2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben cuma gunu aksam annemlere gidiyorum yani ailecek gidiyoruz :) sali gunu doncez sizce hastane cantalarimizi yanimda goturmeli miyim nolur nolmaz diye annemler 2 saatlik mesafede oturuyorlar aslinda cok uzak degil
kendi arabanla gidiyosan at bagaja canım ama otobüsleyse gerek yok allaha emanet

Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin canim dort gozle bekliyorum donmeni :) senden gelecek guzel haber bana da umut olcak :)

Peki Doğumun nasıldı? Ben normal bekliyordum. Erkene almak zorunda kalır mıyım acaba? Çantalarım bile hazır değil annemler daha gelmedi

Herşey normal zamanında oldu. Tansiyonum normaldi yükselme olmadı. Doğum sonrası da bir müddet takip edildi yine yükselme olmadı . Gebeliğe bağlı dediler. Bir problem olmadı yani.

Canim sen simdiden gunde 1 2 kez bebek aglamasi dinlet benimkilerden biri acayip korkuyor cok agladiginda alissin yavrucak basina geleceklere

Ama.aglamadiginda gelip saçlarını kokluyup opuyor kardesinin

kendi arabanla gidiyosan at bagaja canım ama otobüsleyse gerek yok allaha emanet
Yok canim arabayla gidiyoruz alcam yanıma yuzmeye falan gitcem oldu da döndü orda bi de sanci geldi normal dogurdum falan neme llazim :) :) umut dunyasi iste :) yanimda olsun çanta :)

Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin canim dort gozle bekliyorum donmeni :) senden gelecek guzel haber bana da umut olcak :)
canım bu kutup ayısı egzersizi var ya yerden sürekli oyuncak toplama işlemine benzemiyo mu sencede eğer işe yarıyosa dönmüş olmaso lazım sürekli sürünerek oyuncak topluyorum

Herşey normal zamanında oldu. Tansiyonum normaldi yükselme olmadı. Doğum sonrası da bir müddet takip edildi yine yükselme olmadı . Gebeliğe bağlı dediler. Bir problem olmadı yani.
Tansiyonum bugün normaldi tahlil verdikten sonra ölçtürdüm. 10/8 yüksek değil Yani. Bakalım ne olacak hayırlısı ...

Yok canim arabayla gidiyoruz alcam yanıma yuzmeye falan gitcem oldu da döndü orda bi de sanci geldi normal dogurdum falan neme llazim :) :) umut dunyasi iste :) yanimda olsun çanta :)
ay hadi inşallah yüzme falan faydalı gelir belki canım insan dönmeden öncede gönül rahatlığıyla normal doğumu kolaylaştırıcı şeyleri uygulayamıyo ki

Yanındami kalcak cnm dogumdan sonra benim kizda bana çok düşkun ben hastanede kalsin istemiorum gün boyu durur ama aksam anneannesinde kalır diye dusunuorum tabi tutturmassa kalacam diye
Evet kendiside kalmak istiyor. Hem ben o haldeyken acaba ne yapıyor,nasıl diye düşünmek istemiyorum en azından gece yanımda olsun. Bi de bizimkinin uykusu ağır maşallah uyuduktan sonra dünyayla iletişimi kesiliyor gündüz de hastanenin hemen karşısında burger king vs var. Kardeşim oralara götürüp oyalar zaman geçer. 1 gün zaten

canım bu kutup ayısı egzersizi var ya yerden sürekli oyuncak toplama işlemine benzemiyo mu sencede eğer işe yarıyosa dönmüş olmaso lazım sürekli sürünerek oyuncak topluyorum
Bende oyle canim o hareketin faydasi olsaydi simdiye 5 tur donmesi gerekirdi gunde 5 vakit oyuncak topluyoruz :) hic mi faydasi olmaz :)

ay hadi inşallah yüzme falan faydalı gelir belki canım insan dönmeden öncede gönül rahatlığıyla normal doğumu kolaylaştırıcı şeyleri uygulayamıyo ki
Iste son umidim o kaldi yuzerken döndü döndü donmedi gercekten umudu kesicem artik
Aynen korkuyorum ya diyorum acilmam olursa bebek donmeden once o yuzden kaldim oyle bi seyde yapamiyorum bakalim insallah faydasi olur yuzmenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…