2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aldığım nefes yetmiyor sanki kaburgalarım çok ağrıyor ve bu giderek artacak sanırım

aylardır yan duruyor bizimki
kafa solda ayaklar sağda
hanımefendi koca totosunu kaldıramadı bi türlü

döner mi acaba artık
Bi nazlida bizde var canim 30.haftadan beri milim kipirdamadi :) bi amuda kalkmadigim kaldi ama yok yani :) canim donme konusu kismet işi o kadar cok sey okudum ki 37 de 38 de donen ve onu gectim dogum esnasinda bile donen var beklemek gerek sabirla

Yoktur canim ne sorun olacak bebisin oynuyorsa agrin sizin yoksa sorunda yok karin búyúmesi 9nemli degil bebegin kilo almasi 9ne.li benim hic okadar buyuk karnim olmadi dogumuma 3 haftadan az kaldi hala karnim bùyuk degil doktor kiloyu gobekten almamissin be is almis dedi

eger normal dogum yapacaksan bence kılosu cok ıyı:)
dogum kolay olur
ılk kızım 36. haftada 2600 küsür dogdu, normal oldu
hıc skntı yapma bırsey olmaz ınsallah Allah ın ıznyle

hayırlı haberlerle gel canım
baya ılerledık hafta olarak hamfdolsun
sonumuz ıyı olur ınsallah

Benim sipa dòndügynden beri assagiya baski yapiyo hareketlerinde tekme gibi degilde zorlama gibi yani sabki orasi disari cikacakmis gibi oluyo ordan anlayabilirsin
interiorarchitect ters mi duruyor yan mı ?

benimki de hiç dönmedi yaaa
arada sancı falan yapıyor alt tarafa baskı var gibi ama
dönmeyi becerebildi mi bilmem

Kızlar ultrason kagidina dikkat ettigimde FL olcusu uyluk kemigi 1 hafta geride çıkmış nrmalde ileride yada haftasında cikiodu boyle olan varmı ? Gerçi son haftalarda bebek çok büyüdüğü yer olmadigi ve bacaklarını katladigi için tam olculemiormus diye yazio nette yinede dikkatimi çeki :/

ay inşallah ya
hem stres oluyorum hemde normal istiyorum daha rahat ederim diye ama
bişi yapmadım dönmesi için
bakalım dönecek mi nazlı hanımlar

Benim sipa dòndügynden beri assagiya baski yapiyo hareketlerinde tekme gibi degilde zorlama gibi yani sabki orasi disari cikacakmis gibi oluyo ordan anlayabilirsin

benimkisi dönmeden zorluyor eliyle mi totosuyla mı bilmem ama
beli zamanlarda
şimdi düştü aşağı diyorum öyle bi baskı yapıyor
sonra doktora gittiğimizde aynı pozisyonda görüyoruz

Tzadkiel ben aylarca hiç bakmadım fl ölçüsüne doktor boyunu dediği için
bence sıkıntı olsa doktorun derdi
dedğin gibi artık rahat olmadıkları için yapılan ölçümler hatalı çıkabiliyor

@MrsBiyolog bebeğin duruşuyla alakalı göbeğim bazen devasa oluyor bazen de küçücük kalıyor
hareketi de normalse hiç takma kafana

Yanı boyu ztn sat a göre ilerde gidio doktorda bişey demedi ben ultrason olculerine bakarken gördüm

Selam kızlar biz geldik oğluşumdan teyzoşlara bir poz geldi bugün. Sezeryan tarihini 08.08 de istedim doktorum erken doğmaya kalkmazsa eger neden olmasın dedi ve sezeryan tarihimiz 08.08.2018 saat 08:08 de :) oğlumun sağlığı çok iyiydi çok şükür 48 cm olmuş kilosuda 2500.

H
Masallah pasaya yerim ben onun suratini hadi hayirlisi gùnde alinmis tarih gyzel uyumlu hayirlisiyla gelsein kuzu

Korkutma kendini canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz dualarım sizinle. Bizi habersiz bırakma

H

Masallah pasaya yerim ben onun suratini hadi hayirlisi gùnde alinmis tarih gyzel uyumlu hayirlisiyla gelsein kuzu
Sağol canım hazırlıkları bitirip bekleme zamanı artık. Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah

Ama senin pasa benim prensesimin abisi olacakti ònce dogacakti biz sizi takip ediyorduk oyun bozanlik yaptiniz
Sağol canım hazırlıkları bitirip bekleme zamanı artık. Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah

Ben onu yerim yer benim oğluma çok benziyor , sabah uyandığımda kafasını ayak bileğimin üzerine koymuş bir Patisini de bacağıma atmıştı, uyandıramadım 10 dk geç kalıyordum
Benim paşamda patisi hep karnımda çok şekerler ya. Hamilelikten önce hep kucagıma gelirdi şimdi karnıma çıkmıyor karnıma patisini koyuyor resmen karnıma sarılıp uyuyor öyle oğluşta içerden hareket ediyo birbirlerini çok seviyorlar inşallah doğumdan sonrada öyle olur. Yalnız benim kedi bana çok düşkün dengeyi çok iyi kurmam lazım doğumdan sonra. Sen doktorunla konuştunmu kedi konusunu? Benim dr çocuk doğunca ilk gün giydiği kıyafeti eve gönder kokusuna alışsın birden karşısına çıkarmayın kedi kıskançlık yapar yoksa dedi.

Arkadaşlar protein çıkmadı bugün idrar tahlilimde. Bazen gebelerde olabilir dedi doktor. Ama bolca enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmamı ve tansiyon takibi yapmamı istedi. Çok şükür her şey yolunda. İyi dilekleriniz için çoook teşekkürler. Öpüyorum sizleri :)

Bizde de durum oyle canim ilgi biraz bölünüyor
Biri gidip gunduz yatak odasindaki besige yatiyor hemen sallaniyor ya seviyor cadi
Biri de korkuyor aglarken saklaniyor susunca cikiyor ama sorun olmadi tuylerini tras ettirdom bide sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…