2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım sağol

Bende geçen sene temmuz 21 de bebeğimi 3. ayında kaybettim canım çok zor günler geçirdim ama şükürki Allah nasip etti kucağımıza alacagız çok az kaldı.

Valla onlarda aynen bebek gibi ilgi bekliyorlar dr bebegin kokusunu yolla hiçbir sorun olmaz dedi denicez bakalım

Canım ben bugün gittim dönmüş bebeğim şükürler olsun :) geçen Çarşamba makat geliş duruyordu. Karnımda hareket ettiği zaman hemen kalçamın altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikiyordum bi 10 dk duruyordum öyle. Hareketleri değişti anladım döndüğünü :) yalnız bu sefer de şöyle bi problem var gebe kalmadan önce smear yapılmıştı rahim ağzında yara vardı, enfeksiyon vardı, 8 ay geçti aradan eğer enfeksiyon devam ediyorsa normal doğuma engelmiş bi türlü rahatça normal doğum hayalleri kuramadım

Kizlar nasilsiniz? Hastane cantaniz hazir mi, benim hala hazir degil, henuz hepsini yikamadim, birkac seyim daha kaldi yikamak icin. Sizce gec mi kaldim, 34 haftadayiz.
Ben de daha baslamadim. Yarin izne cikiyorum, once oturup eksikleri belirlicem, alisveris yapicam sonra da artik yikama, utuleme ve cantaya yerlestirme islerini hallederim. 36-37. haftalarda hazir olmus olur, o da yeterlidir diye dusunuyorum...

Ben de daha baslamadim. Yarin izne cikiyorum, once oturup eksikleri belirlicem, alisveris yapicam sonra da artik yikama, utuleme ve cantaya yerlestirme islerini hallederim. 36-37. haftalarda hazir olmus olur, o da yeterlidir diye dusunuyorum...
Icimi rahatlattin canim, gec mi kaldim acaba diye dusunuyordum, bebegimi esyalarini utulemedim hala, birde birkac seyi daha yikamam gerekiyor.

Icimi rahatlattin canim, gec mi kaldim acaba diye dusunuyordum, bebegimi esyalarini utulemedim hala, birde birkac seyi daha yikamam gerekiyor.

Erken dogum riskin yok herhalde degil mi? Benim yok, 38. haftada kontrol var, o zamana kadar zaten hazir olmus olur, ilk gebeligim oldugu icin bebegin acele edecegini sanmiyorum. Dogum kendiliginden baslayana kadar beklicem zaten.

hadi gozunaydin canimmm :) sen tahlillerini yaptir daha vakit var insallah gecer enfeksiyon murlaka kultur baktir ki ona gore versin ilaci doktorun insallah diledigin gibi bir dogum yaparsın bak bebisin dondugune gore vardie onun bi bildigi :) darisi bana rofleli_kedi ye placebo effect e

Bende de enfeksiyon yara var merak etme engel değil doktorlar birşey buluyor mutlaka

Erken dogum riskin yok herhalde degil mi? Benim yok, 38. haftada kontrol var, o zamana kadar zaten hazir olmus olur, ilk gebeligim oldugu icin bebegin acele edecegini sanmiyorum. Dogum kendiliginden baslayana kadar beklicem zaten.
Yok canim erken dogum riskim yok, allaha cok sukur hamileligim cok rahat gecti, insallah dogumum da oyle olur.insallah hepimizin rahat gecer.

İnşallah darısı başınıza kızlar, bu taktiği deneyin mutlaka :) benim enfeksiyon idrar yollarında değil rahim ağzında canım oyüzden sıkıntılı bir durum.

Kötü seyleri aklimiza getirmiyoruz ve bòcùgúmùze odaklaniyoruz onun hazirliklari onun tekmeleri dùrtmeleri bunlari düsunuyoruz demi canim

İnşallah darısı başınıza kızlar, bu taktiği deneyin mutlaka :) benim enfeksiyon idrar yollarında değil rahim ağzında canım oyüzden sıkıntılı bir durum.
Hayirlisi canim, ilk once tahlillerini yaptir gecmistie belki, gecmemisse de stres yapma canim sezeryan olur. Insallah sagilkla kucagimiza aliriz hepimiz bebeklerimizi.

Hayirlisi canim, ilk once tahlillerini yaptir gecmistie belki, gecmemisse de stres yapma canim sezeryan olur. Insallah sagilkla kucagimiza aliriz hepimiz bebeklerimizi.
Haftaya tekrar smear yapılıp bakılacak bağışıklık oluşmuş mu diye. İnşallah geçmiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…