2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lavman hiç mi hiç abartılacak bir şey değil. Eşimin bağırsak rahatsızlığı var her gün kendi başına lavman yaptı yıllarca. Dayanılmayacak olsa aynı hastalığı yaşayan çocuğu yaşlısı... her gün yapamazdı diye düşünüyorum.

aramızda ıkı gün var ama cok zor geçiyor cnm şimdiden böyleyim daha zamanda var ne yapıcam bılemıyorum bel ağrısı kasık da baskı hararet basma ne ararsan var
Ay hiç sorma canım geçen oturduğum yerden kalkamadim kardeşlerim geldi tuttu kaldrdı beni gece zaten işkence dediğin gibi hararet basıyor.
rofleli_kedi doğru söylüyorsun giba aşağı indiği için küçüldü

Haklısın canım teşekkür ederim

Gecenlerde vakumlu hurc soran arkadaslar vardi şok markette var birde şok marketin bebek alezine baktim naylon geldi bana sert ben begenmedim kizlar

Acaba cocugun kanala girdigini biz anliyabilirmiyiz
Sanirim 36. haftadan sonra karnin asagi inmesi gibi bir olay var. Yani bebek kanala girince, rahim normalde durdugu yukseklikten asagi iniyor, disaridan bakinca da karnin inmis diyorlar. Oyle olunca nefes almada kolaylasma da oluyormus ama bu herkeste farkli zamanlarda olabilir ve belki disaridan anlasilmayabilirmis. Arkadasimin durumunda biz disaridan farki gorebilmistik.

Merhaba arkadaşlar bugün muayeneden çıktım 33haftaligim doktor kilosuna 2150 gr dedi zayıf bir bebek deyip durdu boyunada42 cm dedi ben 12gun önce başka bir doktora muayeneye gitmiştim boyuna o zamanda 42 demişti boy 12gunde hiç uzamazmi bebeğim cokmu zayıf ya ben sulandırıcı iğne kullanıyorum acaba yetmiyormu 33 haftalıkken sizinkiler ne kadardı birde bir haftada nekadar alması gerekiyor bebeğin ya moralim çok bozuldu

Evet, bu bana biraz sut annelik kavramini hatirlatiyor. Eskiden sutu fazla olan baskalarini da emzirir derlerdi, halbuki bence baskalarini da emzirdigi icin sutu artiyor :)
Kızımda emzirmek için bütün etrafta bebek aradım bulamadım. Şırıngadan fışkırır gibi akıyordu , hala derim yazık oldu o kadar süte. Ek gıdaya geçtiğinde bile mamayı sütümle yapıyordum . anneme çok minnetarım beni sürekli sağmaya zorladığı için

Arkadaslar bu hava hep böyle sıcakmı olacak hamilelerin duasi tutar diyorlar ben her gün hava serin olsun hatta yagmur bile yagabilir yeterki serinlesin diye dua edeyorum tutmuyo bu benim duam

Ben bu doktorlari anlamiyorum sisman bebegi neyapacaklar senin daha dogumuna var bizim gelin 40 haftasinda dogum yapti 3 kilo 80 gram dogurdu kafana takma eger takiyorsan kasar yumurta yogurt ceviz muz maden suyu gún icerisinde bunlari ye ben òyle yapiyorum faydasi oluyo dene sende kontrole gidene kadar

Kizlar doguma 1 hafta kala sút olsun diye neler yiyebiliriz acaba benim gòguslerim büyûmedi sanirim sütúmde fazla yok

ya aslında kilolu olmasından ziyade gelişimi yavasladimi acaba diye korktum birde sürekli zayıf bebek diyince kafama takıldı dediklerine dikkat ediyodum bir süredir dikkat etmiyorum yeniden yemeye baslayayim

Benimki elektrik süpürgesi gibi seslerden acayip korkuyor iyi oldu söylemen canım dinletim şimdiden. Sen nasıl alıştırdın eve oğluşun kıyafetini yolladınmı koklasın alışsın diye?
Canim kiyafetten 1 gun sonra geldi zaten oglusum alıştırma firsati olmadi hatta geldigi gun tras oldular
Ama cok sorun olmadi cok yuksek aglamadigi sürece sıkıntı yok aglayinca da bir tanesi saklanıyor

Canim ben reflu yatagi aldim, ama bir arkadasim isine hic yaramaz dedi, bakalim internetten arastirdim, bazilarina ilk haftalarda cok yardim etmis.
Sadece orda yatiyor yaramaz mi hic
Dr ya yan yatirin yada reflu yastiginda dedi
Yan yatirmaya korkuyorum geceleri kundakla yatiyor zaten döner yuz ustu dye.korkuyorum elleri de sarili ama.reflu kurtarici oluyor

Aynen doğru söylüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…