2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki Doğumun nasıldı? Ben normal bekliyordum. Erkene almak zorunda kalır mıyım acaba? Çantalarım bile hazır değil annemler daha gelmedi

Magnezyum ıcıyor musunuz? Benımde kramp gırıyordu magnezyum ıcmeye basladıgımdan berı hıc gırmedı

Valla daha önceki dogumumda bnde kanala girme olayını duymamistim ama bugün doktor yavaştan kanala kafasıni sokmaya başlamış dedi belki bi olcusu vardır bende tam hakim degilim cnm
Alıyorlarmış canım Doğum kanalından da o zaman bebeği poposundan çekerek çıkarıyorlarmış bize Doğum kursunda göstermişlerdi vardır internette videoları

Resmen sıcaktan kahvaltı yapmak istemiyorum ya Yok böyle sıcak sabahtan beri soguk sütü tepeme diker hale geldim

Evet normal.dogumda sancıyla gittiğin halde suni sancı verilmesine bende anlam veremiyorum zaten sancın var ve suni sancı yerine doğal sancını çekmek daha iyi epidural de de suni sancı veriyorlar ama olanlar diyor ki uyuştuğun için birşey hissetmiyomuşsun birşey hissetmedigin içinde doktor ıkın dediğinde ne kadar şiddetli ıkınabiliyosun farkında olmuyormuş insan yani epidural olanlar öyle soyluyor.

Rabbim senin ve bebisinin yar ve yardimcisi olsun insallah korktugunla karsilasmazsin

Lavmanda hiçbir zorluk yok. Tek derdimiz o olsun yeter ki
İyi ki sormusum burda normal doğum yapan bir arkadaş bu işlemin çok acılı olduğunu söyledi. Çok kotu birşey dedi ben daha önce duymadığım için ilk ondan duymuştum heh dedim bide onun sancısımı var insanlar ne çok abartıyor moral vereceklerine böyle konuşuyorlar ilk doğumum olucak ne olcak ne gitcek zaten merak içindeyim bide böyle anlatıyorlar ben ister istemez stres oluyorum. Çünkü ben gözümde bu kadar büyütmemistim normal doğumu ne olcak birgün dayanırım yavrum için katlanırım acıya o günlük birşey sonra oğlum elimde diye kendimi motive ediyorum böyle diyolar ay diyorum ben mi çok hafife alıyorum en güzeli birşey duymadan bilmeden gitmek valla hiç değilse stres olmazsın

Dr.dan geldim 35+2 görünüyorum USG de 2647 grm 47 cm olmus normalde 34+6 yim.suyu biraz fazlaymis 3 tüp kan ve idrar tahlili verdim.saat 2 de gidip alcam sonuçları inşallah bi sorun yoktur dur..en cok sevindigim seyde kizim dönmüş normal doğum pozisyonu almis..bi aksilik çıkmazda insallah normal doğum yapabilirim bunda da

Ftm41 eğer annen gelirse yanına yardıma kendin yapabilirsin kurabiyeleri çok vakit almıyor
ama tek başına yorar seni
2 kalıp işini görür çok detaylı bir şey düşünmezsen hem içinde ne olduğunu bilirsin
hemde kendi emeğin olur

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-07-05 at 21.32.51.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
  • WhatsApp Image 2018-07-09 at 11.17.53.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 41
Gunaydiiiiin
@Whiteandblue doguruyor bugun hadi bakalım saglikla gelsin bebis insallah placebo effect canim doktor randevun hangi gundu senin donme belirtin var mi yoksa durum ayni mi
ay hadi bakalım sağlıkla kucağına alsın inşallah benim de kontrolum bugün canım ben hıçkırığını taa altta hissedip ultrasona girmiştim dönmemiş demişti o zamandan beri hiç bi belirti yakalayamadım döndüğüne dair bakalım doktor bugün n dicek

Kizlar ben cuma gunu aksam annemlere gidiyorum yani ailecek gidiyoruz :) sali gunu doncez sizce hastane cantalarimizi yanimda goturmeli miyim nolur nolmaz diye annemler 2 saatlik mesafede oturuyorlar aslinda cok uzak degil
Hazirsa al yanina ne olur ne olmaz sirtinda tasimayacaksin sonucta ben gecen gun olan muayenede basladim almaya yanima 130km ama hic telasa geren yok

Ben onu yerim yer benim oğluma çok benziyor , sabah uyandığımda kafasını ayak bileğimin üzerine koymuş bir Patisini de bacağıma atmıştı, uyandıramadım 10 dk geç kalıyordum

canım çok güzel olmuşlar eline sağlık ne çok ciciniz var güle güle kullanın

zaten epidurale çok bel bağlamamak gerekiyo gereken şartlar uymayıp yapmayıveriyolar atıyorum açılma şu kadarı geçti artık yok enfeksiyon var vs

Benim.sipada eskisi gibi gunyn hersaati hareket etmiyo canim sabah ben kahvalti yaparken dùrtù falan biraz òglen yapiyo gece 12 den sinra bir iki saat hareket ediyo o biraz sdrt oluyo artik yerleri daraldi heralde
Bebegin hareketlerini beklerken uyumusum simdide hafiften hareket var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…