2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sen simdiden gunde 1 2 kez bebek aglamasi dinlet benimkilerden biri acayip korkuyor cok agladiginda alissin yavrucak basina geleceklere

Ama.aglamadiginda gelip saçlarını kokluyup opuyor kardesinin
Benimki elektrik süpürgesi gibi seslerden acayip korkuyor iyi oldu söylemen canım dinletim şimdiden. Sen nasıl alıştırdın eve oğluşun kıyafetini yolladınmı koklasın alışsın diye?

Naber canımslar :) nasıl geçiyor gunleriniz
Benim sanki karnım küçüldü ya daha da büyümesi gerekirken
aramızda ıkı gün var ama cok zor geçiyor cnm şimdiden böyleyim daha zamanda var ne yapıcam bılemıyorum bel ağrısı kasık da baskı hararet basma ne ararsan var

Dur su bebeleri bi dondurelim baslariz egzersizlere ananaslara caylara :) korkma korkuldugu gibi degil sonuc olarak her iki dogum yontemininde kendine gore cilesi var ikiside kolay degil bir can doguruyorsun sonucta bosuna mi cennet serilmis ayaklarimiza :) Allah kolay getirsin saglikla kucaklamayi nasip etsin hepimize insallah

Hastaneye gideckler gittiniz mj naptinjz... Esimle dun doğum videosu izledj adam bakamiyor bileee heyyy yavrum sen bakamiyorun bn o ani yasicam dio allah yardimcin olsun kolay glsn :)) bnde ne acayip insan korkar bnde oda yok izliyom :)))

Ben de envai cesit sey izledim izliyorum. Korkup etkilenmem oyle şeylerden. Iyi düşünürüm, kolay dogurcam ben falan der motive ederim kendimi :)

bana da sezeryan cesaret gıbı gelıyor :) kesıyorlar sonucta :)

Aynen ya, ne de olsa ameliyat, operasyon. Nasil ki ameliyata gerek olursa giriyoruz, ayni mantik aslinda...

Ben de en son 34te gittigimde basi asagida dedi doktor. Oh dedim su çok kafama takiliyordu. Doktor da niye bunu dusunuyorsun ki dogurma kadar vakti var, dogumda bile donuyor merak etme diye rahatlatmıştı ama yibe de insan evelinde dönsün de kafam rahat olsun istiyo...

eger normal dogum yapacaksan bence kılosu cok ıyı:)
dogum kolay olur
ılk kızım 36. haftada 2600 küsür dogdu, normal oldu
hıc skntı yapma bırsey olmaz ınsallah Allah ın ıznyle

Ben de katiliyorum. Normal doğacaksa amaann iri olmayiversin, sisiririz biz onu dogunca :))

Bizim de aramiz bir hafta seninle... gozun aydin bir sikinti yokmus. Ben de haftaya sali gitcem bakalim 2.5 olmus muyuz biz de...

Cok sukur gozun aydin bir sikinti yokmus canim

Olmuştur canım benim oğlan biraz zayıf. Sağlıklı olsunlar kuzular

Tyzeleri makineye ilk camasirlarimizj attik 2 3 makine daha yikanck şeyler varbal böcügumu özledmm ya sipa.. kzlar bn vsrya gecen sene bu ay hamileydim ama bebegimin kalbi durmus gelisim geriligi olmustu. 17snde kurtaj olmstm yine aynı ay hamileyim ve bcogumu kucagima almaya az kaldi rabbimn izniyle ins

Benımde sızım gıbı bebegımın kalbı durmustu gecen yıl 10 Ağustos ta kurtaj olmustum bu yıl yıne hamıleyım ve sat a gore dogum tarıhım 11 Ağustos gozukuyor. Inş hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alırız hepımız

Aynen oyle canim dogum baslayincada donebiliyorda iste insan kafasina takiyor donse en azindan kafamiz rahat edecek

Aminn aminn insss..

Masallah yakisikli pasaya tarihinizde cok guzel canimm saglikla gelsin insallah
Cok gecmis olsun canim
Gule gule giysin kuzucuk cicilerini canim. Nerdeyse çoğumuzun kayiplari var bu sekilde bazilarimizin birden fazla ama sukur ki rabbim nasip etti ben ogluma hamile kalmadan bir ay once kurtaj oldum bos gebelikten bi gun bi olayda oyle canim yandi ki kalbim kirildi eve geldim isiklari acmadim aglaya aglaya yalvardim Allaha Allahim nolur bana nasip et tekrar hamile kalmayi bende anne olayim sukur ekimde kurtaj oldum kasimda hamile kaldim agustosta oglumu kucakladim :) bazen bazı acilarin uzuntulerin yasanmasi gerekiyor kiymetinin bilinmesi icin demek ki :) Allah hepimize saglikla kucaklamayi her zaman guzel gunler yasamayi nasip etsin :)

Maşallah kuzuya :) ne güzel ayarlamışsınız tarihi paşa paşa beklesin o da inşallah

Maşallah ya benimki de paçamdan ayrılmıyor , inşallah sorun olmaz doğumdan sonra da çünkü bizimki de bana çok düşkün, ben iki doktorla konuştum ikisi de benden rahattı hiç sorun olmaz dediler beni rahatlattılar, ilk başta kıskanabiliyorlarmış ama maalesef, o kokulu kıyafetini göndermeyi de duymuştum daha önce

amin amin inss..2 sene hic olmadi ardından bir bos gebelik ve kalbi duran bir bebigim oldu. Hyrlisi Rabbimden dedm ve smdi bal bocugume kavuşmaya az kaldi ins.. bizler iyi bir anne baba bocuklrimznde hyrli evlat olmasini nasip etsn rabbm....

Hayırlısı bu zamandaymış demek ki , sağlıkla al kucağına inşallah , sağlıklı uzun ömrü olsun bebişin

Kizlar nasilsiniz? Hastane cantaniz hazir mi, benim hala hazir degil, henuz hepsini yikamadim, birkac seyim daha kaldi yikamak icin. Sizce gec mi kaldim, 34 haftadayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…