- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #55.421
Insallah canim bi doguralim hayirlisiyla ben bi gorsem agustosun ilk haftasini ondan sonra istedigi zaman gelebilir kuzumBen hep son sıralara taliptim zaten. Senin cimcime abla olacak ayy ne ablalık yapar varya prenses :)
Benimki elektrik süpürgesi gibi seslerden acayip korkuyor iyi oldu söylemen canım dinletim şimdiden. Sen nasıl alıştırdın eve oğluşun kıyafetini yolladınmı koklasın alışsın diye?Canim sen simdiden gunde 1 2 kez bebek aglamasi dinlet benimkilerden biri acayip korkuyor cok agladiginda alissin yavrucak basina geleceklere
Ama.aglamadiginda gelip saçlarını kokluyup opuyor kardesinin
aramızda ıkı gün var ama cok zor geçiyor cnm şimdiden böyleyim daha zamanda var ne yapıcam bılemıyorum bel ağrısı kasık da baskı hararet basma ne ararsan varNaber canımslar :) nasıl geçiyor gunleriniz
Benim sanki karnım küçüldü ya daha da büyümesi gerekirken
Dur su bebeleri bi dondurelim baslariz egzersizlere ananaslara caylara :) korkma korkuldugu gibi degil sonuc olarak her iki dogum yontemininde kendine gore cilesi var ikiside kolay degil bir can doguruyorsun sonucta bosuna mi cennet serilmis ayaklarimiza :) Allah kolay getirsin saglikla kucaklamayi nasip etsin hepimize insallahay inşallah ya
hem stres oluyorum hemde normal istiyorum daha rahat ederim diye ama
bişi yapmadım dönmesi için
bakalım dönecek mi nazlı hanımlar
benimkisi dönmeden zorluyor eliyle mi totosuyla mı bilmem ama
beli zamanlarda
şimdi düştü aşağı diyorum öyle bi baskı yapıyor
sonra doktora gittiğimizde aynı pozisyonda görüyoruz
@Tzadkiel ben aylarca hiç bakmadım fl ölçüsüne doktor boyunu dediği için
bence sıkıntı olsa doktorun derdi
dedğin gibi artık rahat olmadıkları için yapılan ölçümler hatalı çıkabiliyor
@MrsBiyolog bebeğin duruşuyla alakalı göbeğim bazen devasa oluyor bazen de küçücük kalıyor
hareketi de normalse hiç takma kafana
Hastaneye gideckler gittiniz mj naptinjz... Esimle dun doğum videosu izledj adam bakamiyor bileee heyyy yavrum sen bakamiyorun bn o ani yasicam dio allah yardimcin olsun kolay glsn :)) bnde ne acayip insan korkar bnde oda yok izliyom :)))
bana da sezeryan cesaret gıbı gelıyor :) kesıyorlar sonucta :)
Bi nazlida bizde var canim 30.haftadan beri milim kipirdamadi :) bi amuda kalkmadigim kaldi ama yok yani :) canim donme konusu kismet işi o kadar cok sey okudum ki 37 de 38 de donen ve onu gectim dogum esnasinda bile donen var beklemek gerek sabirla
eger normal dogum yapacaksan bence kılosu cok ıyı:)
dogum kolay olur
ılk kızım 36. haftada 2600 küsür dogdu, normal oldu
hıc skntı yapma bırsey olmaz ınsallah Allah ın ıznyle
Eki Görüntüle 2167627 Selam kızlar biz geldik oğluşumdan teyzoşlara bir poz geldi bugün. Sezeryan tarihini 08.08 de istedim doktorum erken doğmaya kalkmazsa eger neden olmasın dedi ve sezeryan tarihimiz 08.08.2018 saat 08:08 de :) oğlumun sağlığı çok iyiydi çok şükür 48 cm olmuş kilosuda 2500.
Arkadaşlar protein çıkmadı bugün idrar tahlilimde. Bazen gebelerde olabilir dedi doktor. Ama bolca enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmamı ve tansiyon takibi yapmamı istedi. Çok şükür her şey yolunda. İyi dilekleriniz için çoook teşekkürler. Öpüyorum sizleri :)
Olmuştur canım benim oğlan biraz zayıf. Sağlıklı olsunlar kuzularBen de envai cesit sey izledim izliyorum. Korkup etkilenmem oyle şeylerden. Iyi düşünürüm, kolay dogurcam ben falan der motive ederim kendimi :)
Aynen ya, ne de olsa ameliyat, operasyon. Nasil ki ameliyata gerek olursa giriyoruz, ayni mantik aslinda...
Ben de en son 34te gittigimde basi asagida dedi doktor. Oh dedim su çok kafama takiliyordu. Doktor da niye bunu dusunuyorsun ki dogurma kadar vakti var, dogumda bile donuyor merak etme diye rahatlatmıştı ama yibe de insan evelinde dönsün de kafam rahat olsun istiyo...
Ben de katiliyorum. Normal doğacaksa amaann iri olmayiversin, sisiririz biz onu dogunca :))
Bizim de aramiz bir hafta seninle... gozun aydin bir sikinti yokmus. Ben de haftaya sali gitcem bakalim 2.5 olmus muyuz biz de...
Cok sukur gozun aydin bir sikinti yokmus canim
Benımde sızım gıbı bebegımın kalbı durmustu gecen yıl 10 Ağustos ta kurtaj olmustum bu yıl yıne hamıleyım ve sat a gore dogum tarıhım 11 Ağustos gozukuyor. Inş hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alırız hepımızTyzeleri makineye ilk camasirlarimizj attik2 3 makine daha yikanck şeyler var bal böcügumu özledmm ya sipa.. kzlar bn vsrya gecen sene bu ay hamileydim ama bebegimin kalbi durmus gelisim geriligi olmustu. 17snde kurtaj olmstm yine aynı ay hamileyim ve bcogumu kucagima almaya az kaldi rabbimn izniyle ins
Aynen oyle canim dogum baslayincada donebiliyorda iste insan kafasina takiyor donse en azindan kafamiz rahat edecekBen de envai cesit sey izledim izliyorum. Korkup etkilenmem oyle şeylerden. Iyi düşünürüm, kolay dogurcam ben falan der motive ederim kendimi :)
Aynen ya, ne de olsa ameliyat, operasyon. Nasil ki ameliyata gerek olursa giriyoruz, ayni mantik aslinda...
Ben de en son 34te gittigimde basi asagida dedi doktor. Oh dedim su çok kafama takiliyordu. Doktor da niye bunu dusunuyorsun ki dogurma kadar vakti var, dogumda bile donuyor merak etme diye rahatlatmıştı ama yibe de insan evelinde dönsün de kafam rahat olsun istiyo...
Ben de katiliyorum. Normal doğacaksa amaann iri olmayiversin, sisiririz biz onu dogunca :))
Bizim de aramiz bir hafta seninle... gozun aydin bir sikinti yokmus. Ben de haftaya sali gitcem bakalim 2.5 olmus muyuz biz de...
Cok sukur gozun aydin bir sikinti yokmus canim
Aminn aminn insss..Benımde sızım gıbı bebegımın kalbı durmustu gecen yıl 10 Ağustos ta kurtaj olmustum bu yıl yıne hamıleyım ve sat a gore dogum tarıhım 11 Ağustos gozukuyor. Inş hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alırız hepımız
Masallah yakisikli pasayaEki Görüntüle 2167627 Selam kızlar biz geldik oğluşumdan teyzoşlara bir poz geldi bugün. Sezeryan tarihini 08.08 de istedim doktorum erken doğmaya kalkmazsa eger neden olmasın dedi ve sezeryan tarihimiz 08.08.2018 saat 08:08 de :) oğlumun sağlığı çok iyiydi çok şükür 48 cm olmuş kilosuda 2500.
Cok gecmis olsun canimArkadaşlar protein çıkmadı bugün idrar tahlilimde. Bazen gebelerde olabilir dedi doktor. Ama bolca enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmamı ve tansiyon takibi yapmamı istedi. Çok şükür her şey yolunda. İyi dilekleriniz için çoook teşekkürler. Öpüyorum sizleri :)
Gule gule giysin kuzucuk cicilerini canim. Nerdeyse çoğumuzun kayiplari var bu sekilde bazilarimizin birden fazla ama sukur ki rabbim nasip etti ben ogluma hamile kalmadan bir ay once kurtaj oldum bos gebelikten bi gun bi olayda oyle canim yandi ki kalbim kirildi eve geldim isiklari acmadim aglaya aglaya yalvardim Allaha Allahim nolur bana nasip et tekrar hamile kalmayi bende anne olayim sukur ekimde kurtaj oldum kasimda hamile kaldim agustosta oglumu kucakladim :) bazen bazı acilarin uzuntulerin yasanmasi gerekiyor kiymetinin bilinmesi icin demek ki :) Allah hepimize saglikla kucaklamayi her zaman guzel gunler yasamayi nasip etsin :)Tyzeleri makineye ilk camasirlarimizj attik2 3 makine daha yikanck şeyler var bal böcügumu özledmm ya sipa.. kzlar bn vsrya gecen sene bu ay hamileydim ama bebegimin kalbi durmus gelisim geriligi olmustu. 17snde kurtaj olmstm yine aynı ay hamileyim ve bcogumu kucagima almaya az kaldi rabbimn izniyle ins
Maşallah kuzuya :) ne güzel ayarlamışsınız tarihi paşa paşa beklesin o da inşallahEki Görüntüle 2167627 Selam kızlar biz geldik oğluşumdan teyzoşlara bir poz geldi bugün. Sezeryan tarihini 08.08 de istedim doktorum erken doğmaya kalkmazsa eger neden olmasın dedi ve sezeryan tarihimiz 08.08.2018 saat 08:08 de :) oğlumun sağlığı çok iyiydi çok şükür 48 cm olmuş kilosuda 2500.
Ben deeeKızlar kızım için isim öneriniz var mı halen karar vermiş değilim
Maşallah ya benimki de paçamdan ayrılmıyor , inşallah sorun olmaz doğumdan sonra da çünkü bizimki de bana çok düşkün, ben iki doktorla konuştum ikisi de benden rahattı hiç sorun olmaz dediler beni rahatlattılar, ilk başta kıskanabiliyorlarmış ama maalesef, o kokulu kıyafetini göndermeyi de duymuştum daha önceBenim paşamda patisi hep karnımda çok şekerler ya. Hamilelikten önce hep kucagıma gelirdi şimdi karnıma çıkmıyor karnıma patisini koyuyor resmen karnıma sarılıp uyuyor öyle oğluşta içerden hareket ediyo birbirlerini çok seviyorlar inşallah doğumdan sonrada öyle olur. Yalnız benim kedi bana çok düşkün dengeyi çok iyi kurmam lazım doğumdan sonra. Sen doktorunla konuştunmu kedi konusunu? Benim dr çocuk doğunca ilk gün giydiği kıyafeti eve gönder kokusuna alışsın birden karşısına çıkarmayın kedi kıskançlık yapar yoksa dedi.
amin amin inss..2 sene hic olmadi ardından bir bos gebelik ve kalbi duran bir bebigim oldu. Hyrlisi Rabbimden dedm ve smdi bal bocugume kavuşmaya az kaldi ins.. bizler iyi bir anne baba bocuklrimznde hyrli evlat olmasini nasip etsn rabbm....Gule gule giysin kuzucuk cicilerini canim. Nerdeyse çoğumuzun kayiplari var bu sekilde bazilarimizin birden fazla ama sukur ki rabbim nasip etti ben ogluma hamile kalmadan bir ay once kurtaj oldum bos gebelikten bi gun bi olayda oyle canim yandi ki kalbim kirildi eve geldim isiklari acmadim aglaya aglaya yalvardim Allaha Allahim nolur bana nasip et tekrar hamile kalmayi bende anne olayim sukur ekimde kurtaj oldum kasimda hamile kaldim agustosta oglumu kucakladim :) bazen bazı acilarin uzuntulerin yasanmasi gerekiyor kiymetinin bilinmesi icin demek ki :) Allah hepimize saglikla kucaklamayi her zaman guzel gunler yasamayi nasip etsin :)
Hayırlısı bu zamandaymış demek ki , sağlıkla al kucağına inşallah , sağlıklı uzun ömrü olsun bebişinTyzeleri makineye ilk camasirlarimizj attik2 3 makine daha yikanck şeyler var bal böcügumu özledmm ya sipa.. kzlar bn vsrya gecen sene bu ay hamileydim ama bebegimin kalbi durmus gelisim geriligi olmustu. 17snde kurtaj olmstm yine aynı ay hamileyim ve bcogumu kucagima almaya az kaldi rabbimn izniyle ins
Amin canimmamin amin inss..2 sene hic olmadi ardından bir bos gebelik ve kalbi duran bir bebigim oldu. Hyrlisi Rabbimden dedm ve smdi bal bocugume kavuşmaya az kaldi ins.. bizler iyi bir anne baba bocuklrimznde hyrli evlat olmasini nasip etsn rabbm....
Amn ins butun bebislerinHayırlısı bu zamandaymış demek ki , sağlıkla al kucağına inşallah , sağlıklı uzun ömrü olsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?