2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece orda yatiyor yaramaz mi hic
Dr ya yan yatirin yada reflu yastiginda dedi
Yan yatirmaya korkuyorum geceleri kundakla yatiyor zaten döner yuz ustu dye.korkuyorum elleri de sarili ama.reflu kurtarici oluyor
Ne için alıyorsunuz bu reflü yatağını her bebeğe almak şart mı

Sadece orda yatiyor yaramaz mi hic
Dr ya yan yatirin yada reflu yastiginda dedi
Yan yatirmaya korkuyorum geceleri kundakla yatiyor zaten döner yuz ustu dye.korkuyorum elleri de sarili ama.reflu kurtarici oluyor
Bence de canim isime yarar, bende yan yatirmaya korkuyorum sirt ustune donmesin diye, ama reflu yataginda donemez bence.

Bence normal kilosu daha 33 haftalık üç kilo olucak hali yok anca zaten doğuma kadar da kilo alıcak benim doktorum bana kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil dedi 3 3.5 kilo arası bizim için ideal dedi yani en az 3 kiloyu bulsun doğumda dedi ee senin bebeğin şimdi 2800 falan olsa doğuma kadar dört kiloyu bulur öyle birşeye de gerek yok bence gayet iyi kilosu sen takma doktorun dediğini kahvaltıda peynir kaşar yumurta ye bunlar bebeğe kilo yapıyor zaten

Sen gittinmi muayeneye bide dùsersin falan allah korusun dikkat et bari
Yok canim dusmem zaten oyle yuksekte bi hareket degil utunun bi ucu koltukta diger ucu kanepede basim yerde ayaklarim koltukta olacak sekilde uzaniyorum ama bana misin demiyor kizim :) ben en son gittigimde tersti yine hala da ters canim basi kaburgamda

canım dönmüş bizimki

Ûtû masasi tepe üstu derken canim sen ne yapiyorsun anlayamadim beni aydinlatirmisin lùtfen
Canım otururken uzanırken vs bebek karnımda hareket etmeye başlayınca hemen kalçamın altına yastık koyup bacaklarımı havaya kaldırıyordum, 5-6 defa yaptım denk geldikçe aklıma geldikçe. Zaten sonradan hareketleri değişti eşime dedim kesin döndü diye :) gerçektende dönmüş :)

Kızlar simdi hastane icin kapi süsü isimlik yastık falan yaptirdinizya hastane besigine tülden bisey yaptinizmi fiyonk gibi falan
Ben fiyonk gibi birşey yapayım diyorum ama yapmadım henüz

Bu hastane cantalarina kiyafetleri erkenmi koydum acaba burusurlarmiki
Bende koydum nolur nolmaz diye eşim anlamaz bulamaz diye ama kırışmış olabilir haftaya izne ayrılınca tekrar açıp bakarım olmadı

Canim ben dun resim atmistim ya ordakinden yapcam
Ay ben kaçırmışım kaçıncı sayfada merak ettim

Bu sekilde yapcam canim

eger normal dogum yapacaksan bence kılosu cok ıyı:)
dogum kolay olur
ılk kızım 36. haftada 2600 küsür dogdu, normal oldu
hıc skntı yapma bırsey olmaz ınsallah Allah ın ıznyle
Aa sen 36. Haftada notmal mi yaptın. Yani benimde olabilir mi erken normal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…