2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada benim doktor temmuzun sonunda 4 gün yokum dedi. Ben sezeryanı kabul etmez normali beklersem doktorumun olmadıgı günde de doğum yapma ihtimalim var ne şans dün odamız gelmişti kuruldu. Odayı yerleştirdim odada bulunan dolabı söktük çıkardık içinden çıkan bir sürü eşyayıda yerlerinş değiştirdim. O kadar çok iş çıktıki anlatamam. Çok yoruldum ben yaa sil yerleştir öldüm bittim. Ayak tabanlarım zonkluyor. Hala da bitmedi işim. Neyseki bebeğin dolabı komidini beşiği hazır eşyalarıda yerleşti.

Canim kiyafetten 1 gun sonra geldi zaten oglusum alıştırma firsati olmadi hatta geldigi gun tras oldular
Ama cok sorun olmadi cok yuksek aglamadigi sürece sıkıntı yok aglayinca da bir tanesi saklanıyor
Traşla depresyona giriyorlar seninkiler piskolojilerinde bir değişiklik olmadı değilmi? Sevindim sorun yaşamadığınıza canım darısı bana inşallah.

32+5 haftam 2150 gr bebeğim benim dr iyi dedi. Stres yapma canım küçük değil bence. Normal seyrinde gidiyor. Hafta ilerledikçe boy söylemiyorlar artık ölçüm yapmak zorlaşıyor. Bazı doktorların gereksiz bir kilo takıntısı oluyor. Kulaklarını tıka canım bence kendini de strese sokma. Sağlıklı olsun yeter inşallah

Kızlar babynest mi, reflü yatağımı arada kaldım. Alanlar hangisini aldı acaba???
Ben de her çeşit yatak vardı bir tek babynest yoktu ondan da aldım .Gittiğim her yere götürülebilir olması çok hoşuma gitti açıkcası. Reflü yatağı olsun diye kendi yatağının altına ince bir pike ile yükseklik yapabilirsin ben öyle yapıyorum ayrı reflü yatağı almadım o yüzden.

Bana karnim assagi inmis gibi geliyo ama hala nefes darligi cekiyorum hamilelikle beraber vücudumun dengeside sapıttı

Sevi bebe reflü yatağı alan varmı arkadaşlar süngeri kötü kokuyor yıkadım o kadar uğraşarak iki gündür balkonda salona aldım biraz önce salona girince salonda bile koku hissediliyor kılıfını geçirince çocuğu rahatsız etmezmi bu koku sizde nasıl

İnternetten fatih bebekten kraliçe şifonyer almıştık geçen hafta geldi pembe kulpları yok görseldeki gibi üstü pembe değil dümdüz beyaz kulpsuz ve kuramadık bizde aradık söyledik eksik parçaları geldi gene kulp yok olan şeylerden göndermişler ve gene kurulmuyor çok sinir olduk iade demiş eşim olmaz eksikleri göndeririz demişler gene olmadı moralimiz bozuldu toparlayıp göndericez ama ya paramızı vermezlerse bu durumu yaşayan varmı ne yapmamız lazım

Iyade olmasi lazim nasil yok iyade sikayet edin tùketici haklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…