- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #55.401
Ters canim basi yukarda ayaklar asagida senin bebisin yan miydi
Bi nazlida bizde var canim 30.haftadan beri milim kipirdamadi :) bi amuda kalkmadigim kaldi ama yok yani :) canim donme konusu kismet işi o kadar cok sey okudum ki 37 de 38 de donen ve onu gectim dogum esnasinda bile donen var beklemek gerek sabirlaaylardır yan duruyor bizimki
kafa solda ayaklar sağda
hanımefendi koca totosunu kaldıramadı bi türlü
döner mi acaba artık
Yoktur canim ne sorun olacak bebisin oynuyorsa agrin sizin yoksa sorunda yok karin búyúmesi 9nemli degil bebegin kilo almasi 9ne.li benim hic okadar buyuk karnim olmadi dogumuma 3 haftadan az kaldi hala karnim bùyuk degil doktor kiloyu gobekten almamissin be is almis dedi
Merhaba kızlar. Biz bugün doktora gitmiştik. Nst girdim çıktım ooohoo başlamıs senin bebek dedi :) kasılmalar mı dedi evet dedi. Çatı muayenesi yapalım mı dedi bende olur dedim. Çatıma baktı sonra ben seni çok rahat doğurtturum dedi. Gayet iyisin hiç bağırmadın bile diyince şaşırdım bende :) ay sonunda 4 gün yokum dedi. 25 temmuz sezeryan günü vereyim istersen de bekleriz normal doğum dedi. 20 sinde bir daha gidicem bir daha bakacak yine konusıcaz. Kafam allak bullak sezeryan isteyen ben normal doğumada yeşil işik yaktım. Siz olsaydınız ne yapardınız kızlar? Bu arada bebek biraz az kilo almış ona cok üzüldüm. Doktor bunu sorun etmedi kaşar muz 2 kase yoğurt tüketmemi önerdi. Nerde yanlış yaptımda az kilo almış yavrum acabayormuş olabilirmişim kendimi evet yordum. 36. Haftada 2665 kg sizin nasıl kızlar?
An itibariyle 2. Ciger geliştirici ignemizide olduk. Acildeyim nstde sanci yok ama yuruyemuyorum baskidan dolayi. Karnim son iki saattir tas gibi. Doktorum önlem amacli igneyi yeniletti serum takildi bekliyoruz. Sıkıntılı durum gözükmüyor ama bebeğimi dikis tuttugu icin heran ne olur bilemiyoruz.
interiorarchitect ters mi duruyor yan mı ?
benimki de hiç dönmedi yaaa
arada sancı falan yapıyor alt tarafa baskı var gibi ama
dönmeyi becerebildi mi bilmem
Cnm ztn gebelik boyunca hiç girmedi magnezyum düzenli kullaniorum ağrılarımı da azaltmisti ama yinede kramp girdiMagnezyum ıcıyor musunuz? Benımde kramp gırıyordu magnezyum ıcmeye basladıgımdan berı hıc gırmedı
Bi nazlida bizde var canim 30.haftadan beri milim kipirdamadi :) bi amuda kalkmadigim kaldi ama yok yani :) canim donme konusu kismet işi o kadar cok sey okudum ki 37 de 38 de donen ve onu gectim dogum esnasinda bile donen var beklemek gerek sabirla
Benim sipa dòndügynden beri assagiya baski yapiyo hareketlerinde tekme gibi degilde zorlama gibi yani sabki orasi disari cikacakmis gibi oluyo ordan anlayabilirsin
Yanı boyu ztn sat a göre ilerde gidio doktorda bişey demedi ben ultrason olculerine bakarken gördümay inşallah ya
hem stres oluyorum hemde normal istiyorum daha rahat ederim diye ama
bişi yapmadım dönmesi için
bakalım dönecek mi nazlı hanımlar
benimkisi dönmeden zorluyor eliyle mi totosuyla mı bilmem ama
beli zamanlarda
şimdi düştü aşağı diyorum öyle bi baskı yapıyor
sonra doktora gittiğimizde aynı pozisyonda görüyoruz
Tzadkiel ben aylarca hiç bakmadım fl ölçüsüne doktor boyunu dediği için
bence sıkıntı olsa doktorun derdi
dedğin gibi artık rahat olmadıkları için yapılan ölçümler hatalı çıkabiliyor
@MrsBiyolog bebeğin duruşuyla alakalı göbeğim bazen devasa oluyor bazen de küçücük kalıyor
hareketi de normalse hiç takma kafana
Masallah pasaya yerim ben onun suratini hadi hayirlisi gùnde alinmis tarih gyzel uyumlu hayirlisiyla gelsein kuzuEki Görüntüle 2167627 Selam kızlar biz geldik oğluşumdan teyzoşlara bir poz geldi bugün. Sezeryan tarihini 08.08 de istedim doktorum erken doğmaya kalkmazsa eger neden olmasın dedi ve sezeryan tarihimiz 08.08.2018 saat 08:08 de :) oğlumun sağlığı çok iyiydi çok şükür 48 cm olmuş kilosuda 2500.
Korkutma kendini canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz dualarım sizinle. Bizi habersiz bırakmaKızlar selam. Geçen hafta tahlil vermiştim kan ve idrar. Telefonda sonucu öğrenecektim. Ulaşamadım doktorun odasına. Bugün aradım. İdrarımda kan, enfeksiyon, protein çıkmış. Gebelik zehirlenmesi ihtimali varmış.bu da erken Doğum ve zayıf bebek demekmiş. İyi ki daha önce olmadı buna da şükür. bugün yine gidip tahlil vereceğim ve tansiyonumu ölçecekler, çok üzgün ve endişeliyim yaşayan var mı? Bana dua edin lütfen...
H
Masallah pasaya yerim ben onun suratini hadi hayirlisi gùnde alinmis tarih gyzel uyumlu hayirlisiyla gelsein kuzu
Sağol canım hazırlıkları bitirip bekleme zamanı artık. Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
Benim paşamda patisi hep karnımda çok şekerler ya. Hamilelikten önce hep kucagıma gelirdi şimdi karnıma çıkmıyor karnıma patisini koyuyor resmen karnıma sarılıp uyuyor öyle oğluşta içerden hareket ediyo birbirlerini çok seviyorlar inşallah doğumdan sonrada öyle olur. Yalnız benim kedi bana çok düşkün dengeyi çok iyi kurmam lazım doğumdan sonra. Sen doktorunla konuştunmu kedi konusunu? Benim dr çocuk doğunca ilk gün giydiği kıyafeti eve gönder kokusuna alışsın birden karşısına çıkarmayın kedi kıskançlık yapar yoksa dedi.Ben onu yerim yerbenim oğluma çok benziyor , sabah uyandığımda kafasını ayak bileğimin üzerine koymuş bir Patisini de bacağıma atmıştı, uyandıramadım 10 dk geç kalıyordum
Ben hep son sıralara taliptim zaten. Senin cimcime abla olacak ayy ne ablalık yapar varya prenses :)Ama senin pasa benim prensesimin abisi olacakti ònce dogacakti biz sizi takip ediyorduk oyun bozanlik yaptiniz
Bizde de durum oyle canim ilgi biraz bölünüyorBenim paşamda patisi hep karnımda çok şekerler ya. Hamilelikten önce hep kucagıma gelirdi şimdi karnıma çıkmıyor karnıma patisini koyuyor resmen karnıma sarılıp uyuyor öyle oğluşta içerden hareket ediyo birbirlerini çok seviyorlar inşallah doğumdan sonrada öyle olur. Yalnız benim kedi bana çok düşkün dengeyi çok iyi kurmam lazım doğumdan sonra. Sen doktorunla konuştunmu kedi konusunu? Benim dr çocuk doğunca ilk gün giydiği kıyafeti eve gönder kokusuna alışsın birden karşısına çıkarmayın kedi kıskançlık yapar yoksa dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?