2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

epidural yapmadığım halde bende kesik oldu.kesilme anını acı olarak hissetmiyosun zaten ama sonrasında bayağı uzun süre oturamamıştım tek kötü yanı o.bi de epiduralden daha çok korktum ben sırttan iğne yapılması zor gibi

Cok gúzel olmuslar ellerine saglik guzel gynlerde zamaninda kullanin insallah yastik ve kapi súsú malzemelerini nerden aldin canim

Haha ohhh iyi demiş eşin hak etmişler eşime anlattım canım babama tekme tokat girişimmi dedi anlaması için. Hafta sonu dönecekmiş tr ye az daha sabredelim benimde tahammülüm kalmadı görüyorum ama birşey yapamıyorum adam bencil yapcak bişi yok dedi.

Cok gúzel olmuslar ellerine saglik guzel gynlerde zamaninda kullanin insallah yastik ve kapi súsú malzemelerini nerden aldin canim
ikizli çeşme sokağı varya orda çok var silikon tabancası 10-15 TL yapması da çok kolay netten beğenin resminden bakarak malzemeyi alın yapın hem çok zevkli nette yapılışıda var canım

Cok güzel olmus iyi günlerde kullansın prenses

Cnm dünmüş galiba ınsgramda dolaşırken gördüm

Yine denk gelir belki :) kısmet değilmiş demek ki

Ben uyandığım dün gece 3 de yattım sabah 9 da gözümü açtım ve uyuyamadım daha şu an da ayaktayım uyku düzeni kalmadı :)
Benimde ayni dûn gece burda yazisirken iyuya kalmisim elimde teledon esim kaldirmis yataga yatirmis sabahta 11 kalktim benimde bir anormallesti uykularim

Ya beni korkutan da o sırttan iğne oldu kemigemi ne vuruyolarmıs. Bide bi arkadaş dedi ki bu normal doğumlarda bağırsaklara ilaç salıyolarms arkadan o ne ya her normal doğum yapana yapıyorlar mı onu

Ya beni korkutan da o sırttan iğne oldu kemigemi ne vuruyolarmıs. Bide bi arkadaş dedi ki bu normal doğumlarda bağırsaklara ilaç salıyolarms arkadan o ne ya her normal doğum yapana yapıyorlar mı onu
Lavman mı? İshal gibi yapıp bağırsakları boşaltmak için canım. Doğumda ıkınırken kaka yapma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…