2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, 30 haftan dolduğunda 7 ayın bitecek. Şimdi 6,5 aylık hamilesin.
34+4 haftada da 8 ayın bitecek.
Sagol kuşum,öyleymiş dün doga da yazdi.ben sandim ki 28 dolunca 7 ayi tamamlamis oluyorum sandim.internette baktim oyle yazmıyodu kafam karismisti.simdi anladim artik
CocoChanelmademoiselle cnm joker baby de çiftli göğüs pompası 198 tl sabah 10 na kadar kampanya
tesekkur ederim kuzum,ben aldım e bebekten tekli 159 liraya ❤❤ sagol haber verdigin icin

Kizlar ben cuma gunu aksam annemlere gidiyorum yani ailecek gidiyoruz :) sali gunu doncez sizce hastane cantalarimizi yanimda goturmeli miyim nolur nolmaz diye annemler 2 saatlik mesafede oturuyorlar aslinda cok uzak degil

Evet iyi bir doktor o konuda sağolsun. Ama işte hep korkmusumdur normal doğumdan. Neyseki 20 sinde bir daha kontrolümüz var o zaman bir daha bakacağiz. Şimdi diyorum son günlerimin tadını çıkarayım
selam canım , normal yapma ımkanın varsa normal yap, benım bebısım 2 hafta onde gıdıyor iri bir bebek doktorum 38 haftadan sonra normal dogum zor olur dedı, baska bır doktora da gorundum oda benzer soyledı ama suan normal dedı, catı muayenesı oldum bende senın gıbı hıc hıssetmedım bır engel yok catında dedı. bakalım ınsallah normal olur dıyorum. hayırlısı neyse o olsun hepımız ıcın

Kizlar ben cuma gunu aksam annemlere gidiyorum yani ailecek gidiyoruz :) sali gunu doncez sizce hastane cantalarimizi yanimda goturmeli miyim nolur nolmaz diye annemler 2 saatlik mesafede oturuyorlar aslinda cok uzak degil
Bence içinin rahat olmasi için götür; ) Tedbirli olmakta fayda var. Bir şey olacağından değil ama olur da minnoş erken gelcem ben derse (ki asla öyle bir şey olmasın) o telaş ile bir de çanta almak için ugrasmamis olursunuz.

Yanındami kalcak cnm dogumdan sonra benim kizda bana çok düşkun ben hastanede kalsin istemiorum gün boyu durur ama aksam anneannesinde kalır diye dusunuorum tabi tutturmassa kalacam diye

Kızlar selam. Geçen hafta tahlil vermiştim kan ve idrar. Telefonda sonucu öğrenecektim. Ulaşamadım doktorun odasına. Bugün aradım. İdrarımda kan, enfeksiyon, protein çıkmış. Gebelik zehirlenmesi ihtimali varmış. bu da erken Doğum ve zayıf bebek demekmiş. İyi ki daha önce olmadı buna da şükür. bugün yine gidip tahlil vereceğim ve tansiyonumu ölçecekler, çok üzgün ve endişeliyim yaşayan var mı? Bana dua edin lütfen...

Geçen hamileliğimde olmuştu bende kötü birşey çıkmadı. Endişe etme sen de inşallah gebeliğe bağlıdır seninki de. Bol bol su iç .
Yine de yapılacak tüm tahlilleri yaptır Allah muhafaza kötü birşey olmasın.

Dogru soyluyorsun canim en azindan kafam rahat olur goturim en iyisi :) cok tesekkur ederim

tabiki Rabbim istemedikten sonra ben ne yapsam faydasız bu saatten sonra kendimi dusuncem artık ne zaman gelceginede o karar versin artık ☺

Kizlar hastanede lohusa serbetinin yanina su sekilli hazir kurabiyeler varya onlardan yaptirsam nasil olur sizce
Onu kendinde yapabilirsin sayısı azsa canım ben nişanım evdeydi yapıp dağıtmıştım şeker hamuruyla renklendirip poşete koymuştum iki üç gün öncesinden durmuştu ama kışdı mevsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…