2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Migde yanmasi bana gecti nasil migdem yaniyo
Ayni sorunu iki haftadir yasiyorum. Yastigini yuksek tut ılık sutte iyi geliyor baska yapacak birseyin yok. Mumkun mertebe yağli baharatli seyler yemekten kacin. Bende en cok cikolata yanmayi tetikliyor bu arada onuda cozdum :)

inşallah rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin, inşallah istediğiniz gibi olur

Ayni sorunu iki haftadir yasiyorum. Yastigini yuksek tut ılık sutte iyi geliyor baska yapacak birseyin yok. Mumkun mertebe yağli baharatli seyler yemekten kacin. Bende en cok cikolata yanmayi tetikliyor bu arada onuda cozdum :)
Ciktinmi hastaneden nasil durumlar

Migde yanmasi olan kizlaar!!
Ilk aylar cok cektim bende.bal ve tarcini karistirip yiyordum.cok iyi geliyordu.deneyin belki size de iyi gelir.onun disinda tatsiz tuzsuz haslanmis patates de hafifletiyor.

Migde yanmasi olan kizlaar!!
Ilk aylar cok cektim bende.bal ve tarcini karistirip yiyordum.cok iyi geliyordu.deneyin belki size de iyi gelir.onun disinda tatsiz tuzsuz haslanmis patates de hafifletiyor.
Ben sütle geçiştiriyorum ama iki gündür tamamen geçmiyor. Yarın bal tarçın deneyeyim hemde çok sağlıklı o karışım inşallah iyi gelir çünkü ilaç kullanmayı düşünmüyorum.

Başa gelen çekilir artık yapacak birşey yok hepsine katlanıcaz

Çok haklısınız aslında Allah bize bu gücü vermiş ki hamile kalabiliyoruz dogum yapıyoruz öyle böyle çıkacak o bebekler ama şu cevremizdekiler olumsuz konuşmasa belki bu kadar korkmayız normal dogumdan

Ben de zorunluluk disinda nromal olmasi taraftariyim ve inanin korkulacak hicbirsey yok. Yaradılışımız oyle guzel duzenlenmis ki, sancisini kasilmasini da veriyor, dinlenme araliklarini da. Yani tamamen dogal olan dogumdan bahsediyorum. Malum normal dogum ile dogal dogum farkli esasinda. Ben ilk kizimda biraz da sans eseri suyum aksamdan gelmia olmasina ragmen tamamen dogal dogurdum, ne epidural ne suni sanci, kendi sancilarimi bekleyerek. Ve sonrasi cidden ferahlik. Hic korkacak birsey yok, DURUMUNUZ EL VERIYORSA hic tereddut etmwyin derim

Hafta sonuna birşey kalmadı, görmezden gel,boşver.

Ay acaba ben birazda eşimin şehir dışına gitmesini taktım kafaya ondan mı bunaldım. Annem gelicekti ama onlarında cumartesi binada toplantı varmış bende mobilya gelicek diye bekliyorum KV. Yakın ama orda kalmam çünkü evi çok pis lavaboları falan çok fena insan dokunmaya tiksiniyor diyorum orda kalırsam enfeksiyon kaparım ve evimdeki gibi rahat olamam erken yatıyorlar hava sıcak ben kapı pencere açık yatıyorum ve bu saatlere kadar oturuyorum evin içinde dolanıyorum atletle duruyorum orda böyle yapamam o zaman da sıkıntıdan patlarım of ya ben stres yaptım çok bu aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…