda doğum. Artık nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…