2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Naber canımslar :) nasıl geçiyor gunleriniz
Benim sanki karnım küçüldü ya daha da büyümesi gerekirken

Hissetmeyiz bile şancı çekerken bence ben normal zamanda yapmıştım bi acısı olmamıştı canım lavmanın sadece çok karın agrım vardı ondan dolayı sonrasında tuvalete çıkmadan beklemek zor olmuştu ki o zaman hamileliğim yoktu

Anladım canım sağol yorumları okuyunca icim rahatladı

Kızlar daha önce Doğum yapanlarda yada bilen var mı bu vücudumuzda olan kararmalar Doğumdan sonra nasıl geçiyor benim çok fazla var ve daha da koyulaşıyor renkleri git gide

Kızlar daha önce Doğum yapanlarda yada bilen var mı bu vücudumuzda olan kararmalar Doğumdan sonra nasıl geçiyor benim çok fazla var ve daha da koyulaşıyor renkleri git gide
Bazilarininki dogumdan sonra geciyormus bazilarininkide 5 6 ay sùrúyormus canim benim annemin baya sonra gecmis

Masallah pasana seninle dogum tarihlerimiz ayni hemen hemen bende agustosun 1 den sonra olacam gúnú 2 3 4 bunlardan biri ollacak bakalim benim sipada erken davranmazsa
Selam kizlar bugun kontrolum vardi pasam basasagi duruma gecmis sagligi yerinde dedi ve nasipse 4 agustosa gun verdi artik gunnsaymaya basliyoruz insallah pasam acele etmezde zamnini bekler

O haftada banada òyle geliyodu canim evdeyken karnim baya oluyo bir yere coktigimda ònymde futbol topu gibi oluyo nohut yutmus kurt gòrunumunde oluyorum
Naber canımslar :) nasıl geçiyor gunleriniz
Benim sanki karnım küçüldü ya daha da büyümesi gerekirken

Ya ne kadar cesursun bravo valla size :) benimki çok iri olmayacak belli, rahat olur dedi dr ama tabi Allah bilir yinede

Hastaneye gideckler gittiniz mj naptinjz... Esimle dun doğum videosu izledj adam bakamiyor bileee heyyy yavrum sen bakamiyorun bn o ani yasicam dio allah yardimcin olsun kolay glsn :)) bnde ne acayip insan korkar bnde oda yok izliyom :)))

Ya ne kadar cesursun bravo valla size :) benimki çok iri olmayacak belli, rahat olur dedi dr ama tabi Allah bilir yinede
Canım Doğum kursu imkanın varsa gitsen korkun azalır belki sen biraz korkuyorsun sanırım dogumdan

Yapmamız gereken bişey var mı onun için kendi kendine geçiyor mu canım
Ben kizimda hicbirsey yapmadim hamilelik sebebiyle oluşan tuyler kendi dokuldu yuzumdeki lekelerde gecti vucudumdaki kararmalar ve vajinadaki kararma da duzeldi.zamanla meme haleside küçülüp eski rengine dondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…