- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #55.441
Amin canım sağolMasallah yakisikli pasayatarihinizde cok guzel canimm saglikla gelsin insallah
Cok gecmis olsun canim
Gule gule giysin kuzucuk cicilerini canim. Nerdeyse çoğumuzun kayiplari var bu sekilde bazilarimizin birden fazla ama sukur ki rabbim nasip etti ben ogluma hamile kalmadan bir ay once kurtaj oldum bos gebelikten bi gun bi olayda oyle canim yandi ki kalbim kirildi eve geldim isiklari acmadim aglaya aglaya yalvardim Allaha Allahim nolur bana nasip et tekrar hamile kalmayi bende anne olayim sukur ekimde kurtaj oldum kasimda hamile kaldim agustosta oglumu kucakladim :) bazen bazı acilarin uzuntulerin yasanmasi gerekiyor kiymetinin bilinmesi icin demek ki :) Allah hepimize saglikla kucaklamayi her zaman guzel gunler yasamayi nasip etsin :)
Bende geçen sene temmuz 21 de bebeğimi 3. ayında kaybettim canım çok zor günler geçirdim ama şükürki Allah nasip etti kucağımıza alacagız çok az kaldı.Tyzeleri makineye ilk camasirlarimizj attik2 3 makine daha yikanck şeyler var bal böcügumu özledmm ya sipa.. kzlar bn vsrya gecen sene bu ay hamileydim ama bebegimin kalbi durmus gelisim geriligi olmustu. 17snde kurtaj olmstm yine aynı ay hamileyim ve bcogumu kucagima almaya az kaldi rabbimn izniyle ins
Ay valla herseyi ayarladık inşallah bekler yoksa ben o poposunu hem kızartır hem ısırırım :) sağlıkla gelsinde tarihi değiştirsin paşamMaşallah kuzuya :) ne güzel ayarlamışsınız tarihi paşa paşa beklesin o da inşallah
Masallah canim, insallah bekler melegin, tarihi cok iyi secmissiniz.Ay valla herseyi ayarladık inşallah bekler yoksa ben o poposunu hem kızartır hem ısırırım :) sağlıkla gelsinde tarihi değiştirsin paşam
Valla onlarda aynen bebek gibi ilgi bekliyorlar dr bebegin kokusunu yolla hiçbir sorun olmaz dedi denicez bakalımMaşallah ya benimki de paçamdan ayrılmıyor , inşallah sorun olmaz doğumdan sonra da çünkü bizimki de bana çok düşkün, ben iki doktorla konuştum ikisi de benden rahattı hiç sorun olmaz dediler beni rahatlattılar, ilk başta kıskanabiliyorlarmış ama maalesef, o kokulu kıyafetini göndermeyi de duymuştum daha önce
Canım ben bugün gittim dönmüş bebeğim şükürler olsun :) geçen Çarşamba makat geliş duruyordu. Karnımda hareket ettiği zaman hemen kalçamın altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikiyordum bi 10 dk duruyordum öyle. Hareketleri değişti anladım döndüğünü :) yalnız bu sefer de şöyle bi problem var gebe kalmadan önce smear yapılmıştı rahim ağzında yara vardı, enfeksiyon vardı, 8 ay geçti aradan eğer enfeksiyon devam ediyorsa normal doğuma engelmişDur su bebeleri bi dondurelim baslariz egzersizlere ananaslara caylara :) korkma korkuldugu gibi degil sonuc olarak her iki dogum yontemininde kendine gore cilesi var ikiside kolay degil bir can doguruyorsun sonucta bosuna mi cennet serilmis ayaklarimiza :) Allah kolay getirsin saglikla kucaklamayi nasip etsin hepimize insallah
İnşallah canım.Masallah canim, insallah bekler melegin, tarihi cok iyi secmissiniz.
Ben de daha baslamadim. Yarin izne cikiyorum, once oturup eksikleri belirlicem, alisveris yapicam sonra da artik yikama, utuleme ve cantaya yerlestirme islerini hallederim. 36-37. haftalarda hazir olmus olur, o da yeterlidir diye dusunuyorum...Kizlar nasilsiniz? Hastane cantaniz hazir mi, benim hala hazir degil, henuz hepsini yikamadim, birkac seyim daha kaldi yikamak icin. Sizce gec mi kaldim, 34 haftadayiz.
Icimi rahatlattin canim, gec mi kaldim acaba diye dusunuyordum, bebegimi esyalarini utulemedim hala, birde birkac seyi daha yikamam gerekiyor.Ben de daha baslamadim. Yarin izne cikiyorum, once oturup eksikleri belirlicem, alisveris yapicam sonra da artik yikama, utuleme ve cantaya yerlestirme islerini hallederim. 36-37. haftalarda hazir olmus olur, o da yeterlidir diye dusunuyorum...
Icimi rahatlattin canim, gec mi kaldim acaba diye dusunuyordum, bebegimi esyalarini utulemedim hala, birde birkac seyi daha yikamam gerekiyor.
hadi gozunaydin canimmm :) sen tahlillerini yaptir daha vakit var insallah gecer enfeksiyon murlaka kultur baktir ki ona gore versin ilaci doktorun insallah diledigin gibi bir dogum yaparsın bak bebisin dondugune gore vardie onun bi bildigi :) darisi banaCanım ben bugün gittim dönmüş bebeğim şükürler olsun :) geçen Çarşamba makat geliş duruyordu. Karnımda hareket ettiği zaman hemen kalçamın altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikiyordum bi 10 dk duruyordum öyle. Hareketleri değişti anladım döndüğünü :) yalnız bu sefer de şöyle bi problem var gebe kalmadan önce smear yapılmıştı rahim ağzında yara vardı, enfeksiyon vardı, 8 ay geçti aradan eğer enfeksiyon devam ediyorsa normal doğuma engelmişbi türlü rahatça normal doğum hayalleri kuramadım
Bende de enfeksiyon yara var merak etme engel değil doktorlar birşey buluyor mutlakaCanım ben bugün gittim dönmüş bebeğim şükürler olsun :) geçen Çarşamba makat geliş duruyordu. Karnımda hareket ettiği zaman hemen kalçamın altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikiyordum bi 10 dk duruyordum öyle. Hareketleri değişti anladım döndüğünü :) yalnız bu sefer de şöyle bi problem var gebe kalmadan önce smear yapılmıştı rahim ağzında yara vardı, enfeksiyon vardı, 8 ay geçti aradan eğer enfeksiyon devam ediyorsa normal doğuma engelmişbi türlü rahatça normal doğum hayalleri kuramadım
Yok canim erken dogum riskim yok, allaha cok sukur hamileligim cok rahat gecti, insallah dogumum da oyle olur.insallah hepimizin rahat gecer.Erken dogum riskin yok herhalde degil mi? Benim yok, 38. haftada kontrol var, o zamana kadar zaten hazir olmus olur, ilk gebeligim oldugu icin bebegin acele edecegini sanmiyorum. Dogum kendiliginden baslayana kadar beklicem zaten.
İnşallah darısı başınıza kızlar, bu taktiği deneyin mutlaka :) benim enfeksiyon idrar yollarında değil rahim ağzında canım oyüzden sıkıntılı bir durum.hadi gozunaydin canimmm :) sen tahlillerini yaptir daha vakit var insallah gecer enfeksiyon murlaka kultur baktir ki ona gore versin ilaci doktorun insallah diledigin gibi bir dogum yaparsın bak bebisin dondugune gore vardie onun bi bildigi :) darisi banarofleli_kedi ye placebo effect e
Kötü seyleri aklimiza getirmiyoruz ve bòcùgúmùze odaklaniyoruz onun hazirliklari onun tekmeleri dùrtmeleri bunlari düsunuyoruz demi canimTyzeleri makineye ilk camasirlarimizj attik2 3 makine daha yikanck şeyler var bal böcügumu özledmm ya sipa.. kzlar bn vsrya gecen sene bu ay hamileydim ama bebegimin kalbi durmus gelisim geriligi olmustu. 17snde kurtaj olmstm yine aynı ay hamileyim ve bcogumu kucagima almaya az kaldi rabbimn izniyle ins
Hayirlisi canim, ilk once tahlillerini yaptir gecmistie belki, gecmemisse de stres yapma canim sezeryan olur. Insallah sagilkla kucagimiza aliriz hepimiz bebeklerimizi.İnşallah darısı başınıza kızlar, bu taktiği deneyin mutlaka :) benim enfeksiyon idrar yollarında değil rahim ağzında canım oyüzden sıkıntılı bir durum.
Insallah gecer canim problem cikarmazİnşallah darısı başınıza kızlar, bu taktiği deneyin mutlaka :) benim enfeksiyon idrar yollarında değil rahim ağzında canım oyüzden sıkıntılı bir durum.
Haftaya tekrar smear yapılıp bakılacak bağışıklık oluşmuş mu diye. İnşallah geçmiştir canımHayirlisi canim, ilk once tahlillerini yaptir gecmistie belki, gecmemisse de stres yapma canim sezeryan olur. Insallah sagilkla kucagimiza aliriz hepimiz bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?